Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam502
Toplam Ziyaret1668144

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan asfalt yolsuzluğu ile ilgili üst mahkemenin zanlılar hakkında tutuklama kararı vermesi ile ilgili sorulan soruya Karalar, sadece görevlerini yaptıklarını bundan sonra konunun yargıya taşındığını ve son sözü yargının s

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Koza Televizyonu'nda yayınlanan Murat Yonat ve Kerim Hoşfikirer'in hazırlayıp sunduğu "Derdini Söyle" programının konuğu oldu. Başkan Karalar, canlı yayında vatandaşların sorularını yanıtlarken birim müdürleri programı izleyerek vatandaşın şikayetlerin not alıp sorunları çözdü.

4 ZANLI TUTUKLANDI

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan asfalt yolsuzluğu ile ilgili üst mahkemenin zanlılar hakkında tutuklama kararı vermesi ile ilgili sorulan soruya Karalar, sadece görevlerini yaptıklarını bundan sonra konunun yargıya taşındığını ve son sözü yargının söyleyeceğini belirtti. Başkan Karalar,"Bizler göreve geldikten sonra Fen İşleri Müdürlüğümüze bağılı asfalt şantiyesinde bir yolsuzluk olduğu tespitine vardık. Tespitimizi Emniyet Müdürlüğü ile paylaştık. Yaklaşık 7 ay süren bir teknik takibin ardından zanlılar göz altına alındı, ardından ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cumhuriyet Savcılığı karara itiraz ederek zanlıların tutuklanmasını istedi. Üst mahkemede 2'si belediye çalışanı  diğer 2'si ise firma yetkilisi olan 4 kişinin tutuklu yargılanmasına karar vermiş. Bizler belediye yönetimi olarak üzerimize düşeni yaptık ve konuyu yargıya intikal ettirdik. Bundan sonra söz yargının. Şunu da şuradan açık ve net bir şekilde ifade etmek isterim ki Seyhan'ın, Seyhanlının tek kuruşunu kimseye yedirtmem" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KARALAR, VATANDAŞIN SORUNLARINI CANLI YAYINDA DİNLEDİ

Soruların ardından Adanalıların sorunlarını canlı yayında dinleyen Başkan Karalar, Birim müdürlerine şikayetleri not aldırdı. Sorunlu bölgelerin biran önce düzeltilmesi talimatını veren Başkan Karalar Seyhan'ın , Seyhanlının sorununun kendi sorunu olduğunu ve çözmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

BAŞKAN KARALAR'DAN KADROSUNA ÖVGÜ

Göreve geldikten sonra kadro kurma konusunda ince eleyip sık dokuduklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, gelinen süreçte gecesi gündüzü olmadan çalışan Seyhanlıya hizmet etmek için canla başla uğraşan bir kadroya sahip olduklarını söyledi. Karalar, "Bizler kadro kurma konusunda biraz hassas davrandık ancak gelinen süreçte görüyoruz ki gerçekten takdire şayan bir kadro kurmuşuz. Mesai mefhumu gözetmeden Seyhanlı için gece gündüz çalışan bir ekibimiz var. Hepsiyle gurur duyuyorum" dedi.

 



324 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339