Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam259
Toplam Ziyaret1685692

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde AK Parti’den Karaisalı İlçe Belediye meclis üyesi seçilen Abdulcelil Sak, törenle MHP’ye katıldı



MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya  tarafından MHP rozeti takılan Sak, yaptığı konuşmada, “30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Karaisalı İlçe Belediye meclis üyesi seçilmiş bulunmaktaydım. Dün, yani 4 Haziran 2015 tarihinde Karaisalı Noterliği eliyle AK Parti’den istifamı, gereği için AK Parti Adana İl Başkanlığına, bilgi için de AK Parti Genel Merkezi ile Yüksek Seçim Kurulu’na göndermiş bulunmaktayım” dedi.

Son yıllarda ve özellikle de son bir yıl içinde AK Parti Hükumetinin başta dış politika olmak üzere, içte de yaptığı uygulamalardan rahatsız olduğunu ifade eden Sak, istifa gerekçeleri için şunları söyledi:

“Kendi öz yurdumuzda neredeyse Türk’üm demenin suç sayıldığı ortama girmiş bulunuyoruz. MHP’nin çok değerli Genel Başkanı Türkmen Beyi Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dün Adana mitinginde söylediği gibi, “AKP kamunun her imkanını kendi çıkarı için kullanmaktadır. Devletin araçları seçim kampanyasına seferber edilmektedir. Okullar, camiler siyasi istismar alanlarına dönüştürülmüştür. Yüce dinimiz, kitabımız ahlaksızca siyasete alet edilmektedir. İmam Hatipler, başörtüsü, Kabe, Kudüs meydanlarda hakaret görmektedir. Bu kadarı da fazla dediğimiz ne varsa AKP tarafından tedavüle sokulmuştur. Terör lobisi, kan lobisi, rant lobisi, Rum lobisi, Barzani, PKK, IŞİD, HDP, Türk düşmanları, Mehmetçik katilleri, komplocular, çözümcüler, açılımcılar, kötü adamlar AKP’nin yanındadır. Papaz okulu meraklıları, İstanbul’u Vatikan’a döndürme hevesinde olanlar, dinler arası diyalogcular, Ekümenlik rüyası görenler, Sevrciler, din tacirleri, mandacılar, BOP’çular, hainler alayı birden AKP’ye çalışmaktadır. PKK’nın iktidardaki adamları, İmralı canisinin ortakları, Oslo’nun müdavimleri, Kandil şebekesinin paydaşları yıkım ve çözülmeye memur edilmişlerdir. Hazine, 17-25 damgalı rüşvetçilerin elinde talan edilmektedir. Hırsızlar; hırsızlıkla mücadele edenleri kovalamakta, gözaltına almakta, hapse tıkmaktadır. Türkiye böyle gidemez, gitmeyecektir.” Ben de bu gidişe dur demek için MHP’yle yürümeye karar vermiş bulunuyorum. Tüm halkımızı MHP’ye oy vermeye, birlikte yürümeye davet ediyorum. Ne mutlu Türküm Diyene.”
  Sak, eşinin de MHP Sarıçam İlçe Kadın Kollarında görevli olduğunu, yuvaya dönerek huzuru bulduğunu sözlerine ekledi.

  Seyhan Otelinde düzenlenen törene MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak ile çok sayıda partili katıldı.

 

 



811 kez okundu

Yorumlar

ATASÖZÜ     05/06/2015 21:30

O DURAKLARIN SÖZÜNDEN ÇIKMAYAN BİR KİŞİLİK. BU TAKDİK BENCE AYTAÇ DURAĞIN TAKDİĞİDİR. HEP ÖYLESİ ONA GÖRE DOĞRUDUR BÖYLE TRANSFERLER. BİZ NE SÖYLEYELİM HAFİF TAŞLA NE SİLİNİRMİŞ BUNU ATALAR SÖYLEMİŞ....
Misafir - SÜLEYMAN

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382