Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam499
Toplam Ziyaret1687008

ASLAN'DAN ÜÇ BULVARIN KESİŞTİĞİ BOZUK YOLA NEŞTER



 Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçede asfaltsız yol bırakmayacaklarını söyledi.
  Aslan, İlçe merkezinde Cumhuriyet Bulvarı-Turgut Özal Bulvarı ve Kutlu Aktaş Bulvarı'nın kesiştiği noktanın yıllardır bozuk olduğunu, başta araç sahipleri olmak üzere her kesim tarafından şiddetle eleştirildiği yolu asfaltlayarak kullanılır hale getirdiklerini ifade etti. Aslan, "İlçemiz Merkezi Çatalan Yolu üzeri kavşak asfaltlama çalışmalarımızı, Büyükşehir Belediyesi İle koordineli bir şekilde yapıyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Asfaltsız Yol Kalmayacak" dedi.
  PERSONELE TEŞEKKÜR VE CEZERYE İKRAMI
  İlçe merkezinde Cumhuriyet Bulvarı-Turgut Özal Bulvarı ve Kutlu Aktaş Bulvarı'ndaki kavşak asfaltlama çalışmalarını inceleyen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan,  "Özveri ile çalışan personelime cezerye ikram ettim.Yapmış oldukları özverili çalışmalardan dolayı personelime teşekkür ediyorum" diye konuştu.


868 kez okundu

Yorumlar

     26/03/2015 08:36

Lafı uzatmayacağız ve gereksiz polemiklere girmeyeceğiz.Aladağı da beleidye başkanını da bilen biliyor.Yapılanları görmek ve parmaklarınızı ısırmak istiyorsanız.Neden bizmde böyle bir belediye başkanımız yok demek istiyorsanız bir hafta sonu Aladağa 5 otobüs murtçu kardeşlerimizi bekleriz.Ama dönüşte ağlaya ağlaya dönersiniz.Neden biz MHP ye oy verdik diye söylemedi demeyin.
Misafir - Aladağlı seçmen

BABACAN DURAK VE ŞEKERİ ABİLERİM HAZIRLANIN     26/03/2015 08:24

EVET SEVGİLİ DOSTLAR BİR İTİRAFTA DA BİZ BULUNMAK İSTİYORUZ?BİZDE BURDAN AHMET ŞEKERCİ İLE BABACAN DURAK BEYLERİ ÇOK ELEŞTİRDİK.EVET BİR ÇOK HATALARI VARDI YOK DEĞİLDİ.AMA O İKİLİNİN ZAMANINDA BELEDİYENİN VE BELEDİYE BAŞKANININ BİR AĞIRLIGI VE GÖLGESİ VARDI.ŞİMDİ İSE SÖZLÜNÜN SÖZÜNDEN DIŞARI ÇIKAMAYAN BİR BAŞKAN VAR.EYYYY SAYIN BABACAN DURAK VE ŞEKERCİ ABİLERİM İLK SEÇİMDE BU HALK SİZİ TEKRAR O MAKAMDA GÖRMEK İSTER HAZIRLIGINIZI YAPIN ŞİMDİDEN.
Misafir - SÖGÜTLÜ KAHVE GENÇLİĞİ

     26/03/2015 00:11

Murtcu kardes kucuk atsan da civcivler de yese.
Misafir - aladagli

Aladağlı     25/03/2015 19:03

Amma da sallamışsın aladağlı sallamada aladağ sınırını aşmış murdistana girmişsin hızını alamayıp.Bırak aladağda 24 tane yol açılmasını keçi yolu yapılmadığı ortada aladağ belediye başkanı salya sümük hani ben iktidar belediyesiyim diye ağlar pos yağbasanlılar gelip karaisalı belediyesinden destek istiyorlar GEREKİYORSA ESKİ İLÇEMİZE DÖNELİM NE ÇEKİYORUZ ŞU ACEMİ İŞ BİLMEZ BAŞKANDAN diye dertleniyorlar çok yakında görürsünüz bazı aladağ köyleri karaisalıya geçerse hiç şaşırmayın
Misafir - Murtcu

     25/03/2015 17:10

eyyyy eyyyy sabir diyenler sabir tasi kirildiii
Misafir - merkezden

     25/03/2015 15:04

aladağ bu dönem kabuğunu kıracak ama karaisalıyı bilemem.
Misafir - aladağlı.

Recep AK olayı     25/03/2015 15:50

Şu an için değil ama seçimlere yakın bir zamanda da Recep AK olayınıda biz ele almayı düşünüyoruz.Çünkü- bu Recep AK olayı bir kaç öyle küçük yorumlarla felan bitmez.Recep AK konusunda en az 100 tane yorum çıkar.Ama zamanı var şimdi değil.Zaten halk gerçeği biliyor.Biz sadece hatırlatacağız.
Misafir - Saadet Partili

İZLİYORUZ     25/03/2015 13:30

BEYLER BAYANLAR ŞU ANA KADAR YAPILAN YORUMLARI SADECE İZLEMEKLE YETİNİYORUZ.
Misafir - SAADET PARTİLİ

Şekeri kendini hazırla 4 yıl kaldı.     25/03/2015 13:26

artık şu bir gerçek oldu ki kaç gündür yapılan yorumlardan ortaya bir kesin sonuç çıkıyor.bu güzelim mis kokulu ilçeye şeker gibi bir ŞEKERCİ lazım.
Misafir - Şekerci taraftarları

ne sabrı ya ne sabrı...     25/03/2015 13:12

sabır sdabır sabır abi ne sabır ya bizler sabır taşımıyız.sabır taşı çatladı artık.bu dikiş artık yama tutmaz.herşeyin sabrının sonuna geldik.
Misafir - merkezden

SADETTİN VUR ELİNİ ARTIK MASAYA.     25/03/2015 11:12

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE 20 TANE OTOBÜS ALINDIĞINI GAZETELERDE OKUDUK.PEKİ ORAYA KAÇ TANE İLÇEDEN ŞÖFER ALINACAK BİLEN VAR MI?YADA 1 YILDIR OLDUÜU GİBİ ORAYA DA SÖZLÜNÜN YAKINLARI MI ALINACAK.NE OLURSUN SADETTİN ABİ VUR ARTIK ELİİNİ MASAYA.VUR Kİ SES GELSİN.YOKSA DAHA ÇOK İLÇE EZİLİR.SÖZLÜNÜN ALTINDA KALIR.BU İLÇEDE ELİNİ MASAYA VURAMAYANLARIN SONU SİYASİ MEFTA OLUR HATIRLATAYIM.
Misafir - BEYAZ GÜVERCİNLER

EXSPRESS GAZETESİ     25/03/2015 10:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Aytaç Durak'ı arayıp aday olması konusunda ricalarda bulunduğunu sosyal medyada Durak'ın bilinçli olarak yaydırdığının iddia edildiğini biliyor musunuz? -Bu konuyla ilgili Aytaç Durak'ı arayanlara, Durak'ın "YORUM YOK-CEVAP YOK" dediğini biliyor musunuz
Misafir - SALBAŞLI

bu bütçe ile anca bunlar yapılır     25/03/2015 09:00

Sayın yorumcu dostlar Başkan daha 1.yılını yeni doldurdu.Yıllarınn biriken sorunlarını hemen bir çırpıda çözmek kolay değil.Biraz daha sabırlı olmamız gerekmiyor mu?Yapılanlar ortada,yapılacak olanlar da ortada.Bu bütçe ile anca bu kadar yapılır.Eleştiri için henüz erken.Bırakalım herkes işini yapsın bence.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

adanada herşey değişti.     25/03/2015 09:39

yakınlarda sözlü itfaiye daire başkanlığına 60 tane işçi aldı.peki içinde hiç karaisalılı var mı diye bir araştırma yaptım.aldığım sonuç beni kahrettti.abi işe almadan vazgeçtik hazır çlışanları taciz ediyorlar dediler.içerde alacakları varmış yakını olanlar alıyorlarmış.bizim karaisalılı olanlarda alıyorlarmış ama HAVA alıyorlarmış.
Misafir - tellidereden ismail

Büyüksün Aytaç      25/03/2015 09:05

Gelmiş geçmişş en büyük başkan olan Aytaç Durak Adanada 300 otobüs aldı bir gün hava atmadı halkn bnlar dedi.DÜn Sözlü 20 tane otobüs aldı Adana inledi otobüs aldık diye tabim gene başrollerde de kim söylemeye gerek var mı?
Misafir - MR_KUŞDEMİR

babacan durak bile eğilmedi asla.     25/03/2015 09:01

adana büyükşehirde çalışan işçiler eziliyor başkan senle defalarca görüştüler sende biliyorsun.adana bir şey değişecek herşey değişecek dediniz evet adanada hyerşey değişti.karaisalılılar ezilen oldu sizlerin sayesinde.ne olursun artık sözlünün emir eri olma başkan.dik dur bu ilçede babacan durak dahi zihninin önünde eğilmedi hep dik durdu.ne olursunuz dik durma konusunda babacan durak ile şekerciyi örnek alınız.
Misafir - emekçi yakınları

ALADAĞA GELİN HEPİNİZ.     25/03/2015 08:20

ALADAĞ BELEDİYESİ ŞU AN 24 BÖLGEDE YOL AÇMA VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI YAPIYOR.AKGEDİK BAŞKANIMIZ GECE DAHİ UYUMUYOR AMA HİÇ RESİMLERİ FACELERDE YOK.TÜM ALADAĞ OLARAK TAKDİR EDİYORUZ.SİZİN BELEDİYE KZILDAĞDA BİR DOZER ÇALIŞIYOR BİN TANE RESİMLE HAVA BASIYORSUNUZ.GELİN DE ALADAĞDA ÇALIŞMAYI GÖRÜN PARMAK ISIRIRSINIZ.ALADAĞ KENDİ İNKANLARI İLE REKORLARA İMZA ATIYOR.LÜTFEN BİR HAFTA SONU ALADAĞA GELİN DE ÖRNEK BELEDİYE VE BŞKANI GÖRÜN
Misafir - GENÇ ALADAĞLILAR

Ben yazdıklarımla sorumluyum.     25/03/2015 08:14

Kimin ne yazdığı ya da yazacağı beni ilgilendirmez.Ben sadece kendimden sorumluyum kardeş.Ben başka niclerle neden yazayım yazacağım zatgen kendi nicimle yazıyurm engelleyen mi var?hayal aleminde geziyorsun ve ben kendi yazdıklarımla sorumluyum ve sonuna kadar da arkasındaym.Herkes kendi yorumu ile sorumlu.Öküzün altında buzağı arama.Sen benim yazıklarıma cevap ver.Başkası beni ilgilendirmez.
Misafir - AK_SEÇMEN

     24/03/2015 23:10

aramak görmek istersek sana bakarız yeter
Misafir - ilçeden ramazana

vay kurnaz vayyy     24/03/2015 22:44

anladığım ve çözdüğüm kadarıyla söğütlü kahve diye yazanda ak seçmen diye yazanda çay bahçesinin türkücüsüde aynı farklı nicklerle yazıp eleştiryor ama yazı tonundan anlaşıldığı üzere aynı adam birader başkan senin musluğunu kesmiş olabilir senin belediye sınırın karaisalı merkez olabilir ama artık karaisalının 56 tane daha köy statüsünden mahalleye dönüşmüş mahallesi var 12 yılda yapılan hizmetin daha fazlası bu köylerimize yapıldı artık bir çık dışarıya bak internet başında durman beynini bulandırmış cinliğinde farkedilmiyor değil
Misafir - Karaisalının Karaisası

     24/03/2015 16:50

beyler hizmet hizmet diyorsunuz şayet hizmet diyorsanız büyükşehirden hiçbir hizmet alamadığı halde sadettin kardeşimiz aladağa gelsinde hizmeti görsün çalışmayı görsün yol açmayı görsün.vatandaşın belediyeye bakışını görsün.
Misafir - aladağlılar adına

     24/03/2015 15:07

Sayın babacan durak ile ahmet şekerci beyler bu ilçeye 320 tane palmiye ağacı diktiler.onları çocukları gibi büyüttüler.turunç ağaçlarını ise sayamadım işim vardı.peki 1 yıldır bir tane fidan dikildiği gören var mı bu ilçede.yada dikildi de ben mi göremedim.bilen varsa açıklasın.
Misafir - ilçeden bir esnaf.

     24/03/2015 15:39

ey akp liler eğri oturun ve doğru konuşun.ithal meclis üyelerini tekrar koydugunuz sürece bu ilçe de mhp gene kazanır gene kazanır.mhp nin kazanması kazanmaması önemli değil.kaybeden hep ilçe olur.kadirli kozan yumurtalık aladağ bile almış başını gitmiş ilçe de hala bir proje ve plan program yok.yazık çok yazık..
Misafir - yeni mahalleden cumali

yorum     24/03/2015 15:29

selam ak seçmen kardeşler. valla yorumları okuyoruz da; sandıkçının bahçesinden çarşıyı bulamasa, bulamasa, ak seçmen kardeşlerimiz bulamaz. sonra 155 imi yoksa 156 yımı yoksa başka biryerimi ararlar kaedileri bilir. Ayrıca Karaisalı birşey kaybetmedi aksine kazandı. Ya siz körsünüz yada kör bakıyorsunuz. Ak parti kazansaydı belediye değirmenden mi? yoksa kasaphanedenmi ? yönetilecekti. Her aklı size verelimde biz değirmencimi olalım !. artık dönüşte yok belediye seçimide yakında sadece sizin boş tartışmanızdan başka şu kazansaydı bu kazansaydı istesenizde istemesenizde M.H.P. var artık alışacaksınız ne yazıkki uzun yıllarda var olacak gibi görünüyor. AK SEÇMEN
Misafir - ali

İYİKİ VARSINIZ.     24/03/2015 14:20

SAYIN CUMALİ ÖZCAN,GÜNAY YÜCE,YUŞA DAVARCI,MEHMET ALİ TUĞTEKİN,İBRAHİÖ ÖZCAN,TAHİR YÖRÜK,GANİ GÜRSOY ATASOY,ADEM OLGUN,İYİKİ SİZLER VARSINZ BELEDİYEDE NE ZAMAN GELSEK ADAM GİBİ BİZLERİ KARŞILAYIP ÇAYINIZI KAHVENİZİ İÇİYORUZ DÜN OLDUĞU GİBİ.SİZLER DE OLMASANIZ İNANIN BU BELEDİYE YA BATAR YA DA KAPISINA KİLİT VURULUR.SİZLERİN SAYESİNDE BU BELEDİYE AYAKTA İYİKİ VARSINIZ.YARIN SABAH TA ÇAYINIZI İÇMEYE GELECEĞİM.
Misafir - İLÇEDEN ÖZ MURTÇU BİR SEÇMEN

bizi kandırmayın.     24/03/2015 13:47

Sayın başkan o yol öyle yapılmaz siz de biliyorsunuz Cumali Özcan da biliyor Hele hele M.Ali TUĞTEKİN bey daha iyi bilir. O yol önce kazınır.Altındaki taşlar da sökülür.SOnra yol tesviye edilir.Daha sonra asflat dökülür.KUsura bakmayın ama o yol 2 yol sonra daa da berbat olur.Ne olursunuz yaptıgınız işi güzel ve hakkıyla yapın ya da hiç yapmayın.Bizi kandırmaya çalışmayın bilen zaten biliyor.
Misafir - eski yol su müdürü

Gerçekler yazılacak.Hayaller değil.     24/03/2015 10:53

Bir yanlış anlaşılmayı da dzeltmek isterim.Benim AKP li olmam benim meclis üyelerimi alkışlamamı gerektirmez.Evet şu an benim partimin Meclis üyeleri de olsa hiçbir icraatları yok.ONlarda yan gelip yatıyorlar.çalışan bir tek ÜNAL IŞIK.Evet MHP li Mustafa DURAK ile Cumali IŞIL beyleri de ilçeye verdikleri desteklerden dolayı takdir ediyoruz.Kimbilir ilk seçimde de ya Cumali IŞIL ya da MUstafa DURAK aday olmalı MHP den.Her ne kadar AKP lide olsam gerçekleri ve yanlış yapan babamda olsa yazmaya son nefesme kadar yazmaya devam edeceğim.
Misafir - AK_SEÇMEN

Abdulcelil Saka     24/03/2015 10:50

Sayın Değerli Meclis Üyem Abdul Celil SAK: Belediye başkanlığında sizlere köpekler gibi yalvardık gelin etmeyin dedik sizler meclis üyesi olursanız kıl payı da olsa seçimi MHP kazanır dedik.MHP nin kazanması demek ilçenin bir 5 yıl daha kaybetmesi olur dedik.Sadettin ASLAN anca ve anca günü kurtarır büyük projelere imza atamaz dedik. Bu ilçenin önünü açın AKP den meclis üyesi olmayın dedik.Çünkü bu ilçe seçmenini 60 yıldır tanırım Sandıkçı Mustafanın bahçesine bırakıldıgında çarşıyı 155 aramadan bulamayanlara kendi partisi de olsa tepki olarak oy vermez dedik.1 yıldır ilçede hiçbir büyük icraat olmamışsa ve 4 yılda olmayacaksa bunda en büyük pay sizindir.Gece yatağa girince hiç düşünüyor musunuz biz bu ilçenin geleceği ile oynadık diye.Çünkü AKP kazansa idi şimdi ilçe şantiyeye dönerdi.Hizmet yağardı.İlçe çağ atlardı.Hep ben hep ben demeyecektiniz.
Misafir - Söğütlü kahve ve çay bahçesi ortak metni

Abdullah Sakaryaya     24/03/2015 10:48

Sayın Değerli Meclis Üyem Abdullah SAKARYA: Belediye başkanlığında sizlere köpekler gibi yalvardık gelin etmeyin dedik sizler meclis üyesi olursanız kıl payı da olsa seçimi MHP kazanır dedik.MHP nin kazanması demek ilçenin bir 5 yıl daha kaybetmesi olur dedik.Sadettin ASLAN anca ve anca günü kurtarır büyük projelere imza atamaz dedik. Bu ilçenin önünü açın AKP den meclis üyesi olmayın dedik.Çünkü bu ilçe seçmenini 60 yıldır tanırım Sandıkçı Mustafanın bahçesine bırakıldıgında çarşıyı 155 aramadan bulamayanlara kendi partisi de olsa tepki olarak oy vermez dedik.1 yıldır ilçede hiçbir büyük icraat olmamışsa ve 4 yılda olmayacaksa bunda en büyük pay sizindir.Gece yatağa girince hiç düşünüyor musunuz biz bu ilçenin geleceği ile oynadık diye.Çünkü AKP kazansa idi şimdi ilçe şantiyeye dönerdi.Hizmet yağardı.İlçe çağ atlardı.Hep ben hep ben demeyecektiniz.
Misafir - Söğütlü kahve ve çay bahçesi ortak metni

İLyas Karabuluta     24/03/2015 10:51

Sayın Değerli Meclis Üyem İlyas KARABULUT: Belediye başkanlığında sizlere köpekler gibi yalvardık gelin etmeyin dedik sizler meclis üyesi olursanız kıl payı da olsa seçimi MHP kazanır dedik.MHP nin kazanması demek ilçenin bir 5 yıl daha kaybetmesi olur dedik.Sadettin ASLAN anca ve anca günü kurtarır büyük projelere imza atamaz dedik. Bu ilçenin önünü açın AKP den meclis üyesi olmayın dedik.Çünkü bu ilçe seçmenini 60 yıldır tanırım Sandıkçı Mustafanın bahçesine bırakıldıgında çarşıyı 155 aramadan bulamayanlara kendi partisi de olsa tepki olarak oy vermez dedik.1 yıldır ilçede hiçbir büyük icraat olmamışsa ve 4 yılda olmayacaksa bunda en büyük pay sizindir.Gece yatağa girince hiç düşünüyor musunuz biz bu ilçenin geleceği ile oynadık diye.Çünkü AKP kazansa idi şimdi ilçe şantiyeye dönerdi.Hizmet yağardı.İlçe çağ atlardı.Hep ben hep ben demeyecektiniz.
Misafir - Söğütlü kahve ve çay bahçesi ortak metni

Tüm alkışlar Cumali IŞIL ile Mustafa DURAK abilerime.     24/03/2015 09:44

Bu ilçede belediyeye en son çimento ve demir ile asmolen ne zaman alındı çokj merak ediyorum?Hasan Hüseyin KUŞÇU ile Mehmet GİLDİR beyin zamanında Rahmetli Topal Yakupun,Rametli Mustafa KUŞÇU ile Ramazan YALÇIN abimizin kamyonları günde ilçeye en az 10 kamyon çakıl demir çimento ve asmolen ile alt yapı boruları taşırdı.Kepçe 24 saat kazı yapardı.İnşaat yapılırı bina yapılırdı.Dükkanlar yapılırdı.Yollar yapılırdı.Ağaçlar dikilirdi.Tolu konutların inşaatları sayılmazdı.Günay YÜCE de 24 saat ANkaralarda belediyeye kaynak aktaracam diye iller bankasının kapısında nöbet tutardı.Peki son 1 yılda kaç ytane bina yapıldı.Kaç tane dükka yapıldı.Hep resim hep resim.Artık uayanma vakti.Meclis üyelerinden Cumali IŞIL ile MUSTAFA DURAK abimizden başka çalışan var mı?Heryerde bu insanlar
Misafir - AK_SEÇMEN

keşke yazılanlar gerçek olmasaydı.     24/03/2015 08:31

sapla samanlar gene karıştırılmasınn dostlar lütfen.Biz hiçbir belediye personelini ağzımıza almadık.Onlara laf söyleyenler önce bizi karşısında bulurlar.Onların ne kadar özverili çalıştıgını ve fedakar olduğunu sizlerden de iyi bilyoruz.Yani sezarın hakını sezara vermesini biliriz.Bİr Cumali ÖZCAN bir Yuşa DAvarcı bir Gani ATASOY bir M.Ali TUĞTEKİN ve diperleri 8 saat değil 24 saat görev başındalar.Layıkı ile görev yapıyorlar.Burda yazılanların bir çoğu doğru bir çoguna imza atarız.YUsuf İYİ kazansa idi bütün bunların hiçbirisi olmazdı.Hizmetin alası ve babası kralı gelirdi ilçeye. -------------------------------------------------------------------------------- e
Misafir - AK_SEÇMEN

Varan 6     24/03/2015 08:01

Sadettin aslan cenazeye ggeliyor hoppppp10 resim.Sadettin Kuran_ı Kerim dinliyor hopppppp12 resim.Sadettin kafaları kırıştıra cenaze sahiplerine sarılıyor hopp 14 resim.Sadettin Mezardan çıkıyor hoppp 15 resim.Sadettin taziye çadırına gidiyor hop 16 resim.Sadetinn çadırda el sıkıyor hopp tekrar 10 resim.Sadettin 1 çocuğa hediye (kesin çin malıdır)hopp 5 resim.Sadettin kitap veriyor 7 resim.Sabahtan akşama kadar resim resim resim.Peki söylermisiniz ne zaman belediyede çalışıyor gören dyan bilen var mı?
Misafir - Gerçek Çay bahçesi milliyetçisi

adam çalışıyor çekiyor arkadaş     24/03/2015 08:19

adam çalışıyor çekiyor arkadaş çok mu yıpratıyor cayır cayır çalışan bir belediye başkanının fotoğrafları yada ağrınızamı gidiyor halktan kopuk olmayan düğününde cenazesinde halkıyla beraber olan bir belediye başkanı
Misafir - murtcu

     24/03/2015 08:59

it aramak ve görmek isteyenler uzağa değil sadece aynaya bakarlarsa yeterli olur.bizde diyeceğimizi dedik.
Misafir - ilçeden ramazan

Bizlerde hizmet bekliyoruz.alooo     24/03/2015 08:17

BU ilçede artık şunu anladık sefa gibi yağcılar,keseciler ve şakşakçılar olduğu sürece bu ilçede Sadettinler daha çok düğünlere gider daha çok laylaylonmlar olur daha çok halaylar çekilir daha çok daha çok festivallere katılınır ve çokk çok icrraatlar yapılıyormuş gibi 24 saat resimler çekilir sosyal medyalara yüklenir.Sadettini boşa eleştirmeyin dostlar o kendisine yakışanı yapıyor çünkü şakşakçılar öyle istiyor.Sefa gibi yağdanlıklar olduğu sürece bu ilçe 1 yılını kaybetti.4 yılının da ruhına şimdiden fatiha okunur merak etmeyiniz
Misafir - Merkez Boztahtadan.

Yan dexx     24/03/2015 08:55

Belediyede her kes alnının terini yiyor hesaba önce hastanedeki bankamatikçi encümenden güvenlikten temizlikçiden sağlık çalışanından çok bankamatikçiden rehabilitasyondaki hastalardan çok fazla çalışandan ormandaki ağaçtan çok seçim yatırımı olanlardan bahsedelim
Misafir - mrt01

Sait      24/03/2015 08:37

ünal arpanı fazla vermiş anlaşılan eyer vurur biner koştururum meydanda
Misafir - karaisa

çekici isterik başgan     24/03/2015 08:45

başkan belediye araç filosuna bir çekici almıştın hemşerilerimizi çekici firmaların ağından kurtarmıştın.Bir çekici daha alda hizmetleri göremeyen çekemeyen yandexxx gibi leri çeksin çatlayacak adamlar yahuuuu
Misafir - murtcu

İT     24/03/2015 07:45

Biz diyeceğimizi dedik.
Misafir - sefa

     23/03/2015 21:59

SEFA TIMARIN GELDİ İSE SÖYLE KAŞAĞIYI ELİME ALAYIM.HADDİNİ BİL.
Misafir - sait

     23/03/2015 21:20

sefa keske.ilcede hizmet olsa da.bizlerde.hep.it olup ursek kardesim.it olmaya da raziyiz yeterki hizmet olsun.lakin ortada sadece laylom var ve sizlerde sadece el cirpip cok yasaaa sadettin diyorsunuz.laylayloma.sadece bilmeden orttakkk oluyorsunuz.yazik.cok uzuldum senin adina
Misafir - oz.murtcu.

medya TİK      23/03/2015 19:00

HEr yere fotoğraf albümü,kutlama mesajı yazmakla,sosyal medyada boy boy karelerle bu işler yürümez.İnsanlar icraata bakar.Cenazeye gidiliyor yaz,düğüne gidiliyor yaz.Olmaz ki bu kadar da.Kral Faruk bile bu kadar uğraşmadı medyada.Önce şu delik yolları,pis sokakları halletmeli.Çalışmayan,bankamatik çalışanları yola,sokağa gönderip çalıştırmalı.Seçim otobüsü sürenler tembellikten pantolları patlattı.atletler olmaz oldu yağlı göbeklerden.Bunlardan dost nasihati ve eleştirisi.
Misafir - Yan DExxx

İT ÜRÜR     23/03/2015 18:43

Meyveli ağacın taşlanması gibi, iyilikte yarışan kimselerle uğraşanlar çok olur. Kıskançlık bazen insanı kudurtur. Doğru yolda olanlara çatanlar, bir yerden geçen kervana ürüyen itlere benzerler. Bu tür karşı koyma ve sataşmalar, yürüyüşü engelleyemez. Akıl ve inanç sahibi insanlar, kınayanın kınamasına rağmen hak bildikleri yolda yürürler.
Misafir - sefa

helal olsun dediler.     23/03/2015 15:10

Gerçek çah bahçesi milliyetçisi kardeşim kimsin necisin bilmiyorum lakin şunu unutma senin elini öpmek için o tertemiz pak alnını öpmek için Söğütlü kahvede yüzlerce genç ve orta yaşlı insanlar var.Az önce yorumlarınızı Kahvede okudum yanımdaki insanlara tek kelime helal olsun dediler.Bizlerin duygularına ve kral çıplak diyebildiği için helal olsun dediler.
Misafir - Söğütlü Kahveden

varan 5     23/03/2015 15:21

Arkadaşlar sabah faceyi açıyorum yüzlerce Sadettin Aslan resmi Akşam yemekten sonra feceyi açıyorum 24 saat Sadettin ASLAN resimleri.Bilen bilir ama bilmeyende ilçe uçtu gitti.İLçeye bir göz atıyorum nereye elini atsan elinde kalacak.İLçenin görüntüsü Afrikanın kenar mahallesinin görüntüsü gibi.Yani Kızldagda çalışan çalışan dozer sizleri kurtarmaz.24 saat dozerle resim çektirin dozer şunu yaptı dozer bunu yaptı.Bu mu bizlerin beklediği hizmet?Bu mu sizlerin hizmet anlayışınız?evet bu diyorsanız yesinler sizin hizmet anlayışınızı.
Misafir - Gerçek Çay bahçesi milliyetçisi

KOZANLI KİM?     23/03/2015 14:54

Gerçek çay bahçesi milliyetçisi arkadaş, Hadi Ceyhanlıyı anladıkta bu Kozanlı işçi kim?Onu anlayamadım
Misafir - Süha

varan 3     23/03/2015 13:51

1 yılda malesef ki Saadettin başkan çok ama pek çok değişti.O ilk zamanlardaki Sadettin gittti.Herşeye tamam diyen ama hiçbir icraata imza atmayan atamayan b,r Sadettin geldi.Bir insan 1 yılda bu kadar değişebilirse 4 yılın sonunu düşünmek bile istemiyoruz.Biz şimdiki Sadettini değil eski Saadettini geri istiyoruz diyeceğiz ama mümkün değil artık eski Saadettinn yerinde yeller esiyor ve esmeye devam edecek anlaşılan.
Misafir - Gerçek Çay bahçesi milliyetçisi.

varan 2     23/03/2015 13:30

Bizler Büyükşehire adam aldırmaktan vazgeçtik çünkü ona Sadettin başkanın gücü ve kuvveti yetmez onu anladık.Orda çalışan ilçenin öz evlatları olanlar eziliyor ya istfa et diyorlar ya emekli ol deniliyor yada fekeye saimbeyliye postalarız diyrlar.Bunları Sadettin başkana anlatma derdimiz olduğunda ise de sadece pel pel gözlerimzin içine bakıyor ve icraat malesef yok.Peki biz bunlar için mi MHP ye opy verdik ve sizleri destekledik.Elimiz kırılsaydı da MHP oy vermeseydim diyenlerin sayısını öğrenmek için çay bahçesine gelmeniz yeterli
Misafir - Gerçek Çay bahçesi milliyetçisi

varan 1     23/03/2015 13:24

Sayın arkadaşlar dostlar burda yıllarca Babacan DURAK ile Şekerci abimizi eleştirdik haklı yada haksız.Lakin 1 yıldır görüyoruz ki biz bu 2 değerli insanı haksız yere eleştirmişiz.1 yıldır ilçede olan tek şey var o da laylaylom laylaylom.Babacan DURAK ve Şekerci zamanında hizmet olmasa da belediye başkanı ve belediyenin bir ağırlığı vardı bir gölgesi vardı.Herkes saygı hürmet gösterirdi.Zİhni Aldırmaza dahi posta koyan bir belediye vardı.Şimdi ise 24 saat Sözlünün peşinde emir eri gibi geziyorsunuz ve Daha belediyeye bir tane kozanlı ve ceyhanlıdan sıra gelirse adam aldıramadınız.
Misafir - Gerçek Çay bahçesi milliyetçisi

bunun nesi yanlış?     23/03/2015 12:44

Nihayet düğünlerden halay çekmelerden nişanlardan nikah kıymalardan sözlünün peşinde 24 saat gezmelerden başka ilçelerin düşman işgalinde bulunmadan belediye meclisindeen başarılı belediye başkanı aladağ belediye başkanına haksız yere laf atmadan ilçeye nihayet sıra geldi ise ne mutlu.
Misafir - Genç Ak Partili

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382