Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam141
Toplam Ziyaret1684896

ABDULCELİL SAK AK PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ

30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler genel seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Karaisalı Belediye Meclis Üyesi seçilen Abdulcelil Sak, bugün partisinden istifa etti.

  Sak, Karaisalı Noterliğine giderek istifanamesini verdi. Sak, istifa belgesini muhatap olarak AK Parti Adana İl Başkanlığına, bilgi için de AK Parti Genel Merkezi ile Yüksek Seçim Kurulu’na gönderdi. Sak, istifa dilekçesinde, “Gördüğüm lüzum nedeniyle” diyerek, “Bu tarihten itibaren Karaisalı Belediye Başkanlığı’ndaki ilçe Belediye Meclis Üyeliğim baki kalmak kaydıyla AK Parti’den istifa ediyorum “ dedi.

  Öte yandan AK Parti’den istifa eden Abdulcelil Sak, yaptığı kısa açıklamada, “AK Parti’nin son aylardaki politikaları yüzünden istifa etmiş bulunuyorum” dedi.

  Abdulcelil Sak’ın istifasıyla AK Parti’nin Karaisalı Belediyesi’nde üye sayısı dokuzdan 8’e düştü. 15 kişilik Belediye Meclisinde ise MHP’nin 6 üyesi bulunuyor.  Bağımsız kalan Sak’ın önümüzdeki günlerde MHP’ye geçmesi bekleniyor.



943 kez okundu

Yorumlar

PRELEL     05/06/2015 21:00

O ZATENBU MEMLEKETE ZERRE KADAR FAYDASI OLMAYACAK UFKU OLMAYAN ONUN BUNUN SÖZÜNDEN ÇIKMAYACAK SADIK BİR KULU İDİ. ONU ZAMANINDA GETRİP BU MECLİS SIRALAMASINA KOYANLAR UTANSINLAR. BU PARTİYE KİMİN NEKADAR ZARAR VERDİĞİNİ HERKES GÖREBİLİR ARTIK. PARALELCİLER SAĞOLSUN........
Misafir - PİSAGOR

     05/06/2015 16:05

Çok değerli partili dav arkadaşları şu an Karaisalı iççe başkanı kimlere sahip çıkmaya çalışıyor herkes biliyor ne oldu böyle arayıp soran var mı nedir bu diyen var mı herkes her şeyi biliyor biliyorsa nedir bu vefasızlık her şey matı yat olmuş parayla sadet olmaz dedik kimse din lemedi şuan aynı devam ediyor her şeyin sonuna geldik Allah yardım etsin..
Misafir - bilen

dağ dağa kavuşmaz ama insan insana kavuşur     05/06/2015 04:56

ak partinin karaisalıda abdulcelil sakın gitmesi demek başkıf emelcik köylerinin bu seçimde oyları mhp ye gitmesi demektir arkadaş ama bir yorumcu olarak ünal beyin celil beye bir müdürlük felan vermesi gerek geri partiye döndermesi lazım yoksa her şeimde başkıf emelcik mahallesi mhp ye ve ya her hangi bir partiye oy gitmesi demektir .saygılar sunarım
Misafir - gitmeeeee ne olur sn meclis üyem

BİRGÜNHERKESMİLLİYETÇİOLACAK     04/06/2015 23:46

ÖNCE CELİL BEYİ KARARINDAN ÖTÜRÜ TEBRİK EDİYORUM.FAKAT ŞU BİR GERÇEKKİ AKP POLİTİKASINDAN RAHATSIZ OLAN BİRÇOK AKP ÜYESİ BULUNMAKTADIR.BUGÜN APAÇIK GÖRDÜK.DİĞER AKP ÜYELERİNE DE MHP KAPISI AÇIKTIR İNŞALLAH
Misafir - VATANSEVDALISI

SAK      04/06/2015 21:29

ZATEN BU İNSANIN AK PARTİYE GEÇMESİ BU İNSANA İNANMALARI HATAYDI.Nasıl olsa durakların öğrencisi bu arkadas aytaç bey gibi geçmediği parti takmadıgı rozet kalmaz.kendisini bulunmaz siyasetçi zanneden arkadasın akpartiden gitmesi partinin yararınadır.mhp ue geçersede inanın mhpli siyasetçilerimizin allah yardımcısı olsun.chp yede gecersede sasırmayın nerde menfaat orda siyaset anlayıs bu:)
Misafir - TARAFSIZ

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231