Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam385
Toplam Ziyaret1681470

MHP ADANA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MUSTAFA ASLAN, “MHP ADANA’DA EN AZ 8 MİLLETVEKİLLİĞİ ÇIKARACAKTIR”

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ den Adana Milletvekili Aday Adayı Mustafa Aslan, partisinin Adana’dan en az 8 milletvekili çıkaracağını söyledi. 

 2011-2015 yılları arasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda Müfettiş olarak görev yapan Mustafa Aslan, MHP’den aday adayın olmak için istifa etmişti. Aslan, düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını ilan etti.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın da abisi olan Mustafa Aslan, MHP İl binasında yaptığı açıklamada, Adanalının gerçeği gördüğünü, her şeye rağmen AK Parti iktidarının yalanlarına kanmadığını ve aldanmadığını belirterek, “2014 yerel seçimlerinde başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 8 ilçe belediyesinde MHP’yi tercih etmiştir. Ben şahsen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Sözlü önderliğindeki yiğit insanların Adana’nın kalkınma ve gelişmesini başaracağını inanıyorum. 7 Haziran 2015 seçiminde MHP Adana’dan en az 8 milletvekili çıkaracaktır” dedi.

Aslan, “Ayrıca, bu sonuç şunu gösteriyor ki Adana’da Milliyetçi Hareket 46. yıl önceki ruha ve heyecana sahiptir. Buradan başlayan heyecan liderimiz, Türkmen Beyimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde tüm Türkiye’ye sıçrayacak ve inanıyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi tek başına iktidar olacaktır. Hedefimiz budur. Yüreğimiz, gönlümüz bu heyecanla doludur” dedi. 

Türk Milleti’nin iki başbuğuna ışık vermiş olan güzel Adana’nın Türk Milleti’ne çağı okuya bilen, dürüst ve bilge bir lider daha yetiştirdiğini ifade eden Aslan, “O lider Dr. Devlet Bahçeli’dir.  Milliyetçi Hareketi’nin lideri, Türk Milleti’nin bağrından çıkan, binlerce yıllık Türk tarihin derinliklerinden gelen ve güçlü bir hafızaya sahip olan, yüzyıllarca önce bu topraklara yerleşen, bey olmuş, beylik olmuş, bu toprakların Türkleşmesinde nakış nakış iz bırakmış bir Türkmen Aşireti’nin ve aynı zamanda Türk Milleti’nin Türkmen Beyidir” diye konuştu.

  Sözü sık sık “Bozkurt Mustafa”, “Devletin başına Devlet gelecek” sloganları ile kesilen MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Mustafa Aslan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bugün hem milletimizin hem de devletimizin içine düştüğü bu karamsar tablodan kurtulması için, AKP iktidarının açtığı kanayan yaraların bir an önce kapanması için, ihaneti ve bölücü senaryoları ve bunları yazanları durdurmak için, ekonomik çıkmazlardan, emperyalist kumpaslardan kurtulmak için, ülkemizin yanı başındaki tehditkar yangını söndürmek için, huzur için, sağlık için, daha güzel yarınlar için, kısacası vatan ve bayrak için, bugün hem Milliyetçi Hareket Partisine hem de Dr. Devlet Bahçeli’ye ve milliyetçi kadrolara ihtiyaç vardır. Onun yolu yolumuz, varlığı onurumuzdur. Bu topraklardan, bu güzel Adana’dan bir kez daha ses veriyoruz. Ve söz veriyoruz. Bu bereketli topraklardan bir başbakan çıkacaktır. O Başbakan Adanalı bir lider Dr. Devlet Bahçeli olacaktır. Ben de bu heyecana Milliyetçi Hareketin tek başına iktidar yürüyüşüne destek vermek, bilgi ve tecrübemle Adana’ya hizmet etmek, Adanalıları, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde hak ettikleri şekilde temsil etmek için, milletin vekili olmak için,  aday adayı oluyorum. Ve şu sözü bu yola çıkarken ilk başta söylüyorum, aday olsam da olmasam da Milliyetçi Hareket Partisi’nde olmak ve bu davaya hizmet etmek bana ve aileme her zaman onur ve gurur verecektir. 7 Haziran’a kadar değil son nefesimize kadar buradayız, burada kalacağız. Türklüğün gurur ve şuurunu şerefle taşıyarak, islam ahlakını yaşayan bir ülkücü kardeşiniz olarak, sizlerin desteğini bekliyor, beni sabırla dinlediğiniz için teşekkür ediyorum.”

Aslan konuşmasını Bayrak Şairi Arif Nihat Asya’nın bir şiiri ile bitirdi.

Toplantıya MHP Karaisalı İlçe Başkanı A. Sezai Yılmaz,  MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran ile Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, MHP İl Başkan Yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.



800 kez okundu

Yorumlar

İnsan bin düşünmeli bir konuşmalı.     10/03/2015 15:51

Sayın Mustafa sen değerli ve çok kendisini yetiştirmiş kaliteli bir adaysın sana sözümüz yok.Lakin dün Adana B.Ş.Belediye Meclisindeki Kardeşinizin Aladağ Belediye Başkanına fevri ve ani çıkışı biz Aladağlıları çok üzmüştür.Kardeşiniz Sözlünün emir eri yada emir subayı değil .Bunu kendisine bir hatırlat.Aladağ olarak MHP ye ilçeden kocaman bir KIRMIZI KART.İnsan bin düşünmeli bir hareket etmeli dimi?
Misafir - Orta Yaşlı Aladağlılılar

8 DEĞİL EN AZ 8     10/03/2015 14:42

İlahi Mustafa, güldürdün gene biz.Dereyi görmeden paçayı sıvamışsın. MHP'nin en az 8 milletvekili çıkaracağını söylemişsin.HDP, AKP ve CHP'yi neredeyse yok sayıyorsun. Yeler seçimlerin havası ile genel seçimin havası birbirine benzemez çocuğum.Atarken, biraz destekli at Mustafam. Yarın yüzün kızarmaz inşllah.
Misafir - salim

     10/03/2015 10:45

MHP Adanadan 8 milletvekili çıkaracakmış duydunuz değil mi?
Misafir - Ahmet

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704