Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam832
Toplam Ziyaret1681917

Aslan, "Fatoş Gürkan yanlış bigilendiriliyor


Karaisalı İlçe Belediye Başkanı Saadetti Aslan, KOZA TV’de yayınlanan Gazeteci Olcay Bağır’ın hazırlayıp sunduğu Derin Manşet programının konuğu oldu.

Saadettin Aslan, Karaisalı’nın sorunlarını ve gelecek projelerini anlattı. Karaisalı’nın en büyük probleminin işsizlik olduğunu söyleyen Aslan, turizm konusunda yapılacak büyük ataklarla işsizlik konusunun da büyük oranda çözüleceğini belirtti.

Saadettin Aslan, doğal ve tarihi güzellikleriyle Karaisalı’nın sadece Adana’nın değil Türkiye’nin en önemli yerlerinden biri olduğunu, doğru tanıtılması halinde turizmin artacağını ve Karaisalı’nın hak ettiği kalkınmayı gerçekleştirebileceklerini anlattı.
  Aslan, 5 Ocak'ta KOza TV'de yayınalan Fatoş Gürkan'ın eleştirilerine de cevap verereekl, Gürkan'ın İlçe Başkanı tarafından yanlış bilgilendirildiğini ifade etti.



1048 kez okundu

Yorumlar

KIRSALDAKİ     21/01/2015 09:01

ATALARIMIZ DEMİŞLER Kİ: AVRADI MIKTAR SEÇMİŞLER ZEMHERİDE KOYUN KIRKTIRMIŞ. DAHA SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK BENCE
Misafir - ÇOBAN

ortak karar en az 3 dönem daha başkansın.     20/01/2015 08:27

vallahi başkanım sen onu bunu boşver AKP bu ilçede 2 dönem belediye başkanlığını özelliklede son dönemde Adananın en başarısız belediye başkanı Karaisalı seçildiği ve tüm Adanaca da bilindiği halde ilçede seçimi sizin sayenizde MHP kazanmıştır.Çünkü size halk güvendi bu bu başkan hiçbir zaman yan gelip yatanlardan olmaz dedi.Daha bu sabah Sögütlü kahvede Saadettin başkan böyle giderse en az 3 dönem daha belediye başkanlığı yapar diye ortak kararda buluşuldu.
Misafir - Söğütlü Kahve Seçmenleri

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398