Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam308
Toplam Ziyaret1685741

"AKP milletvekillerini Adana'ya çiftçilerimizle görüşmeye davet ediyorum. İster Karataş'a ister Feke'ye ister Saimbeyli'ye, isterlerse Karaisalı'ya birlikte gidelim, çiftçilerimizin faizle nasıl ezildiğini, narenciye üreticilerimizin nasıl kan ağladı

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ali Demirçalı, AKP iktidarında tarımın desteklenmeyip kösteklendiğini, üretim yerine ithalatın tercih edildiğini, cumhuriyet tarihinde ilk kez saman ithalinin de AKP döneminde gerçekleştiğini bilidrdi.

Demirçalı,  CHP grubu adına  2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin hesap Kanunu Tasarısı'nın yürütme maddesi üzerinde yaptığı konuşmada 2003-2013 döneminde özellikle işçi, çiftçi, küçük üretici gibi kesimlerin gelir elde etme yeteneklerinin giderek örselendiği, bu kesimlerin finansallaşma ve gevşek kredi politikalarıyla aşırı borçlandırıldıklarını ifade etti. AKP, özelleştirme uygulamaları, sonuçları ve ortaya çıkardığı sorunlarıyla iktisat tarihinde ibretlik yerini aldığını savunan Demirçalı şöyle konuştu:

SAMAN BİLE İTHAL EDİLDİ

"AKP iktidarında tarım desteklenmemiş kösteklenmiştir; hayvancılık bitmiştir. Türkiye, AKP iktidarı döneminde üretmek yerine ithalatı tercih etmiştir. AKP döneminde ilk kez saman ithal edilmiştir. AKP milletvekillerini Adana'ya çiftçilerimizle görüşmeye davet ediyorum. İster Karataş'a ister Feke'ye ister Saimbeyli'ye, isterlerse Karaisalı'ya birlikte gidelim, çiftçilerimizin faizle nasıl ezildiğini, narenciye üreticilerimizin nasıl kan ağladığını, mandalinanın, portakalın nasıl dalında kaldığını gelsinler görsünler, belki insafa gelirler. "   


484 kez okundu

Yorumlar

destek ve faizler     24/12/2014 16:59

Bu sayın milletvekili önceki çiftçinin aldığı kredi faizlerine ve desteklemelere baksın birde şimdiki faiz oranlarına ve desteklemelere baksın konu iyiceanlaşılır orda sırf konuşmak için konuşmasınlar çiftçi herşeyi görüyor ve biliyor.
Misafir - Adanalı

Rıza Sarraf'ın parası iade edilmiş     24/12/2014 08:19

17 Aralık soruşturması kapsamında işadamı Rıza Sarraf ile birlikte "Rüşvet almaya ve vermeye aracılık etmek" ve "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçundan tutuklanan Abdullah Habbani'nin işyerinde ele geçirilen paralar bugün faiziyle iade edilmiş. Sarraf'a yakınlığı ile bilinen Habbani'nin adli emanette bulunan parasına bir yıl içinde yaklaşık 55 bin lira faiz geldiği öğrenilmiş.AKTA YALAN GÜLENDE YALAN apo yu çıkardılar Karaisalı uyan UYAN
Misafir - Hani Paralar Sahteydi

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382