Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam147
Toplam Ziyaret1680354

Başka şeylere de vakit ayırın



Acıbadem Adana Hastanesi ile Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa olarak Adana Kız Lisesi’nde düzenlediği seminerde konuşan Uzman Klinik Psikolog Göksu Telmaç, “İnternet bağımlısı olmayın“ dedi.


İnternet ve teknoloji vazgeçilmez bir hal aldı

Acıbadem Adana Hastanesi’nden Uzman Klinik Psikolog Göksu Telmaç, konuşmacı olduğu seminerde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada internetin ve teknolojinin günümüzde artık vazgeçilmez bir durum olduğunu ancak bunun bağımlılık seviyesine gelmemesi gerektiğini söyleyerek öğrencileri uyardı: “İnternet bağımlısı olmayın!”


Başka şeylere de vakit ayırın

Psikolog Telmaç, “Çağımızda internet vazgeçilmez bir hal almış durumda. Eğer doğru zamanda ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda kullanırsak çok da yararlı olduğu muhakkak. Bunun yanı sıra, tabiki de kimi zaman da vakit geçirmek ve eğlenmek için de interneti ve teknolojiyi kullanacağız. Ancak bunu abartarak bir bağımlılık haline getirmemeliyiz. Çünkü gençlerin sosyalleşmeye, spor yapmaya ve aileleri ile de vakit geçirmelerine gerek var” dedi.

Seminer, Psikolog Göksu Telmaç’ın konuşmasını tamamlamasının ardından okulun konferans salonunda bulunan öğrencilerden gelen soruların tartışılarak yanıtlanması ile gerçekleştirilen soru-cevap bölümü ile son buldu.

 



589 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704