Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi23
Bugün Toplam440
Toplam Ziyaret1685873

Adana’da, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunun Karaisalı çıkışı yakınlarında anne ve kızının silahla vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Firari şüpheli baba ve oğlunun yakalanması çalışmaları devam ediyo

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolu Karaisalı çıkışı yakınlarında 16 Mart Pazartesi günü saat 06.00 sıralarında Semire Balık (47) ve kızı Ayşe Işık’ın (22) yol kenarında silahla vurularak öldürülmüş halde bulunması ile ilgili olarak yürütülen soruşturmada, maktul Semire Balık’ın Mersin yolu üzeri hipodrom karşısı Doğusan Otomotiv isimli iş yerini çalıştıran firari şüpheli H.B.’den boşanarak, eşinden ayrı yaşayan kızı Ayşe Işık ile birlikte Mersin’in Erdemli ilçesinde ikamet ettikleri belirlendi.

Maktul Semire Balık’ın, eski eşi H.B. ile ayrılmalarından dolayı Adana Aile Mahkemesi’nde mal varlığından kaynaklı mal paylaşım davalarının devam ettiği saptandı.

Firari şüpheli H.B.’nin, oğlu A.B. ile birlikte olaydan sonra ortağı olan İ.Ö. tarafından Şanlıurfa iline, buradan da kardeşi H.B. tarafından da başka bir ile götürüldükleri tespit edildi.

Olayla ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında firari şüpheli H.B.’nin damadı D.D., kardeşi H.B. ve ortağı İ.Ö. ile maktul Ayşe Işık’ın, hakkında Erdemli Aile Mahkemesi tarafından 6 ay uzaklaştırma kararı verilen eşi M.I. gözaltına alındı.

Olaydan sonra kaçan şüpheliler H.B. ve oğlu A.B.’nin yakalanması çalışmalarına çok yönlü olarak devam ediliyor



477 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231