Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam798
Toplam Ziyaret1682785

“Memleket sorunlarına kayıtsız kalamazdım” diyen Emekli General Ali Aydın, MHP Adana’dan aday adayı olduğunu ilan etti



 Kamuoyunda ‘Yörük Ali Paşa’ namıyla bilinen Emekli General Ali Aydın, 25. Dönem milletvekilliği aday adaylığını coşkulu bir kalabalık eşliğinde açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanlığında kendisini bekleyen heyecanlı kitleye hitap eden Ali Aydın, önemli çıkışlar yaptı. “Milliyetçi Hareket Partisi’nin bundan 46 yıl önce, ilk defa Adana’da göndere çekilen ‘üç hilalini’, bir gün olsun yere düşürmeden, kirletmeden, lekelemeden şerefle bugünlere taşıyan, her biri bayraklaşmış, ülküdaşlarım’’ sözleriyle konuşmasına başlayan Yörük Ali Paşa, neden MHP’den aday adayı olduğunu anlattı.

7 HAZİRAN SON ŞANS SON KAVŞAK

1973 yılında Ülkü Ocakları’yla tanıştığını ve Türk Milliyetçiliğinin yegane adresinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu ifade eden Yörük Ali Paşa; “Türkmen Beyi,  Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in Anadolu yollarına çıkmadan önce, TBMM’de yaptığı son grup toplantısı konuşmasında dediği gibi ‘7 Haziran’ın son şans, son çare, son kavşak’ olduğunun, eminim ki aynen benim gibi, burayı şereflendiren siz değerli gönüldaşlarım da bilincindesiniz. Ben de Sayın Genel Başkanımıza destek olmak için bundan sonra vatan savunmasının son kalesi MHP’de, milletimden helallik alabilmek için  cansiperane mücadeleye adayım’’ dedi.

VATAN BÖLÜNÜYOR, MİLLET AYRIŞTIRILIYOR

Yörük Ali Paşa sözlerine şöyle devam etti.

‘’Devletimizin ve Milletimizin şu anda yaşamakta olduğu çok vahim durumlar vardır. Vatan bölünmeye, Türk Milleti kamplara ayrılmaya çalışılıyor. Hatta bu konularda sona bir adım bile kalmamıştır. Kısacası bölücülükten tutun da vurguna, talana, haraca ve haksızlığa, adaletsizliğe ve işsizliğe, işçinin ve halkın sömürülmesine, Türk aile sisteminin bozulmasına, ahlakın yozlaştırılmasına, vatandaşın geçim derdine, toplumdaki hoşgörünün kaybolup cinayetlerin artmasına ve daha burada sayıp vaktinizi almasını istemediğim yüzlerce sorun vardır. Bir Türk milliyetçisinin bu sorunlara kayıtsız kalması düşünülemezdi. Ben de devletin en mahrem kurumlarında 36 yıl görev yapan ve bütün sorunları bilen, üzerinde yaşadığımız şüheda toprağı vatanımızın bizden yavaş yavaş, hazmettire hazmettire alınmakta olduğunu gören, eğitimini de vatan savunması konusunda yapan biri olarak bu sorunlara bigane kalamazdım. Bu sebeple, bu güne kadar tek başına bölücülere karşı duran, eğilmeyen, vatan söz konusu olduğunda gök kubbeyi yere indirmeye aht eden MHP’den aday adayı olmaya karar verdim.’’

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, konuşması alkışlarla destek bulan Yörük Ali Paşa’yı tebrik ederek başarılar diledi.
MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz da, Yörük Ali Paşa'nın elini kaldırarak destek verenler arasındaydı.



1716 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398