Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam544
Toplam Ziyaret1687053

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Mustafa Aslan Karaisalılılar Derneğinde gerçekleşen mevlid programına katıldı

Karaisalılıar Derneği 18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümü ve Şehitler Haftası Dolayısıyla Kanalköprüdeki Dernek Binasında Tüm Şehitler Adına Mevlid okutturdu.

Hafız İbrahim Melekoğlu tarafından okunan mevlidi şerif ve ilahilerin ardından bir konuşma yapan Dernek Başkanı Sadi Çetin "Çanakkale Zaferi Türk Milleti için dönüm noktasıdır, ecdadımızın çanakkalede verdiği mücadele, tarihimiz boyunca destan olarak gelecek nesillere aktarılmalıdır diyerek başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının yanı sıra bu topraklar uğruna canlarını, kanlarını vermiş tüm kahraman şehitlerimizi saygıyla anıyoruz" dedi.

MUSTAFA ASLAN’DAN HEMŞEHRİLERİNE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Mustafa Aslan Karaisalılılar Derneğinde gerçekleşen mevlid programına katıldı.

Mustafa Aslan konuşmasında 18 mart Çanakkale zaferi yıldönümü ve şehitler haftası dolayısıyla okutulan mevlid proğramından dolayı dernek yönetimine teşekkür etti.

Aslan konuşmasında, "Seçilsemde, seçilmesemde doğduğum topraklara vefa borcum var. Bunu milletime hizmet olarak ödemek istiyorum. Deneyim, bilgi ve birikimlerimi Adana için kullanıp bölgeyi kalkındıracak, insanımızın refahını yükseltecek projelere imza atmak istiyorum bu nedenle özellikle hemşehrilerimin desteğine ihtiyacım var" dedi.



439 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382