Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam1073
Toplam Ziyaret1687582

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 21 Mart’ta yaptığı eğilim yoklamasında üyelerin büyük desteğini alarak Milletvekili Aday sıralamasında birinci çıkan Av. Elif Doğan Türkmen, teşekkür turlarına çıktı

‘KADINSIZ DEMOKRASİ OLMAZ’

Türkmen, sonuçların kesinleşmesinin ardından ilk olarak Ceyhan,İmamoğlu, Kozan İlçeleri’ne giderek partisinin örgüt yöneticileri ve partilileriyle bir araya gelerek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Eğilim yoklaması döneminde de “Kadınsız demokrasi olmaz” ifadesini kullanan CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, “21 Mart’ta gerçekleştirdiğimiz eğilim yoklamasında sizlerin desteğiyle birinci çıktım. Bana olan güveniniz ve desteğinizden dolayı sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Eğilim yoklaması kelimenin tam anlamıyla şölen havasında geçti. Partimin cefakar, vefakar üyeleri, TBMM çatısı altında kendilerini en iyi şekilde temsil edeceğine inandığı milletvekillerini sıraladı. Bana gösterdiğiniz ilginin karşılığını sizlere en iyi hizmeti vererek göstereceğim. Bundan asla kuşkunuz olmasın” dedi.

‘ADALET BAKANI’MIZ’

İmamoğlu, Kozan ilçelerinde partililer tarafından ‘Adalet Bakanımız’ sloganları ile karşılanan CHP Adana Milletvekili Aday Adayı Av. Elif Doğan Türkmen, 7 Haziran seçiminin önemine vurgu yaparak “Önemli olan ülkemizi karanlığa sürükleyen AKP iktidarından kurtarmaktır. Ülkemizin, halkımızın toplumun tüm kesimlerin aydınlık yarınları için CHP’yi iktidar, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmaktır. İnanıyorum ki ülkemizi uçurum, bölünmenin, parçalanmanın eşiğine getiren AKP iktidarı halkımızdan hak ettiği tokadı yiyecektir” diye konuştu.



500 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406