Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam744
Toplam Ziyaret1687253

“Karaisalı’da bu yıl asfalt kaplanacak yol mesafesi 200 km. Karaisalı’nın toplam yolu zaten 500 km ve tamamının yenilenmeye ihtiyacı yok. Kalan bölümünde de bakım yapacağız"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı’da bu yıl 200 kilometre yolun asfaltlanacağını söyledi.

Sözlü, yapımı süren Karasalı-Kızıldağ yolunda da incelemelerde bulundu. Sözlü, “Karaisalı’da bu yıl asfalt kaplanacak yol mesafesi 200 km. Karaisalı’nın toplam yolu zaten 500 km ve tamamının yenilenmeye ihtiyacı yok. Kalan bölümünde de bakım yapacağız. Karaisalı’daki yolların tamamını Karayolları standardında kaliteli yol haline getireceğiz. Kızıldağ-Pozantı yolunu açtık, asfaltını dökeceğiz. İnşallah Kızıldağ’dan Pozantı’ya gidip gelmek, çarşıya gidip gelmek kadar kolay olacak. Allah nasip ederse Aladağ-Gerdibi yolunu da, zemini bozuk yerlerde çelik hasırlı beton malzeme kullanarak modern hale getireceğiz" dedi.
Geçen kış, Karaisalı yolunu hiç kapalı bırakmadıklarını belirterek, "Yolları asfalt kaplamanın ötesinde, çok sayıda noktada 5 metrelik genişletme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Sizlere namus şeref sözü veriyoruz ki; taviz vermeden çalışacağız. Söz veriyoruz ki; bu zamana kadar ki bütün ihmallerin telafisini sağlayacağız. Karaisalı Belediye başkanımız ve ilçemizdeki yöneticilerimizle birlikte, var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.



491 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382