Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam634
Toplam Ziyaret1680841

MEMUR SEN ADANA İL BAŞKANLIĞINDAN AK PARTİ KARAİSAL'YA ZİYARET

MMEMUR SEN Adana İl Başkanı ve Enerji Bir Sen Toroslar Şube Başkanı Muhammet Erdoğan beraberinde TOÇ Bir Sen 15 Nolu Şube Başkanı Gürdal Ersoy, Diyanet Sen Adana Şube Başkanı Veysel Akkoç, Eğitim Bir Sen Adana 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Benli, Bayındır Memur Sen Adana Başkanı Eyüphan Sertyalçın, Ulaştırma Memur Sen Adana Şube Başkanı Tonguç Tekkazancı, Bem Bir Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Ünüvar, Enerji Bir Sen Toroslar Şube Başkan Vekili Hasan Bulut ile birlikte AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık ve AK Parti Pozantı İlçe Başkanı Yunus Kenan Ulussever’e ziyarette bulundular.

Memur Sen Adana İl Başkanı Muhammet Erdoğan ziyaret sırasında, “Memur Sen olarak özelde kamu çalışanlarının hakları ile ilgilenmelerinin yanı sıra ülkelerinin gelişmesi için faaliyet gösterdiklerini, Millete ve iradesine sahip çıktıklarını söyledi. Milletin iradesinin hâkim olmasıyla, herkesin istediği gibi inanması ve inandığı gibi yaşamasıyla özgürlüğe ve gerçek demokrasiye yelken açılacağını belirtti. Tam bağımsızlık ve büyük Türkiye olma yolunda başını kaldırmış ilerleyen ülkemiz asla durdurulamayacaktır. Geçmişte olduğu gibi bugünde yarında engellenmeye ve yeniden inanç coğrafyasında birliği sağlayarak, Dünyada süper devlet olması engellenmeye çalışılacaktır. Ancak ezelden ebede yolculuğumuz içerisinde bizde kendi bulunduğumuz dönemde bu engelleme çalışmalarına karşı mücadelemizi vererek, tarihimizde var olan lider ülke olma özelliğimizden aldığımız güçle yeniden Büyük Türkiye idealimizi gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin önünü kesme engelleme çalışmalarını ortaya çıkarma, deşifre etme ve bertaraf ederek başarıya ulaşmak en büyük çalışmamız olmuştur. Ekonomik, askeri, siyasal ve sosyo-kültürel vs her alanda tam bağımsız, kalkınmış Lider Büyük Türkiye hedefinden sapmadan yürüyüşümüze devam edeceğiz. Adana’nın bu yolda büyük katkılar koyacak kapasitede olduğunu ilerleyen süreçte bunu da yapacağız "dedi.
  Erdoğan, konuşmanın devamında görevlerinin hayırlı olmasını ve başarılar dileğinde bulundu.

İlçe yönetimiyle tanışma şeklinde yapılan toplantıda AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık kendi çalışmaları hakkında aktarımlarda bulundu. Karaisalı’da seçim çalışmaları için hazırlıkları sürdürdüklerini, mahalle toplantıları gerçekleştirdiklerini belirten Işık, "Hepimizin çok çalışması gerekiyor. Çünkü önemli süreçlerden geçiyoruz. Milletimizin değerleriyle devletin barışmasını sağladık. Özgürlüklerimizi genişleterek, demokrasimizin ileriye gitmesini sağlıyoruz. Kazanımların farkındalığı ile daha ileriye gitmek için daha çok çalışmalıyız" diyerek ziyaret için teşekkür etti.



609 kez okundu

Yorumlar

Aday Tutma      06/02/2015 00:17

Ak parti Karaisalı İlçe Başkanı Ùnal Işık Yaklaşan 25 . Milletvekilligi Secimi için Adayını Secti.Ve Destekliyor .Ünal Işıkın Adayi Ak Parti Adana Milletvekili Av.Fatoş qürkan Oldugunu acikladı.Saygılar Sunar iyi Aksamlar Dilerim .VAHİT BEY HABER İNŞALLAH BU HABERİDE .
Misafir - Ak Parti Haber Gerçek

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704