Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam637
Toplam Ziyaret1684734

Mustafa Torun adlı vatandaş, “Pkk barajı aşıyor Karaisalı dan 87 oy çıkıyorsa ben böyle Türkiye’nin de Karaisalı’nın da daha diyecek bir şey yok” şeklinde tepki gösterdi

 AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, seçim sonuçları için, “Verdiğiniz tüm desteklerden dolayı teşekkürler Karaisalı Allah sizden ve tüm dava dostu arkadaşlarımızdan razı olsun. Milletimizin takdiri her şeyin üzerindedir” dedi.
  Işık şunları söyledi:
  "Bizden desteğini esirgemeyen KARAİSALI halkına, yönetim kurulu üyelerime, meclis uyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza,mahalle muhtarlarımıza,köy ve mahalle başkanlarımıza, sandıklarda görev yapan üye ve müşahitlerimize ,gönülü olarak çalışan kardeşlerimize ve bize oy veren tüm gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.Millettimizin hür iradesi böyle tecelli etmiştir. en büyük karar miletimizin kararıdır. inşallah vatanımıza ve milletimize sonuçlar hayırlı uğurlu olur." 

Seçim sonuçlarını Facebook üzerinden yayınlayan Ünal Işık’a yapılan yorumlar ise şöyle:

 Ünal IşikFatih AkkayaSabahattin Yilmaz ve76 diğer kişi bunu beğendi.

Mustafa Torun Pkk barajı aşıyor Karaisalı dan 87 oy çıkıyorsa ben böyle Türkiye’nin de Karaisalı’nın da daha diyecek bir şey yok ...


Müslüm Kılıç yazık ya valla karaisalı gibi bi yerden bile hdpye oy cıkıyor.

Osman Günkurusu arkadaşlar bunu da mhp yapmıştır ya la



520 kez okundu

Yorumlar

KARAİSALI     09/06/2015 18:51

Osman GÜLKURURSU Pkk Akp nin yol arkadaşı değilmiydi MHP li Bdp ye oy vermez aranızda arayın.....
Misafir - ÇECELİ

MUHTAR     09/06/2015 15:28

ARKADAŞLAR HDP YE 87 OY ÇIKMIŞTIR.BU KARAİSALI ADINA UTANÇ BİR DURUM.ÇOCUKLAR KÖYÜNÜN MUHTARI HDP YE OY VERİYORSA KARAİSALI BİR DAHA DÜŞÜNMELDİR.EVET KARAİSALININ ÇOCUKLAR KÖYÜNDE KÖYLÜNÜN SEÇTİĞİ MUHTAR HDP YE OY VERMİŞTİR.
Misafir - MİLLİYETÇİ

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351