Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam777
Toplam Ziyaret1680984

Işık, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 65 oy çıkaran Karaisalı’da kadınların emeğinin ve katkılarının büyük olduğunu belirterek, “Ama yeterli midir? Değildir. Daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum” dedi.



 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Karaisalı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına yeniden Saniye Usta seçildi.

  Karaisalı Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Kongrenin Divan Başkanlığına AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Esma Durmuşoğlu’nun getirilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 65 oy çıkaran Karaisalı’da kadınların emeğinin ve katkılarının büyük olduğunu belirterek, “Ama yeterli midir? Değildir. Daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum” dedi.

  AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ali Sorar da, partilerimin en vefakar bölümün, çok emek sarf eden birimin Kadın Kolları söyleyerek, “Bu davanın kadın kollarımızın omuzlarında yükseleceğine inanıyorum” dedi.

  Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik de konuşmasında, kendisinin nüfus kâğıdında doğum yerinin Karaisalı yazdığına dikkat çekerek, “Biz Karaisalı’yı, Karaisalı bizi ayrı görmemektedir. 30 Mart’ta Karaisalı’da iki elin parmakları kadar oyla seçim kaybettik. Biraz daha gayret sarf edilseydi Karaisalı Belediyesi AK Partili olacaktı. Daha çok gayretli olmanız, biraz daha fazla zaman ayırmanız gerekir. Bu dava için bundan sonra elinizden ne geliyorsa yapacağınıza inanıyorum” dedi.

  Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi Meclis Üyesi İlyas Karabulut, önceden kadınların erkeklerin 25 metre arkasından gittiğini, şimdi ise kadınları erkeklerin 25 metre önünden gittiğine vurgu yaparak, “Bu da, iktidarımızın kadınlara ne kadar önem verdiğini göstermektedir” diye konuştu.

  AK Parti Adana İl Başkanı Emine Karaköse ise, AK Parti’ye üye kadınların sayısının Türkiye’deki seçmenlerin yüzde 10’unu geçtiğini ifade ederek, “Bu demek oluyor ki bizim Kadın Kollarımız bir partinin meclise girip girmeyeceğine karar veriyor” dedi.

  5.5 yıldır AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığını yürüttüğünü kaydeden Karaköse, 15 ilçeye gittiklerini ve her ilçenin dokusunun birbirine uyduğunu belirterek, ” Bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek, önümüzdeki genel seçimlerde referandumda aldığımı oy kadar oy almalıyız. 2015 seçimleri bu açıdan çok önemlidir” şeklinde konuştu.

DURDANE ÇOPUROĞLU’NA PLAKET VERİLDİ

  Yapılan bu konuşmalardan Ak Parti Karaisalı eski Kadın Kolları Başkanı olan Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Durdane Çopuroğlu’na emek ve hizmetlerinden dolayı İl Kadın Kolları Başkanı Karaköse tarafından plaket verildi.

  Tek liste ile gidilen seçimde 20 kişiden oluşan Yönetim Kurulu Üyeliklerine Tubanaz Çopuroğlu, Emine Yüksel, Fadime Bilgili, Fatma Menengiç, Şule Şimşek, Sultan Eroğlu, Münevver Köken, Gülay Bolat, Cennet Solak, Zeynep Kurt,  Zübeyde Sapmaz, Fadime Avcı, Nuriye Topbilek, Özkul Günaltın, Sevilay Üzün, Emine Genç, Fatma Çopuroğlu, Gülşah Bilgili ve Sema Güzel seçildi.

  Kongreye MHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe ve yönetim kurulu üyeleri,  AK Parti Seyhan Kadın Kolları Başkanlığını temsilen Miyase Çelebi, AK Parti Karaisalı Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda kadın üye ve delegeler katıldı.

 

 

 



724 kez okundu

Yorumlar

     19/01/2015 15:55

saadettin abi bu gidişle 4 yıl önceden seçim yapılmadan dahi seçim galibiyetini şimdiden açıklayabilirsin.bu şartlar altında sadece ne kadar fark atabilirsin onu düşün yeter.
Misafir - mhp li seçmen

     19/01/2015 14:06

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %65 oy aldığınızı söylemekle ve de belediye başkanlığını özelliklede MHP nin en başarısız ilçe olduğu Karaisalıda belediye başkanlığını kaybetmekle kendi başarsızlığınızı söylemek istiyorsunuz sanırım.
Misafir - Güvenç Çakallı hattı

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704