Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam423
Toplam Ziyaret1685178

Karaisalı Belediyesi eski Başkanvekili Şekerci, Facebook’taki sayfasında, "Sular yükselince balıklar karıncaları yermiş, sular azalınca da karıncalar balıkları yermiş. Kimin kimi yiyeceğine de suyun akışı karar verirmiş” dedi

İşte Şekerci ve AK Parti’nin il genel meclisi eski üyesi Veysel Güngör’ün Facebook’ta paylaştığı yorumlar:

Davut Kara 
sayın ahmet başkanın senin degerini anlamayanlar utansın

Veysel Gungor
 

Siyaset her zaman yola çıktıklarınla devam etmiyor. Çoğu zaman yolda buldukların, daha çok ortak menfaatlerin paylaşıldığı dostlarınla devan buluyor. Milli ve toplumsal menfaatlerin korunması ile değil kişisel menfaatlerin hayata geçirilmesi ile yoluna devam ediyor. Omuza alanlar omuz verenler basamak olanlar geride kalıyor. Zaten merdivende de basıp da geçtiğin basamak geride kalmıyor mu? Üzülme Sayın Şekerci, yaptıkların ata sporu güreşe, Karaisalı’nın tanıtımına toplumsal birlikteliğe katkıydı. Biz biliyoruz birileri bilmese de, Allah yolunu açık etsin.

Ahmet Mahmut Şekerci Davut kara ve Veysel abi yorumlarınız için teşekkür ederim siyasette her zaman her zaman birileri gelirken birileri gider önemli olan dostlukların devam etmesi hep konuşuruz sizle benim bir beklentim olmadığını. Bunu en iyi bilen kişi sizsiniz siyaset nöbet değişimidir. Geçmişte basamak olmuşsak ve bu basamaklara basarak hedefe ulaşılmışsa gurur duyarım. Hayatım boyunca hep birlik beraberlikten yana olmaya çalıştım. Siyaseten de hep istedim, siyaset zamanı her kez kendi partisine çalışsın ama ilçe menfaatleri geldiğinde hep birlik olunsun. Olunuyor mu peki derseniz? Maalesef çok üzüldüğüm konu bu. Geçmişten bir örnek vermek gerekirse geleneksel güreşlerimize bile ayrımcılık oldu. O dönem vekaleten Belediye Başkanıydım. Sayın Başkan Babacan Durak Beyin bilgisi dahilinde gurubu bulunan siyasilerden 3 kişi ile tertip komitesi oluşturdum. Yani 3 AKP’li 3 CHP’li 3 MHP’li. Sonuç ne oldu? Ortada buradan yola çıkarsak anlaşılmalı ki siyaset kimseye baki değildir, birileri gelirken birileri gidecektir. Yazarın dedi gibi sular yükselince balıklar karıncaları yermiş, sular azalınca da karıncalar balıkları yermiş. Kimin kimi yiyeceğine de suyun akışı karar verirmiş. Bekleyip göreceğiz.





1025 kez okundu

Yorumlar

manım bacım     04/02/2015 19:49

karaisalı belediyesi yetkililerine duyurulur karaisalı tarihine geçen ilk olay belediye işçilerinin çalıstığı yetmiyormus gibi işçilerin basında görevli konumundaki İBRAHİM ŞEN in hangi yetkilerle ve memurluk sınavından ilkokul mezunu olarak kaç puanla bu göreve atandığını aklım almıyor kaçıncı yy da yaşıyoruz acaba kölelik devrinin tekrar yaşandığını düşünüyorum adalete inanıyor ve kul hakkını gözetiyorsanız herkese eşit davranılsın
Misafir - bülbül

onu harcatmayacagız     04/02/2015 13:10

sayın şekerciyi hiçkimse bozuk para harcar gibi harcayamayacak buna asla izin vermeyeceğiz.
Misafir - sebahatttin

deprem olur konuşursa.     04/02/2015 13:02

arkadaşlar ahmet abimiz bir itiraf etmeye başlarsa ilçede deprem olur yıkılmadık hiçbişe kalmaz.birileri de sokağa çıkamaz olur bence.
Misafir - deprem bilimcisi

krallar ölmez.     04/02/2015 13:01

abi sen gerçekten de neymişsin ya.hiçbir haber bu kadar pirim yapmadı.ölüp gidiyorsun siyaset sahnesinde genede haberlerin tavan yapıyor.yorum rekorları kırıyorsun.haftanın ve ayın kahramanı oluyorsun.gerçekten de asil azmaz bal kokmaz ve krallar ölmez derlermiş ya sen bu sözü bu halka ispatladın.
Misafir - osmanlının ilçedeki son torunları

abi itiraf et artık     04/02/2015 10:54

Sevgili AHmet Bey bak herkes senden özür diliyor.Sende artık açıklama yap ve öz eleştiride bulun artık.deki evet bende emekli enişteler hakkında yanlış yaptım de.elimi masaya vurmalıydım ve bu haksızlığa engel olmalıydım am ayapam adım de artık ne olursun.günay yüce konusunda babacan duraka uymayacaktım onun bileğini bükemeyeceğimizi bildiğim halde ayak oyınlarına alet olmayacaktım de artık.
Misafir - tarafsız analizci.

     04/02/2015 09:41

saadet partililer olarak ahmet beyi defalarca ama defalarca uyardık geçen yıl.birilerinin yanlışlarına ortak olma dedik.sen başkasın dedik.adın bile yeter dedikl.sen gönlümüzdesin dedik.emekli eniştelerin belediyeden avanta maaş almasına karşı masaya yumrugunu vur dedik.vuramadı.yada vurdurtulmadı.şayet saadet partisine gelseydi şimdi başkan kendisiydi.ama biz kendisini eleştirmiş olsakta gene de seviyoruz.gene de seveceğiz.
Misafir - saadet partili seçmen

sekerci ilce icin bi ekoldur     03/02/2015 18:36

ahmet abimiz bi ekoldur hep gunahını aldık bacacan durak isten cıkarırdı ibrahim özcan iscilere ahmet sekerci cıkartı diye hep bizi aldattı artık gercegi ögrendik ahmet abi allahın huzurunda bizi affet gunahına girdik sen hırsıza karsıza karısmasan cok iyi olurdun ama üzülme seni bu halk her zaman sevmistir tabi ac kalan yallanamayanlar bagıracak bacan durak ilk kazandında 100 farkla kazandı ama senle girdigi secimi 600 fark atarak kazandıniz bu senin farkın seni seviyoruz
Misafir - kestepeli

bizde özür diliyoruz.     03/02/2015 15:58

ahmet abi bizde seni eleştirdiğimiz için senden özür diliyoruz.ama sende biliyorsun ki eleştirdiğimiz bir çok konuda haklı idik sende biliyorsun.emekli eniştelerin belediye de en yüksek maaş almasına engel ol dediğimizde sende biliyorsun ki haklı idik.o haksız maaşlar,garibanların hakkı olan,öksüz ve yetimlere yardım için gönderilen ödeneklerin çarçur edilmesine engel ol dediğimizde sende biliyorsun ki haklı idik.neyse artık geçmişte kaldı herşey.
Misafir - çay habçesi ve sögütlü kahve ortak kararı

o bbu partiye gelecek     03/02/2015 13:20

fare rakıyı içmiş içmiş elini masaa vuruyrmuş o kedi bu masaya gelecek dans edecek diye.bizde şimdi elimizi masaya vuruyoruz o şekerci bu saadete gelecek ya gelecek ya gelecek.çünkü kazanması sadece bua bağlı
Misafir - saadet gençliği

bu da mı gol değil hakem bey.     03/02/2015 13:21

atalar boşa söylememişler.bükemediğin bileği sonuna kadar öpeceksin diye.şimdi birilerinin birsinin( onun kim olduğunu biliyorsunuz)elini öpmek için sıraya girmesi gerek miyor mu?
Misafir - sol kanat oyuncusu

... Üç nokta mı?     03/02/2015 10:24

Karaisalı'da zengin sefa sürer ,fakir de züğürtlük yapar.Bu kural hiç değişmez.Zenginin tekes bile teke doğurur.Fakir ve saf kardeşler Bu MHP ve AKP'den size hayır çıkmaz.En iyisi SRİZA türü birleşip halkların kardeşliğine dayalı,anti emperyalist büyük Türkiye'yi kurmaktır.
Misafir - Spy Game

duman olup gittiler     03/02/2015 08:57

evet hakıısnız geçen yıl bu zamanlar şekerci aday olmasın diye yogun kulis yaptıgımız dogru.Çünkü aday olsa idi Saadettin asla kazanamazdı.Birde kendisi birilerinin karşısında dik duramadı.Babacan DURAKIn peşine takıldı ve Günay YÜCE abimize akıl ermez eziyetler yapmaya kalktılar.Yapma etme GÜNAY YÜCE nin demir bileğini bükemezsin dedik.Babacan DURAK ile sen ABBAS YOLCU olursun ama GÜNAY YÜCE daha da güçlenerek gelir dedik.Ama o hiçbişeye aldırmadı ve dinlemedi. Ne oldu Ahmet bilici de AHmet şkerci de dursun sapmaz da ve babacan durak ta duman oldular gitmediler mi?
Misafir - genç güvençliler

     03/02/2015 08:58

Bir şeyin değerini kaybedince anlıyoruz buradan seni elestirdigimiz için özür dileriz senin değerini bilemedik
Misafir - aktas lobisi

Geçen Yıl Bu Zamanlar     02/02/2015 23:21

acaip bir millet olduk geçen yıl bu zamanlar sayın ahmet şekerciyi yerden yere vuran bizdik meclis listesine girerse oy vermeyiz diye tehdit eden bizdik yüksek maaşla oğlunu işe aldırdı diye yerden yere vuran bizdik bir yılda ne kadar çok değişmiş yargılarımız.Siyaset uzun solukludur her dönem aynı kişiler seçilemeyebilir mola alır bir dönem sonra aday olur halk teveccüh gösterirse seçilir
Misafir - Adamın biri

     02/02/2015 20:17

sayın başkanım böyle rezillik görülmedi.sizin başkanlığınız yetmiyor mu da işçilerin başına yönetici olarak İBRAHİM ŞENi görevlendirmişsiniz bu rezaletin bir an evvel son bulmasını arz ederim
Misafir - karaisali vatandaşı

     02/02/2015 19:09

sayın saadetciler şekerci ilerki zamanlarda çipras olsa bile sizden olmaz..bu hayalle yaşanmaz
Misafir - titiz

gercek dost     02/02/2015 16:03

ahmet şekercinin oldugu yerde her zaman varız gercek içi dısı bir dostumuz allah yolunu acık etsin
Misafir - tekin aydınlı

bir yıldır laylaylomm..     02/02/2015 16:01

ahmet bey elim kırılsayd da keşke sözlünün elini kaldırmasaydım diyor musunuz?bizler keşke elim kırılsaydı da sözlüye oy vermeseydik diyoruz.keşke akp yada chp ye verseydik.bir yıl oldu hala laylaylom hala laylaylom.
Misafir - pişman seçmen

o bayrak dikilecek.     02/02/2015 16:33

bence de saadet partiden aday olmalı.çünkü ilk seçimde saadet partisi ilçede rekor kıracak ve destan yazacaktır.şekerci beyi saadet partisinde görmekten mutluluk duyarız.onun hakkında kim ne derse desin o dik duran ve el etek öpmeyen kardeşimizdir.onunla balediyeye saadet bayragını dikeriz kimse merak etmesin.
Misafir - saadetin gençliği

randevu     02/02/2015 15:59

esnaf mehmet efendi kardeşim sözlü aytaç duraka bile randevu vermiyormuş sen neyden bahsediyorsun ya...
Misafir - cumali

     02/02/2015 15:21

Ahmet abiyi yıllardır tanırız herkese iyilik yapan vatansever biridir söz konusu karaisali ise gövdesini basar buradan kendisine sesleniyoruz abi sen bu ilçeye hizmet etmekten vazgecemezsin milli irade seni biliyor seni seviyor. Sadece tek kabahatin yanlış insanlarla siyaset yaptın herkes kendini düşünüyor abi. Sen çok fedakarliklar yaptın sen allahla bir ol abi siyaset pis bir oyun.
Misafir - çay bahçe lobisi

adayımız olsun.     02/02/2015 14:36

saadet partili olarak açık çek veriyoruz ahmet şekerci beye ilk seçimde gel adayımız ol ilçede tarihi baştan seninle yazalım.
Misafir - saadet partili

     02/02/2015 14:29

Sözlü bey yaylada benim önümü bu güreş açtı demişti. Kızıldağ benim için çok önemli dedi. Bu Güreşler yapılırken çok zorluklar çektin. tek başına organize ettin.bunları herkez biliyor sen bu davaya hizmet etmeye devam et tarih doğruları yazacak. Sözlü beyde gerçekleri görecektir. kendisinin size büyük saygısı var ben şahidim. Siz sabırlı olun ve milliyetçi harekete hizmet etmeye devam edin.
Misafir - esnaf mehmet

Ahmet bey     02/02/2015 14:37

Sayın Sınıf arkadaşım Ahmet bey kendine verilen her görevi başarı ve yüzünün akı ile getirmiş bir dostumuzdur.Lütfen rahat bırakalım.Üstüne bu kadar gelmenin anlamı yok.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

İzgioğlu bile hançerlendi.     02/02/2015 13:42

Sayın değerli Şekerci abimiz o Kızıldağ güreşlerinde SÖzlüyü birilerinin sırtına yüklediğinizde yerin dibine girmiştim.Sözlü en geç 2 ayda hepinizi satar demiştim içimden sanırım 2 ay değil bir haftada hepinizi sattı Şİmdi de İZGİOĞLU nu arkadan hançerlemeye çalışıyor.Bilmem anlatabildim mi?İzgioğlunu bile satan Sözlü sizleri satmış çok mu?
Misafir - eski hançer ustası

     02/02/2015 13:18

AHMET ABİMİZİ KİMSEYE YEM ETMEYİZ.ARKASINDAYIZ.
Misafir - GENÇLİK

     02/02/2015 13:07

ne kadar çok yanlışında olsa seni seni gene de seviyoruz ahmet bey.
Misafir - selam seçmeni

Gene de başımızın tacısın     02/02/2015 12:29

Sayın Şekerci Bey güreşlerden bahsediyorsunuz haklı olarak .Peki Sİz Babacan DURAK abinizin bir zamanlar BEN GÜREŞLERİ YAPTIRTMAM BİR KURUŞ PARA DA VERMEM BİR TANE İŞÇİM MEMURUMDA O GÜREŞLERE KATILMAYACAK dediği günleri de bilir misiniz?Sen unutabilirsin ama bizler unutmadık unututurmayacağız da.İŞte sen o günler elini masaya vurup benden buraya kadar demeliydin.
Misafir - Söğütlü kahveden

İSPATA GEREK YOK     02/02/2015 12:19

sekerci abi sen ilce halına 3 kez selampınara ezici oy alarak muhtar 15 yıl muhtarlar dernek baskanlıgı 5 yıl belediye baskan yardımcılıgı yaparak kendini ispat ettin seni seviyoruz allah yolunu acık etsin aleyhinde olanlar malum ilce hırsızları onları ilce halkı biliyor yemediniz yedirmediniz yolunuz acık olsun
Misafir - sögütlü lobisi

     02/02/2015 12:36

Sevgili şekerciye katılıyorum. Hepimiz milliyetçi insanlarız ancak partimiz ne zaman bir yerlere gelse tabandaki bizi destekleyen insanları unutuyoruz. secmeniyle meclis üyesiyle başkanıyla tüm tabanıyla bir bütün olmalıyız. Böyle olduğumuzda iktidara yuruyecegiz.
Misafir - öz milliyetçi

sözlüye kefil olmayacaktın.     02/02/2015 11:13

ah ah ahmet şekerci kardeşim ahhh sözlüyü omuzlara aldırtmak sana mı kalmıştı?seni defalarca burdan uyardık.Sözlü den laylaylomun dışında birşey olmaz dedik.Adanada ki tüm ülkücülerin işine son verdi.Sözlüyü sen kazandırdın.Kzıldağda da sen kefil oldun elini havaya kaldırdın bizler sana inandık sana güvendik ve Sözlüye oy verdik.ŞU an andolsun ki Sözlü bizlerden değil oy günahımızı dahi alamaz.O rüzgar bir kere eser.
Misafir - kızgın ülkücüler adına

ŞEKERCİ YIKILMAZ.     02/02/2015 11:04

SEVGİLİ, AHMET ABİ MHP SENİ BOZUK PARA GİBİ HARCADI.SANA ELLİ DEFA ELİNİ MASAYA VUR VE GERİ ÇEKİL DEDİK.YAPMADIN YAPAMADIN.AKP DE SANA YER VAR.AKP SENİ BAŞININ ÜSTÜNE ALIR.ESKİ BAŞKANIN MASASINA VUR DEDİK YANLIŞLARA ORTAK OLMA DEDİK.AA SENDE HAKLISIN Kİ OĞLUNU İŞER ALDILAR SENİ SUSTURDULAR.OYSA KENDİLERİ EMEKLİ ENİŞTELERİNE YILLARCA AVANTA MAAŞ ÖDEDİLER.KÜÇÜK ŞEYLERE KANMAYACAKTIN.AKP SENİN OĞLUNU EN İYİ YERE GETİRİRDİ.HALA GEMİYİ TERKETMEN İÇİN VAKİT GEÇ DEĞİL.AKP OLARAK SENİ BAĞRIMIZA BASARIZ ABİ.
Misafir - AKP Lİ SEÇMEN

DİYANET, YOLSUZLUK SORUSUNU SIFIRLADI MI?     02/02/2015 11:28

DİYANET, YOLSUZLUK SORUSUNU SIFIRLADI MI ? Büyük Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu sonrası sessizliğiyle gündeme gelen Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yolsuzlukla ilgili sorulan sorulara da cevap vermediği belirtildi. 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının ardından, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın internet sitesindeki “Din İşleri Yüksek Kurulu Soru Cevaplandırma Platformu”na yöneltilen “Yolsuzluk ve rüşvet caiz midir?” sorusu, aradan geçen yaklaşık 1 yıla karşın yanıtlanmadı. Önceki gün de soru söz konusu siteden kaldırıldı mı?
Misafir - Erdal Sarızeybekçi

işin aslı     02/02/2015 11:29

babacan durakın yaptığı tüm yanlışların ve 5 yıl boyunca taş taş üstüne koyamamasının tüm faturasını ağır ve haksız bir biçimde kardeşimiz abimiz Şekerci abimiz ödemişt.
Misafir - selampınarın gerçekcisi

Yunanistan’da lüks bakanlık araçları satılıyor     02/02/2015 11:26

Maliye Bakanı Yanis Varufakis de işe taksi ya da motosikletle geliyor. Çalışma Bakanı Panos Skurletis ise eski model otomobilini kullanıyor.
Misafir - BUNA NE DİYECEĞİZCİ

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351