Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam810
Toplam Ziyaret1681017

Adana amatör spor kulüplerinden Karaisalıspor'un Antrenörü Veysel Boran, tek hedeflerinin altyapı oluşturmak olduğunu ve bunun içinde çalışmalara başladıklarını söyledi

Antrenör Boran, Karaisalı ilçesindeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp spor sahalarına çekebilmek adına oldukça kararlı olduklarını belirterek, "Bunun içinde herkesin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Karaisalı Stadı'nı antrenman için kullanmak istediklerini ve bunun içinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin desteğini beklediklerini ifade eden Antrenör Boran, "Sayın Müdürümüzün gerekli duyarlılığı göstereceğine canı gönülden inanıyorum. Çıktığımız bu onurlu yolda herkes yanımızda olmalıdır" diye konuştu.

Antrenör Boran, "Karaisalı ilçesinde spor adına önemli gelişmeler olacak. Oluşturacağımız altyapıyla tüm kategorilerde mücadele etmeyi arzuluyoruz. Bunda da başarılı olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Antrenör Boran, Karaisalı'da yaşayan vatandaşlara da seslenerek, "Çocuklarınızı kulübümüze getirin spor yapsın. Bizlerde üzerimize düşeni yapalım. Tek düşüncemiz bölgemizdeki gençleri sporla kucaklamak. Bunda da umarım başarılı oluruz" dedi.

Özel Haber: Hamza GÜNGÖR
(Kaynak: Ekspres Gazetesi)



570 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704