Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam953
Toplam Ziyaret1669339

Yılmaz, 4 Haziran saat 17.00’de Uğur Mumcu Meydanı’ndaki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitingine tüm Adanalı hemşehrilerini davet etti.



MHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, AKP iktidarının Türkiye’yi bir operasyon ülkesi haline dönüştürdüğünü belirtip, “Türkiye’de bir korku imparatorluğu yaratıldı. Birçok kesim, muktedirden yanaymış gibi görünüyor, doğruları söylemek, hakkı savunmaktan çekiniyor. Ama şu bilinmelidir ki; haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır” dedi. 
Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran seçim sürecinde milliyetçi, muhafazakar seçmenin MHP’ye yöneldiğini, bunu gören Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korku ve panik içinde Anayasa’yı hiçe sayıp, tarafsızlık yeminini çiğneyerek meydanlara indiğini, bizzat AKP’nin seçim çalışmalarını yönettiğini söyledi. 

‘MUKTEDİR MUHALEFET EDENİ HAPSE TIKARIM DİYOR’
Yargıya, emniyete, medyaya yönelik operasyonların bitmek bilmediğini vurgulayan Yılmaz, Erdoğan’ı sert şekilde eleştirip, “Muktedir ‘Bize muhalefet eden, bizimle beraber yürümeyen kim olursa olsun, hapse tıkarım’ diyor. Bütün bu operasyonlar suçluluk psikolojisinin uygulamalarıdır. Çünkü vicdanınız rahat değilse, akşam yastığa başınızı koyduğunuzda uyuyamazsınız. Kanunları hiçe sayıp, hukuku çiğneyip, yaptığınız yolsuzlukların hesabının sorulacağını düşündüğünüzde bu tür operasyonları yaparsınız. Ama şunu herkes bilsin ki, biz iktidara geldiğimiz zaman Recep Tayyip Erdoğan’ı vatana ihanetten yargılayacağız. Çünkü birçok usulsüzlük ve yolsuzluk ortadadır. Ya vatana ihanetten yargılanıp, cezaevine girecek. Ya da yurt dışına kaçacaktır. Başka bir alternatifi yoktur. Herkesin haksızlıklar karşısında mücadele vermesi lazım. Çünkü haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Türkiye dönülmez bir noktaya geliyor. Allah göstermesin, eğer 7 Haziran’da Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi bir sonuç çıkarsa, Türkiye’de kaos ve kargaşa hakim olacaktır” diye konuştu.

AKP VE HDP DANIŞIKLI DÖVÜŞ YAPIYOR
AKP’nin ‘çözüm süreci’ diyerek Türkiye’yi bölünmeye sürüklediğini, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’yle anlaşıp, ülkenin bir bölümünün teröristlere teslim edildiğini ifade eden Seyfettin Yılmaz, “Bakmayın bunların seçim meydanlarında birbirlerine atıp, tuttuğuna, danışıklı dövüş yapıyorlar, kayıkçı kavgası yapıyorlar” dedi.

AKP ve HDP’nin amacının ortak olduğunu, yıllardır birlikte yürüdüklerini kaydeden Yılmaz, şunları söyledi:
“Oslo’da yapılan görüşmeler ortadadır. Bu görüşmeleri kim yaptı? Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Benim kara kutum, beynimin yarısı’ dediği MİT Müsteşarı Hakan Fidan… Çözüm süreci diye, Kürt sorunu diye başladılar, Habur’dan PKK’lı teröristler girdi, ayaklarına mahkemeler götürüldü. Orada sözde yargılama yapıldı. Şuanda da ülkenin belli bir bölümü PKK terör örgütüne teslim edilmiş durumdadır. 4 ay kadar önce de Dolmabahçe Sarayı’nda hükümet yetkililileri, HDP’li yöneticilerle bir masanın etrafında toplandı. 35 bin kişinin katlinden sorumlu Abdullah Öcalan’ın talimatlarını orada anlaşma altına aldılar. Biz hep söyledik, terör örgütüyle pazarlık olmaz. Biz hep söyledik, Kürt kökenli vatandaşlarımız bizim bin yıllık kardeşlik hukuku içerisinde yaşadığımız asli unsunlarımızdır diye. Ama terör örgütüyle masaya oturursanız, sonuca gidemezsiniz. Seçimlere iki ay kala baktığımızda da danışıklı dövüş yapıyorlar, kayıkçı kavgası yapıyorlar. 2011 seçimlerinde de aynısı yapılmış. Seçimden sonra da süreçte beraberliklerine devam etmişler. Şimdi AKP’nin oy tabanı MHP’ye kayınca danışıklı dövüşe başladılar. Dediler ki, ‘Siz orayı toparlayıp, biz de milliyetçi muhafazakar oyları toplayalım, seçim sonunda yine devam ederiz.’ Ama bu pazarlığı aziz milletimiz sandıkta bozacaktır. Bizim arkamızda yüce Türk Milleti olduğu sürece bu oyunları bozacağız.”

BÜYÜK ADANA MİTİNGİNE DAVET
Yılmaz, MHP’nin 4 Haziran günü saat 17.00’daki Büyük Adana Mitingi’ne tüm Adanalıları davet etti. Uğur Mumcu Meydanı’nda (İstasyon Meydanı) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hemşehrileriyle kucaklaşacağını vurgulayan Yılmaz, “Adanalılar, MHP’nin iktidar meşalesini bu mitingde yakacaktır” dedi.

328 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173