Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam785
Toplam Ziyaret1682772

"Karaisalı Devlet Hastanesi'ne fizik tedavi ünitesi eklenecek, Kızıldağ Yaylası'ndaki atıl sağlık ocağına da semt polikliniği açılacak"

Bu haber, AK Parti İlçe Başkanı Ünal Işık tarafından kurulan Karaisalı Ajans adlı sitede ise, "Karaisalı'nın Sahibi Var!!!" başlığı ile verildi.

Haber şöyle:

"AK Parti Adana Milletvekili ve 25'inci dönem adayı Necdet Ünüvar, vatandaşlara çifte müjde verdi: Karaisalı Devlet Hastanesi'ne fizik tedavi ünitesi eklenecek, Kızıldağ Yaylası'ndaki atıl sağlık ocağına da semt polikliniği açılacak.

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili ve 25'inci dönem milletvekili adayı Necdet Ünüvar, Karaisalı Devlet Hastanesi bünyesinde fizik tedavi ünitesi kurulacağını, ayrıca Kızıldağ Yaylası'na açılacak semt polikliniği ile sağlık hizmetinin yaylacıların ayağına götürüleceğini söyledi. Ünüvar'ın çifte müjdesi Karaisalı'da sevinçle karşılandı.
YAYLACILARIN HİZMETİNDE
Karaisalı'yı ziyaret eden Ünüvar, Kızıldağ Yaylası'nda daha önce sağlık ocağı olarak kullanılan atıl durumdaki binayı inceledi. Ünüvar, bu binanın semt polikliniği şeklinde düzenleneceğini belirterek, "Kızıldağ'ın kış nüfusu sıfıra yakın, yaz nüfusu ise 40-50 bin civarında. Bunların birçoğu yaşlı amca ve teyzemiz. Bu vatandaşlarımızın sağlık ihtiyacı için semt polikliniği açıyoruz. Poliklinikte uzman ve pratisyen hekimler çalışacak, laboratuvar testleri yapılacak" dedi.

HELİKOPTER İNEBİLECEK
Gerektiğinde hastaların Adana'ya sevk edilmesi için yayladaki futbol sahasının ambulans helikopter tarafından pist olarak kullanılacağını ifade eden Necdet Ünüvar, "Sağlık hizmetlerinin etkili, kaliteli ve kolay bir şekilde alınabilmesi için AK Parti hükümetleri elinden gelen bütün gayreti göstermiştir" dedi. AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de "Herhangi bir süre, mesafe ve sınır tanımaksızın insanlarımızın yaşadığı her yere hizmet götürme şiarıyla hareket ediyoruz" diye konuştu. Kızıldağ'daki incelemelerinin ardından Karaisalı Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Necdet Ünüvar ve beraberindekiler, Başhekim Dr. Halil İbrahim Bilgiç'le birlikte, hastalara 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. İlçe halkına müjdeli bir haber veren Ünüvar, 11 Mart 2014'te hizmete giren Karaisalı Devlet Hastanesi bünyesinde fizik tedavi ünitesi kurulacağını bildirdi. Ünüvar, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ve Karaisalı Devlet Hastanesi işbirliğiyle ünitenin hizmete gireceğini ifade etti.

ARIKAN: DESTEKLİYORUZ
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Kürşat Arıkan da fizik tedavi ünitesi için Karaisalı Devlet Hastanesi'ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, "İlçe halkının fizik tedavi için Adana'ya gitmesine gerek kalmayacak. Hatta gerektiğinde Adana'dan hastaları buraya taşıyacağız" dedi. Arıkan, Karaisalı'ya haftanın belirli günleri kulak-burun-boğaz ve üroloji uzmanları görevlendirdiklerini, şimdi de haftanın iki günü göz uzmanlarını görevlendirmeyi düşündüklerini dile getirdi."

  



646 kez okundu

Yorumlar

karapınar     07/05/2015 08:01

Kanmayııın bunları çok gördük....
Misafir - karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398