Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam524
Toplam Ziyaret1681609

İyi, neden aday adayı olmak istemediğini açıkladı. İyi, “Biz şimdilik kendimize dair başka bir yolu genişleteceğiz” dedi.

Yusuf İyi’nin açıklaması aynen şöyle:

“Sevenlerimize samimi açıklamadır!
Birkaç gün boyunca telefonlarım susmadı. Arayan tüm dostlarıma içtenlikle cevap vermeye çalıştım. Ancak vakit öyle ilerledi ki çoğuna dönüş bile yapamadım. Dolayısıyla kendi hesabımdan açıklama yaparak tarihe de bir kayıt düşmeyi doğru buldum.


Milletvekili adayı olmamızla ilgili; Telefon açan, mesaj gönderen, mesaj bırakan, bizzat evime gelen tüm dostlarımın şahsımla ilgili samimi kanaatlerine teşekkür ediyorum.

Elbette Adana'ya ve ülkemize hizmet için siyaset önemli bir yoldur. Lakin tek yol değildir. Biz bilimin ve aldığımız terbiyenin ışığında çıktığımız yolda, bu milletin medeniyet ve kültür coğrafyasına değerli hizmetler vermeye devam edeceğiz.


Siyasete, siyasi anlayışımıza güzellikler katan, yol yürümekten büyük haz duyduğumuz değerli büyüklerimiz ile inandığımız yolda mücadeleye devam edeceğiz. Zafere değil, sefere murat ettik biz. Bu seferde İbrahim olmak da, karınca olmak da nasiplerin en güzeli olsa gerek.


Siyaset bambaşka disiplin isteyen, beslendiği havzaları itibariyle de farklı olan bir yoldur. Bu yol ile milletimize hizmet için yola çıkan tüm dostlarımın yolları açık olsun.

Biz şimdilik kendimize dair başka bir yolu genişleteceğiz. Rabbim yolumuzda da, kararımızda da bizimle olsun.”



750 kez okundu

Yorumlar

Hemşerim     12/02/2015 16:52

vekilliği düşünecek hal kalmadı. ilçede sırtını yere vurdular pehlivan, birdaha kendine gelemezsin. ünal ısık olmasaydı sonuç dahada kötü olurdu senin için...
ahmet eroğlu

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704