Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam837
Toplam Ziyaret1687346

ANKETLERDEN SONRA ÇALIŞTAYA KATILANLAR, “AĞLAMA DUVARI”NA YAKLAŞARAK, EN ÖNEMLİ, ACİL, ÖNCELİKLİ YAPILMASI GEREKEN HİZMETLERİ YENİDEN RENKLENDİRDİ

 

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından 2014 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında desteklenen “Karaisalı Kırsalında Kalkınma Planlamasına Esas Potansiyel ve Dinamiklerin Belirlenmesi, Stratejik Yol Haritasının Çıkartılması” projesi kapsamında düzenlenen Katılımcı Kırsal Kalkınma Planlama Çalıştayında Karaisalı’nın öncelikleri belirlendi.

KATILIMCILIK İŞTE BUDUR:

İlk belirlemeler vatandaşlarla yapılan yüzyüze görüşmeler ve anket sonrası ortaya çıktmışt. Danışman Firma Yetkilisi Hakan Zobu, bu öncelikleri toplantıda açıkladı. Ama son belirleme ise, duvarlara yapıştırılan renkli işareterle değişti. Toplantıya katılanlar, “Ağlama Duvarı”na yaklaşarak, en önemli, acil, öncelikli yapılması gereken hizmetleri yeniden renklendirdi.


Ağlamayan çocuğa meme vermezler misali, vatandaşlar da hangi hizmetin öncelikle yapılması isteklerini böyle "ağlayarak" duyurdular. Duyumlarımıza göre ilk belirlemeler ile son belirlemeler arasında değişiklik olduğı yönünde.

Sonuçların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

 

 

 



491 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382