Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam828
Toplam Ziyaret1669214

GÜRKAN; “BÜYÜK BİR HEYECAN VE COŞKUYLA BİRİLİKTE OLALIM”

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, tüm Adanalı hemşerilerini, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmaya davet etti.

Yazılı bir açıklama yayınlayan Milletvekili Gürkan, “Milletin Adamı, Halkın oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanımız, Büyük Lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mayıs 2015 Cuma günü Saat 17.00 de İstasyon Meydanında Adanalı Hemşerilerimiz ile bir araya gelecektir. Tüm hemşerilerimizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ile buluşmaya, davet ediyorum“ dedi.

Açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemize yeni bir ufuk kazandırıldığını belirten Gürkan, şunları kaydetti;

“Kurucu Genel Başkanımız, eski Başbakanımız ve halkın oylarıyla seçilen İlk Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz, yeni bir ufuk kazanmış, bu güne kadar yaşamadığı kalkınma ve gelişme sürecini yaşamıştır. Kaybetmiş olduğumuz özgüvenimiz tazelenmiş, hayal denenler gerçek olmuş, umutlarımız ve ideallerimiz güçlenmiştir. Milletimize olan inanç ve kararlılıkla kısa sürede çok büyük işler başarılmıştır.

Ülkemizin onlarca yıldır çözülemeyen, hatta kangren haline gelmiş birçok sorunun üzerine cesaretle gidilmiş, devrim niteliğinde düzenlemeler yine cesaretle hayata geçirilmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hem ülkemiz de hem de uzak coğrafyalarda cesaretin, dik durmanın, çalışma azminin, inanmışlığın, kararlılığın sembolü olmuştur. Ülkemiz her alan da fersah fersah ilerlemiştir. Adana’mızda bu gelişmeden payına düşeni fazlasıyla almıştır. Son 13 yılda Adana İlimize 19,4 Milyar TL yatırım ve destek sağlanmıştır.

Tüm Adanalı hemşerilerimizi, günümüz güçlü Türkiye’sinin inşasında çok büyük emeği olan ve bundan çok daha güçlü "Yeni bir Türkiye" hedefine kavuşmak için çabalayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile 29 Mayıs 2015 Cuma günü 17.00 de İstasyon meydanında, büyük bir heyecan ve coşku ile beraber olmaya bekliyoruz.”



424 kez okundu

Yorumlar

TAYİN     29/05/2015 08:33

AKPARTIKDEMOKRASİNİN OLMADIĞI ATAMA İLE GÖREV VERİLEN BİR PARTİDİR
Misafir - AMİR

TERAZİ     28/05/2015 22:21

ÖNCE SENİ BU TOPLUMUN İÇERİSİNDE GÖRELİM. SONRADA SEN BİZE NE KATTIN BİR TERAZİYE KOYALIM. DAHA SONRADA VEFA VAR İSE SEN O BORCUNU NASIL ÖDEYECEKSİN BAKALIM.
Misafir - AVUKAT

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339