Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi21
Bugün Toplam504
Toplam Ziyaret1685937

“KARAİSALI KIRSALINDA KALKINMA PLANLAMASINA ESAS POTANSİYEL VE DİNAMİKLERİN BELİRLENMESİ, STRATEJİK YOL HARİTASININ ÇIKARTILMASI” BAŞLIKLI FAALİYET ÇKA GENEL SEKRETERİ DR. LUTFİ ALTUNSU İLE KARAİSALI BELEDİYE BAŞKANI SAADETTİN ASLAN ARASINDA İMZALAND




 Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından 2014 yılı Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında desteklenecek olan “Karaisalı Kırsalında Kalkınma Planlamasına Esas Potansiyel ve Dinamiklerin Belirlenmesi, Stratejik Yol Haritasının Çıkartılması” başlıklı faaliyet ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ile Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan arasında imzalanarak, hayata geçirildi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, projenin öncelikli amacının, Karaisalı ilçesi kırsalında yaşayan dezavantajlı, düşük gelirli ailelerin gelir ve yaşam düzeylerini yükseltmek olduğunu belirterek, Bu amaç doğrultusunda geliştirilecek kırsal kalkınma projelerinin uygulama alanlarını, hedef kitlesini ve seçilen alt bölgelerde uygulanacak sektörel/ekonomik, ekolojik, örgütlenmeye yönelik, kadın ve gençlerle ilişkili faaliyetlerin belirlenmesine katkıda bulunmaktır” dedi.

  Aslan, şunları söyledi:

  “Proje ile Karaisalı ilçesine bağlı köylerin mevcut demografik, ekonomik, sosyal ve altyapısal durumunun köylerde yaşayanlarla birlikte belirlenmesi ve köylerin yaşam düzeyini iyileştirici uygulanabilir proje konuları ve çözüm önerilerinin köylülerin katılımlarıyla geliştirilmesi hedeflenmektedir” dedi.

 



596 kez okundu

Yorumlar

     06/01/2015 15:47

Bu ilçe ve köyleri için kim olursa olsun bir taş üstüne taş koyarsa Allah Bin Kere Razı Olsun.
Misafir - Abdullah Küçükyücel

5 yıl sonra düzelecektir.     06/01/2015 12:25

İSA abi gerçekten de çok haklısın.Ama sende kabul et ki Sadettin beyin çıraklık dönemi.Bu dönem ne yaptığının neyin doğru neyin yanlış olduğunu hala kavrayamamış.Emin ol ki bundan sonraki 5 yılda (bu gidişle seçilir)bu tür hataları yapmayacaktır.Ve geçmişte yaptığı hatalar görünce kendi kendisine gülecektr bile.Ben bunları gerçekten yaptım mı diyecektir.
Misafir - Takipçi

işte ben bunu alkışlarım.     06/01/2015 11:18

dün doğum günü için eleştirmiştik buğün ise doğru ve köylerin kalkınması için yapılanı alkışlamasını biliriz.şimdi melese sanırım daha iyi anlaşıldı.konu memleket ve ilçe meselesi anlaşıldı mı?bu ilçede doğruya doğru yanlışa da yanlış demeye devam edeceğiz.bundan dönüş yok.
Misafir - İSA

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231