Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam331
Toplam Ziyaret1681416

"Bundan sonra örgüt olarak İmamoğlu’nda, Karaisalı’da, Tufanbeyli’de, Saimbeyli’de Ceyhan’da, Kozan’da, Sarıçam’da, Yüreğir’de, Feke’de, Aladağ’da, Pozantı’da, Yumurtalık’ta daha fazla olacağız"




  CHP İmamoğlu İlçe Binası’nın mitinge dönüşen açılışında ilk kez halkın karşısına çıkan CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, milletvekilliği seçimlerindeki ilk stratejilerinin kırsala gitmek olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut haziran ayında yapılacak milletvekilli seçimlerinin startını İmamoğlu ilçesinden verdi. CHP İmamoğlu İlçe Binası’nın açılışını gerçekleştiren Bulut, CHP’yi ve ülkenin AKP iktidarında içine düştüğü durumu yurttaşlara daha çok anlatmak için kapalı kapılar ardında değil alanlarda olacaklarını söyledi. CHP’li belediyelerin görevde olduğu Seyhan, Çukurova ve Karataş’ın dışındaki ilçelerde daha çok zaman geçireceklerini belirten Bulut, halkla birebir iletişim kuracaklarını, gençlerle, esnafla, kadınlarla buluşup onlara ülkenin gerçeklerini anlatacaklarını söyledi. Bulut, “Kırsalda olmayan bir Cumhuriyet Halk Partisi düşünülemez” dedi.

SEÇİM STARTI VERİLDİ
CHP İl Başkanlığı göreviyle milletvekilliği seçimleri öncesinde büyük bir sorumluluğu üstlenen Burhanettin Bulut, seçim startını İmamoğlu ilçesinden verdi.
İl Yönetim Kurulu, Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Arıkanoğlu, İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköse, Kozan İlçe Başkanı Yusuf Karavelioğlu, yeni kurulan İmamoğlu Gençlik Kolları ve partililerle birlikte İmamoğlu sokaklarında yürüyen Bulut, esnaf ziyaretleri yaptı, halkla bütünleşti.
İlçede yaşayan yurttaşların da yoğun ilgi gösterdiği yürüyüşün ardından CHP İmamoğlu İlçe Örgütü’nün yeni binasının açılışı gerçekleştirildi. Mitinge dönüşen açılışta ilk kez halkın karşısına çıkan CHP İl Başkanı Burhanettin Bulut, konuşmasında genel seçime yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili önemli ipuçları verdi.

İLK STRATEJİ KIRSALA GİTMEK
CHP’nin büyük bir aile olduğunu dile getiren Bulut, bu aileyi daha genişletme zorunlulukları olduğunu söyledi. CHP’nin seçim stratejisini de bu olgunun üzerinden yürüteceklerinin altını çizen Bulut, İl Gençlik Kolları’nın yarattığı sinerjinin kendini İmamoğlu’nda da gösterdiğini ve İmamoğlu İlçe Gençlik Kolları örgütünün kurulduğunu belirtti. Kadın ve gençlik kollarıyla birlikte el ele verip hedefe ulaşacaklarını dile getiren Bulut, “Göreve geldiğimiz andan itibaren kendimizi ve ülkenin içine düştüğü durumu, yurttaşlarımızın karşı karşıya olduğu tehlikeyi onlara daha çok anlatmamız gerektiğini söylüyoruz. Bu gerçekleri önce kırsalda anlatmalıyız. Kırsalda olmayan bir Cumhuriyet Halk Partisi düşünülemez, kırsalı olmayan bir CHP olamaz. O açıdan ilk stratejimiz kırsala gitmektir” diye konuştu.

ARTIK DAHA SIK GÖRÜŞECEĞİZ
Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimlerinde CHP’nin önünün açık olduğunu vurgulayan Bulut, şöyle konuştu:
“Bugün burada bulunan halkımızın, onların coşkusunu, enerjisini gördükten sonra İmamoğlu’nda iyi bir başarı elde edeceğimize olan inancım arttı. Bundan sonra örgüt olarak İmamoğlu’nda, Karaisalı’da, Tufanbeyli’de, Saimbeyli’de Ceyhan’da, Kozan’da, Sarıçam’da, Yüreğir’de, Feke’de, Aladağ’da, Pozantı’da, Yumurtalık’ta daha fazla olacağız. Seyhan’da, Çukurova’da ve Karataş’ta da yerel seçimde elde ettiğimiz başarının üzerine bir şeyler ekleyeceğiz. CHP olarak hepinizin umudu olmaya devam edeceğiz ve bundan sonra daha sık görüşeceğiz. Hepinizin elini sıkacak, CHP olarak her zaman yoksulun, ezilenin, mazlumun, yani halkımızın yanında olacağız.”



570 kez okundu

Yorumlar

Güldür güldür...     05/02/2015 18:24

CHP,önce islam düşmanı politikasını sorgulasın.
Misafir - Estara BİM

     03/02/2015 14:02

bu haberi okuduktan sonra beni bir gülme krizi tuttu.chp karaisalıya gelecekmiş denince.derken yağbasan teknesi ne güzel ifade etmiş duygularımı tşk.
Misafir - çay içen vatandaş

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704