Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam724
Toplam Ziyaret1669110

BAŞKAN SAADETTİN ASLAN TARAFINDAN MUHTARLAR İLE BAŞKAN SÖZLÜ ONURUNA VERİLEN SABAH KAHVALTISINA KATILDI. DAHA SONRA ESNAF GEZİSİ YAPTI



Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı'da Belediye Başkanı Saadettin Aslan tarafından verilen kahvaltıya katıldı. 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ı ziyaret etti. Buradan Atatürk Parkı içindeki çay bahçesine geçen Sözlü, kendisi ve muhtarlara verilen kahvaltıya katıldı.
Kahvaltı sonrası konuşan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, 30 Mart seçimlerinin üzerinden bir yıl geçtiğini belirterek, bu bir yıllık dönemde Adana Büyükşehir Belediyesi'nden olağanüstü destekler aldıklarını söyledi. Aslan, kendilerine sunulan desteklerden dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve ekibine teşekkür etti.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de kendilerine gösterilen bu güzel ev sahiliğinde dolay Başkan Saadettin Aslan'a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçeye verdikleri hizmetleri anlatan Sözlü, daha sonra 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlere değinerek, "Siz hiç bir Başbakandan Türkmenlere selam olsun diye duydunuz mu? Ama partisinin genel kurulunda Kobani'ye selam olsun diyenleri duydunuz. Artık ahmak Türk, idraksiz Türk muamelesi görmeye son verme zamanı gelmiştir. Onun için 7 Haziran seçimlerinde, yeniden partimizin başına seçilen Sayın Devlet Bahçeli'nin ilkeli siyasetin, ahlaklı, tutarlı siyasetin, dün söylediği ile bugün söylediği arasına çelişmeyen, bir ifadenin temsilcisi olarak, artık Yörüklerin, Türkmenlerin desteğini, sözcülüğünü, liderliğini, başlılığını yapma zamanı gelmiştir" dedi.
Sözlü şunları söyledi:
"7 Haziran seçimlerinde, Saadettin Aslan kardeşimizle kendi seçtiğiniz evladınız Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlerden destek görüyoruz. Sözümüzün arkasındayız. Gündelik siyaset olarak söylemiyorum, her türlü imkanı Yörük ve Türkmenlerin gecikmiş haklarını teslim etmenin zamanı gelmiştir.Tufanbeyli'den, Saimbeyli'ye, Pozantı'dan, Karaisalı'ya, Aladağ, İmamoğlu ve her yerde halkımıza destek olacağız. Hibelerimiz ile doğrudan kalkınmaya sağlayacağız. İnşallah size verdiğimiz bu sözü, milletimize olan borcumuzu, omurgamız olan, Türk Milletinin çimentosu olan hemşerilerime, siz Karaisalılara, Adanalılara boynumuzu borcu olarak yerine getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın."
Sözlü ve beraberindekiler daha sonra esnaf gezisi gerçekleştirdiler.



585 kez okundu

Yorumlar

     26/03/2015 11:39

Karaisalı bu dönem kabuğunu kıracak inşallah..
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339