Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam614
Toplam Ziyaret1681699

Karaisalı ilçesinde Kaymakamlık ile koordine edilen, Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığınca gerçekleşen projede, öğrencilerle buluşuldu

 Karaisalı ilçesinde Kaymakamlık ile koordine edilen, Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı'nca gerçekleşen projede, öğrencilerle buluşuldu.

"Jandarma ile gülen yüzler" sloganıyla yapılan etkinlikte, Karaisalı Özel Nevzat Korkmaz Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engelli öğrenciler, İlçe Jandarma Komutanlığı'na davet edildiler. Engelli öğrencilere Jandarma personeli tarafından trafik kuralları ile ilgili uygulamalı eğitim yaptırıldı, Jandarmanın kullandığı araç, gereç ve malzemeler tanıtıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı binasının da gezdirildiği etkinlikte, öğrencilerle birlikte yemek , yenildi, konuklar çeşitli h hediyeler verilerek sevindirildi. 


467 kez okundu

Yorumlar

4 Bakan aday yapılmayacak! Mı ?     08/01/2015 11:04

Komisyon’da, “aklanan 4 eski Bakan” kararına AKP’li vekiller tepki gösteriyor. Milli Gazete'den Ahmet Yavuz'un haberine göre,Komisyon’da, “aklanan 4 eski Bakan” kararına muhalefet ateş püskürürken, en çok da AKP’li vekiller tepki gösteriyor. Tepkilerin büyüğü ise Kur’an-ı Kerim’in Bakara Sûresi ayetleriyle hâşâ dalga geçmeye yeltenen Egemen Bağış’a yönelikmiş.İktidar milletvekilleri “yiyen onlar, aklayan biz” diye isyan ediyorlar dedikler iddiaediliyormuş.
Misafir - Erhan Zeybek

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704