Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam781
Toplam Ziyaret1686214

Büyükşehir Atölye Ekibi tarafından Tüyap 8. Çukurova Kitap Fuarı ‘nda başlatılan 15 ilçede 15 köy kütüphanesi için ‘’Bir Kitap da Sen Koy ‘’ projesi kapsamında toplanan kitap bağışları ile yeni kütüphaneler kurulmaya başlandı.

Projenin başlangıcını Karaisalı ilçesi olarak belirleyen Büyükşehir Atölye Ekibi, Hacımusalı Mahallesi (köyü) Hacımusalı İlkokulu ‘nu eğitime elverişli hale getirdi. Sınıfın alçı, boya, badana gibi bir takım tadilatlarını da yapan ekip üyeleri, köyün 20 öğrencili birleştirilmiş sınıfını hazır hale getirip kütüphanesini kurdu. Vatandaşın bağışları ile toplanan ilkokul seviyesinde onlarca test ve hikaye kitabı, sınıf öğretmeni Bayram Uğur’a teslim edildi. Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, makamında kabul ettiği Atölye Ekibi’nden projenin detaylarını dinledikten sonra, bu ve benzeri sosyal projelerin desteklenmesi gerektiğini, ilçenin bakir alanlarının fazla oluşunun sosyal çalışmalar için uygun bir ortam oluşturduğunu aktardı. Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Daire Başkanı Semra Sakar, projenin 15 ilçeye dek ulaşacağını ve farkındalık etkinliklerine devam edeceklerini açıkladı.

406 kez okundu

Yorumlar

     05/02/2015 18:52

Sayın kaymakamım yazan güzel yazmış Allah razı olsun teşekkürler başarılar.
Misafir - bilen biri

     05/02/2015 08:32

Değer li kaymakamım halkın içinde halkın çok güzel namzını tutmaktasınız hak ve hukuku en güzel şekilde takip ediyor sunuz gerçekten şu cevrede okuma konusunda hacımusalı köyü bir tane deyebilirim bu konuda tam yerini seçmiş kütüphane açmışsınız emeğiniz hic araya gitmez herkes çok yerinde ölmüş der Allah sizlerin de emeğini zayetmesin bu gün kaymakam yarın daha yüksek makamda olursunuz bu vatana ve millete en güzel şekilde helalınca hizmet edersiniz biliyoruz gece gündüz ev ev mahalle geziyosunuz hakkı hakkedene verelim diye devletin malını en güzel şekilde koruyalım diye çalışıyorsunuz.
Misafir - karaisalı dan

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231