Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam186
Toplam Ziyaret1685619

Karaisalı Belediyesi ile ilçeye bağlı Topaktaş Köyü Muhtarı Tamer Yıldırım, yardıma muhtaç Türkmen ve Suriyelilere misafir konağını açıp, sıcak bir yuva imkanı sağladı.



2009 yılında Topaktaş Köyü Muhtarlığı adına misafirhane olarak kullanılması amacıyla İller Bankası desteğiyle bir konak yapılmıştı. Bu konak şimdi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ın yardımları ve muhtar Tamer Yıldırım’ın duyarlılığı üzerine yardıma muhtaç 57 Türkmen'e yuva oldu. Misafir konağında sıcak bir yuvaya kavuşan Türkmenler, kendilerine bu imkanı sunan ve yardımcı olan herkese minnettar olduklarını dile getirdi.

MÜLTECİLER UNUTULMADI

Öte yandan, Yıldırım’ın yardımsever, duyarlı ve özverili davranışı köy halkının da takdirini topladı. Yıldırım, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Öncelikle Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'ye, Karaisalı Belediye Başkanımız Sadettin Arslan'a ve Sağlık Daire Başkanımıza yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz muhtarlık olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Buradan iş adamlarına ve hayırseverlere de çağrıda bulunuyorum."



1018 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382