Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam421
Toplam Ziyaret1685854

urgulayan taksiciler, bunun üzerine Karaisalı'ya gitme kararı aldı. Kalabalık taksi konvoyu, korna çalarak Karaisalı ilçesine hareket etti

Adana'da cadde ve sokak başlarındaki kişisel duraklarında hizmet veren taksiciler, sorunlarıyla kimsenin ilgilenmediğini belirterek eylem yaptı. 

Cep durakları olarak adlandırılan sokak ve cadde başlarındaki kişisel duraklarında çalışan taksi şoförleri, bölgelerindeki ana taksi duraklarının sahipleri tarafından tartaklandıkları ve tehdit edildikleri gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde eylem yapmıştı.

Sorunlarına çözüm bulamayan onlarca taksici, araçlarıyla Seyhan ilçesindeki Ray Caddesi'ııde konvoy oluşturdu. Üvey evlat muamelesi gördüklerini belirten taksi şoförleri, eylem yapmadıkça sorunlarıyla kimsenin ilgilenmediğini dile getirdi. Taksiciler adına konuşan Ali Cengiz, Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın da sorunlarının çözümü için adım atmadığını ifade etti. Yer sorunu yaşadıklarını ve büyük taksi duraklarının kendilerinden haraç aldığını ileri süren Cengiz, durak paralarından ve ödedikleri karne ücretleri ile vergilerden yakındı. "Herkes bizim üzerimizde" diyen Cengiz. "Zaten iş yapamıyoruz. Sadece bir kurumla muhatap olalım. Valilik, emniyet. Şoförler Odası, belediye, hepsiyle uğraşıyoruz" diye konuştu. 

Kalabalık taksici grubunun taleplerini Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlii'ye anlatmak için belediye binasına gitmek istemesi üzerine Büyükşehir Belediyesi yetkilisi bir kişi eylemin yapıldığı yere geldi. Belediye yetkilisi, taksicilere Başkan Sözlii'nün yerinde olmadığını, bir etkinliğe katılmak üzere Karaisalı ilçesine gittiğini belirtti. Taleplerinden ve eylemlerinden vazgeçmeyeceğini vurgulayan taksiciler, bunun üzerine Karaisalı'ya gitme kararı aldı. Kalabalık taksi konvoyu, korna çalarak Karaisalı ilçesine hareket etti

569 kez okundu

Yorumlar

     27/03/2015 08:15

kardeşim sizlere demedik mi adanada bir şey değişecek herşey değişecek demedik mi?sözlü beye oy verirken söylemedik mi?işte adanada herşey değişiyor.bu günler daha iyi günlerimiz siz asıl değimeyi 4 yıl sonra görün bu günleri dahi mumla arayacaksınız.Kızıldağa bir dozer gönderme ile bu ilçenin gazını aldığı sananlar bu ilçe seçmeni de ilk seçimde sizn havanızı alacak.keşke aladağ belediye başkanı gibi sözlüye posta koyan elini masaya vuran bir başkanımız olsaydı.bu belediyenin ağırlıgı ve saygınlıgı korunabilseydi.helal olsun aladağ başkanına dik durdu ve eğilmedi.
Misafir - İLçe Merkez Seçmeni

     27/03/2015 08:26

SAYIN TAKSİCİ KARDEŞLERİM ONUNDA KOLAYI VE BASİTİ VAR.HEPİNİZ KÜTÜĞÜNÜZE DOĞUM YERİ CEYHAN YADA KOZANLI YAZDIRIN.ŞİMDİ TEK ÇARE BU.ESKİDEN Dİ O AYTA DURTAKIN ZAMANINDA İDİ MURTÇULARIN BORUSU ÖTMEZ OLDU.ADANADA DAHİ EZİLEN HEP MURTÇUILAR.HER YERDE BASAMAK GİBİ KULLANILAN MURTÇULAR.ÇÜNKÜ DİK DURAN EL PENÇE DİVAN DURMAYAN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLSA TÜM SORUNLAR KENDİLİĞİNDNE ÇÖZLECEK.
Misafir - ÇA BAHÇESİNDEN

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231