Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam222
Toplam Ziyaret1667864

"Siyasetten asla uzaklaşmayacağım. Ben her zaman partimin vereceği görevi yapmaya hazırım"

Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Zopçuk dün bir otelde basın toplantısı düzenleyerek bugüne kadar 8 yıllık milletvekilliği süresince yaptığı hizmetleri anlattığı bir sunumla basına ve kamuoyuna teşekkür etti.

Siyaseten bu dönem milletvekili adayı olamayan Fatoş Zopçuk, partisinin kendisine vereceği her görevi yapmaya hazır olduğunu ve siyasetten asla uzaklaşmayacağının altını çizip ‘Bu ülkeye ve Adana'mıza hizmet etme şerefine eriştik. Ne mutlu ki bana partim beni milletvekilliği gibi asil bir görevle halkıma hizmet etmeme imkân tanıdı. Ben her zaman partimin vereceği görevi yapmaya hazırım. Adana'nın her karışında hizmetimiz var. Güzel insanlarla tanışma, onlara hizmet etme imkanı buldum. Bundan sonra da bizim bıraktığımız yerden diğer vekil arkadaşlarımız hizmet etmeye devam edeceklerdir' dedi.

Yaptığı hizmetlere ait sunum yapan Milletvekili Zopçuk, bir soru üzerine Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Adana mitingi sırasında verilen seçim vaatlerini değerlendirip ‘Daha önce Sayın Başbakanımız olan Recep Tayyip Erdoğan döneminde başlanılan ve yarım kalan projelerle birlikte Adana için önemli olan projeleri açıkladı Sayın Başbakan. Bu kentin tüm sorunlarını çözmeye partimiz adaydır. Ve yıllarca el atılmayan Adana'ya el atan yine bu iktidar olmuştur' diye yorum yaptı.



529 kez okundu

Yorumlar

yalan dolan dünyası mı     15/05/2015 08:37

inanadıkkkkkk
Misafir - son

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436