Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam578
Toplam Ziyaret1668964

Karaisalı Mal Müdürü Ali Kaydak, Belediyeyi ziyaret etti

 

  Tüm Türkiye’de kutlanan 26. Vergi Haftası münasebetiyle Karaisalı Mal Müdürü Ali Kaydak, Yoklama Memuru Hasan Aygün, Gelir Uzmanı Abdullah Sel, Mali Müşavir ve Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Esat Köse, Karaisalı Belediye Başkan Vekili İsa Davarcı’yi ziyaret etti.    Ziyarete konuşan Karaisalı Belediyesi Başkan Vekili İsa Davarcı, verginin kutsal bir görev olduğunu belirterek, “Öncelikle bu hafta dolayısıyla bütün Mal Müdürlüğü çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Vergisini layığıyla veren hemşerilerimizi ve vergi mükelleflerini de kutluyorum” dedi.

  Davarcı, Devletin hizmetlerini yürütebilmesi için vatandaştan aldığı vergilerle işleri yaptığını belirterek, bu nedenle toplanan vergilerin kutsal olduğunu söyledi.

  Karaisalı Mal Müdürü Ali Kaydak ise, hafta boyunca resmi kurumları ve Belediyeleri, okulları ziyaret ederek, vergi bilincini yükseltmeye çalıştıklarını, 26 Şubat Perşembe günü de Karaisalı Lisesi’nde öğretmen ve öğrencilere vergi önemi konusunda seminer vereceklerini söyledi.

 

 



796 kez okundu

Yorumlar

Kobane düştü düşüyor derken "Süleyman Şah" düştü. Toprağımızı IŞİD'e terkedip geri çekildik.      24/02/2015 21:24

Kıymetli Karaisalılar Ne diyordu Sayın Başbakan: GİTTİK,YIKTIK,ÇEKİLDİK Mİ ? Tarih bunu kaydetti mi ? Acı bir hadise mi yaşadık ve kimse bu operasyondan kahramanlık çıkarmaya kalkmasın mı ? Elbette Mehmetçik ölüme terkedilemezdi ve kurtarılmalıydı, lakin gelinen bu süreç, Türkiye'nin dış politikada izlediği başarısız rotanın sonucu mu dur ? Bu başarısızlık önümüzdeki dönemde iyi okunacak mı dır ? Karsisalıkı Hemşerilerim Şöyle bir bakalım mı ? , Ortadoğu şekillenirken kimler, hangi ülke-ülkeler karlı çıktı? Elbette bir çok ülke karlı çıktı, bunların en başında tabi ki İran mı geliyor. Evet evet, yanlış okumadınız en karlı ülke "ikinci evimiz" dediğimiz İran mı dır ? Nederdiniz neler dnüyor?
Misafir - Kobannecş

Yüce Rabbim bize gösterdikçe gösteriyor.     24/02/2015 20:40

O bez parçası inmeden, öbürü çekilmiş de… Mesele bayrak ise, çektiğimiz yeni bayrak PKK/YPG’nin kontrolünde bir alanda, Facebook yönetimine dahi baskıyla kaldırttığınız Öcalan paçavralarının hemencecik yanında! İşte hayat aslında tam böyle bir şey: Kötüleyerek oy aldığın güçlerden medet umacak, görmeye tahammül edemediğin bayraklarla yanyana dalgalanacak noktaya mı gelirsin.?????
Misafir - ARİF NİHAT ASYA

     24/02/2015 13:53

Sayın Ali KAYDAK bey Üniversitede beraber çalıştığımız çok değerli bir kardeşimizdir.Kendisine başarılar dilerim.İLçemiz için çok verimli olacağına inanıyorum.Tüm esnafların sorunları ile yakından ilgileneceğini ve çözüm odaklı çalışacağına yürekten inanıyorum.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     24/02/2015 12:19

Vahit bey köşe yazılarınızı bir günde değişme zamanı geldi demeden ne zaman siz değiştirmeyi düşünüyorsunuz?
Misafir - Tarafsız gözlemci

Tüm yükler Sadettin ile CUmali Işıl beyin omuzlarında.     24/02/2015 12:33

Allah Sadettin başkanımızı başımızdan eksik etmesin dostlar.Başkan 3 günlüğüne Kıbrısa gitti.Kızıldağa uşalmak ve yaylaya ulaşmak azab oldu.İLçede çalışan bir tek CUmali IŞIL abimiz var Birde başkan var.Nerde bu Başkan yardımcıları nerde bu görevliler.İstanbuldan 25 kişi misafirimiz geldi hafta sonu KIzıldağı görmek için Terzi Mehmetin Çeşmesinde 6 araba mahsur kaldık ileriye gidemeden ve KIzldağ çıkamadan geri dönmek zorunda kaldık.Böyle bir şey İstanbulda olsa orda ne belediye başkanı kalır nede yardımcıları kalır.
Misafir - Tellidereden Ali IŞIL

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339