Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam834
Toplam Ziyaret1687343

"SAADETTİN ASLAN İŞÇİ BABASI"

Önceki ay memurlar ile sosyal denge sözleşmesi imzalayan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, şimdi de 36 işçi için Belediye İŞ Sendikası Adana Şubesi ile toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadetttin Aslan'ın makamında gerçekleştitlen toplu iş sözleşmesini işçiler adına Belediye İş Sendikası Adana Şube Başkanı A. Zeki Eker imzalarken, imza anında Belediye Hesap İşleri Müdürü Günay Yüce ve Belediye İş Sendikası İşyeri Temcilcisi Mehmet Ali Kalem de hazır bulundu.
Belediye İş Sendikası İşyeri Temcilcisi Mehmet Ali Kalem, yapılan sözleşmeden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, kazanılmış haklarının üzerine yeni kazanımlar elde ettiklerini, bu nedenle Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'a teşekkür ederek, "Sayın Başkanımız, memurlar ile yaptığı sözleşmeden sonra, şimdi de bizlere karşı çok olumlu, bizlerin lehine müzakerelerde bulunmuştur. İşçi babası olduğunu göstermiştir" dedi.
Üç yıllık yapılan sözleşmeye göre, işçilere her ay yemek parası, evlenme yardımı, giyim yardımı, yıpranma zammı, bayram harçlığı artışlarının yanı sıra birinci yıl ücretlerde yüzde 20, 2.yıl yüzde 15 ve üçünücü yıl da yüzde 15 artşı sağlandı.



566 kez okundu

Yorumlar

BU İLÇEYE TEKRAR BABACAN DURAK VE ŞEKERCİ GEREK.     19/03/2015 12:35

SAYIN BABACAN DURAK VE AHMET ŞEKERİCİ ABİLERİM SİZLERİ BURDA DEFALARCA HAKLI YADA HAKSIZ YERE ELEŞTİRDİK.LAKİN BU İLÇE SİZLERİ ARTIK MUMLA ARIYOR.ÇÜNKÜ 1 YILDA SADETTİN BAŞKANIN DÜĞÜN DERNEK CENAZE NİŞAN VE FESTİVALLERDEN BAŞKA HİÇBİR İCRAATINI MALESEF GÖREMEDİK.SİZLERİN ZAMANINDA BELEDİYENİN BİR AĞIRLIĞI VE GÖLGESİ VARDI.SÖZÜ DİNLENİRDİ.1 YILDIR SÖZLÜNÜN PEŞİNDE GEZEN ONUN EMİR ERLİĞİNİ YAPAN SADETTİNDEN BAŞKASINI GÖREMEDİK.BELEDİYEYE CEYHANLILAR DOLUŞTU.BİZİM İLÇENİN ÇALIŞANLARI İSE YA EMEKLİLİĞE YADA İSTİFAYA ZORLANIYOR.SADETTİNE DEFALARCA SÖYLEDİK.AMA NAFİLE.
Misafir - SÖGÜTLÜ KAHVENİN ÖZ EVLATLARI

     19/03/2015 12:21

Kardeşim ne babası ya akıll olun.Şu resimdeki Günay YÜCE'nin halini görürseniz ve analiz ederseniz daha iyi anlarsınız herşeyi.Herkes gülüyor bir gülmeyen Günay YÜCE .Neden ?Adam muhabeci olmayan parayı ödeyemeyeceğin parayı nasıl veriyorsun der gibi hali yok mu?Enflasyon %8-9 sen veriyorsun %20 nerden ve nasıl veriyorsun demiyor mu?
Misafir - İşsiz ama gerçekci

işçi babası maaş vermiyor     18/03/2015 21:38

işçi babası diye haber yaptırıyorsunuz. ama işçilerin maaşını iki aydır vermiyorsunuz nasıl babalık bu analamadım.
Misafir - belediye çalışanı

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382