Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam589
Toplam Ziyaret1668231

4 HAZİRAN 2015 TARİHİNDE AK PARTİ ÜYELİĞİNDEN İSTİFA EDEREK BİR GÜN SONRA DA MHP’YE KATILAN ABDULCELİL SAK, KARAİSALI BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ OLDU

 4 Haziran 2015 tarihinde AK Parti üyeliğinden istifa ederek 5 Haziran tarihinde MHP’ye katılan Abdulcelil Sak, Karaisalı Belediyesi Başkan Vekili oldu.

  MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Milletvekili Mevlüt Karakaya, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A.Sezai Yılmaz ile çok sayıda partilinin katıldığı bir törende Abdulcelil Sak, “30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Karaisalı İlçe Belediye meclis üyesi seçilmiş bulunmaktaydım. Dün, yani 4 Haziran 2015 tarihinde Karaisalı Noterliği eliyle AK Parti’den istifamı, gereği için AK Parti Adana İl Başkanlığına, bilgi için de AK Parti Genel Merkezi ile Yüksek Seçim Kurulu’na göndermiş bulunmaktayım. Son yıllarda ve özellikle de son bir yıl içinde AK Parti Hükumetinin başta dış politika olmak üzere, içte de yaptığı uygulamalardan rahatsızdım. Kendi öz yurdumuzda neredeyse Türk’üm demenin suç sayıldığı ortama girmiş bulunuyoruz. Ben de bu gidişe dur demek için MHP’yle yürümeye karar vermiş bulunuyorum. Tüm halkımızı MHP’ye oy vermeye, birlikte yürümeye davet ediyorum. Ne mutlu Türküm Diyene” sözleri ile MHP’ye katıldığını açıklamıştı.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, bir hafta şehir dışında olması nedeniyle yerine Meclis Üyesi Abdulcelil Sak’ı vekil olarak atadı. Başkanlık koltuğuna oturan Sak’ı önce personeller daha sonra da muhtarlar ziyaret ederek kutladı.

  Başkan Vekili Sak, muhtarlara yapılması gereken hizmetler için istişarelerde bulunduklarını ve gerekenlerin yapılması hususunda çalışmaların daha da hızlandırılmasına karar verdiklerini söyledi. Sak, Kızıldağ yol yapım çalışmaları ile Başkıf Mahallesinde devam eden yol ekiplerinin yarın da Emelcik Mahallesine gideceğini ifade etti.



438 kez okundu

Yorumlar

ŞİRE     09/06/2015 16:11

ağzına bir parmak bal çalmışlar...
Misafir - BALCI

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339