Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam161
Toplam Ziyaret1679831

Çukurova ilçesi Karslı mahallesinde silahlı saldırıya uğrayan Türkmen, ayaklarından yaralandı

CHP'nin Adana 1'inci sıra milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, bir etkinliğe katılmak için bu sabah saat 09.00'da gittiği bir restoranda silahlı saldırıda yaralandı.

Ayağına isabet eden kurşunlarla yaralanan Elif Doğan Türkmen hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ADANA VALİSİ'NDEN SALDIRI AÇIKLAMASI

Adana Valisi Mustafa Büyük, CHP Adana 1. sıra milletvekili adayı Elif Doğan Türkmen'in kahvaltı programına giderken, bir araçtan açılan ateş sonucu dizlerinden yaralandığını, hastaneye kaldırılan Türkmen'in hayati tehlikesinin olmadığını bildirdi. Vali Büyük, saldırıda kullanılan ve kiralık olduğu belirlenen aracın terk edilmiş halde bulunduğunu, zanlıların arandığını açıkladı.


ZANLI TESPİT EDİLDİ

Adana Valisi Mustafa Büyük, CHP Adana 1. sıra milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen'in silahla yaralanmasına ilişkin zanlı Ali Fuat E'nin tespit edildiğini, saldırının siyasi boyutunun olmadığını belirterek, ön değerlendirmelerine göre olayın avukat müvekkil ilişkisinden kaynaklandığını bildirdi.

Türkmen'i silahla yaralayan kişinin Ali Fuat E. olduğunun tespit edildiğini aktaran Büyük, "Saldırının siyasi boyutu yok, ön değerlendirmemize göre avukat müvekkil ilişkisinden kaynaklanıyor" dedi.

Bu arada silahlı saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde saldırıyı gerçekleştiren Ali Fuat E'nin ilk denemesinde silahının tutukluk yaptığı, daha sonra Türkmen'e ateş ettiği görülüyor.

Bu arada zanlının ateş ederken "Paramı niye vermiyorsun diye" bağırdığı öne sürüldü



468 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407