Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam1089
Toplam Ziyaret1687598

Adana 5. İl KOnresi yarın saat 10.00 Yüreğir Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak

GÜRKAN, ADANALILARI BAŞBAKANLA BERABER OLMAYA DAVET ETTİ

 

 

AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, tüm Adanalıları, 13 Aralık Cumartesi günü (Yarın) saat 13.00 de yapılacak olan 5. Olağan Adana İl Kongresine davet etti.  AK Partinin Türk Siyasi tarihinde yeni bir sayfa açtığını belirten Milletvekili Gürkan, son 12 yıldır büyük bir dönüşüm ve gelişim sürecinin yaşandığını ve vatandaşın desteği ile bu sürecin artarak devam edeceğini belirtti.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan 5. Olağan Adana İl Kongresinin, bu güne kadar yapılan diğer kongreler gibi, bir demokrasi şöleni halinde geçeceğini ifade eden Gürkan, Adanalıları Başbakanla beraber olmaya davet etti.  Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Gürkan şunları kaydetti;

 

GÜÇLÜ BİR ÜLKE OLDUK

“Çok kıymetli Adanalı hemşerilerim. AK Parti kurulduğu ilk günden bu güne kadar her şeyin en güzeline layık olan Aziz Milletimize, en güzel hizmeti sunmak için gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır. AK Parti 14 Ağustos 2001’de kuruluşu ile siyasi tarihimizde yepyeni bir sayfa açmıştır. “Devlet için Millet” anlayışından, “Millet için Devlet” anlayışına geçilerek, milletimizin tüm ihtiyaç ve talepleri, sunulan hizmetlerin merkezine yerleşmiştir.

12 yıllık AK Parti iktidarında ülkemiz büyük bir kalkınma sürecine girmiş, millet olarak on yıllardır kaybetmiş olduğumuz özgüvenimizi ve itibarımızı tekrar kazanarak, artık geleceğe güvenle bakan, çok büyük projeleri hayata geçiren, gündemi belirlenen değil, milletimizden aldığımız güçle gündemi belirleyen bir ülke konumuna geldik.

“İşimiz hizmet, gücümüz Millet” sloganı ile yürüttüğümüz büyük hizmet yarışında, aziz milletimizde ilk günden bu yana kadar bizim yanımızda olmuş, ülkemizin yaşadığı dönüşüm ve gelişim sürecinin destekçisi olmuştur. Milletimizin bu büyük desteği, AK Partinin AK Kadrolarına daha büyük işler yapmak için güç vermektedir.

Kurulduğu ilk günden bu güne kadar, birlik ve beraberlik içerisinde iolan partimiz, kapatma davasında, darbe girişimlerinin konuşulduğu günlerde, karanlık ellerin işin içinde olduğu gezi eylemlerinde, kısacası en olumsuz koşullarda bile birliğini, samimiyetini ve gücünü kaybetmemiştir. Kardeşlik bağlarıyla birbirine bağlanan, büyük bir medeniyetin unsurlarını oluşturan milletimizin, omuzlarımıza yüklediği misyon ve emanetin kutsallığının bilincinde hareket etmekteyiz.

Her kongresi bir şenlik havasında geçen partimiz bu yönüyle de diğer siyasi partilere örnek olmaktadır. Yine demokrasi şöleni haline gelen AK Parti kongrelerimizden biri olacak olan 5.Olağan Adana İl Kongremiz, 13 Aralık 2014 Cumartesi günü, saat 13.00 de, Yüreğir Spor Salonunda, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. Adana’nın AK Kadroları, yapılan kongrelerimizle, yenilenmiş ve güçlenmiş olarak, çalışmalarına devam edecek, inşallah bir kez daha aziz milletimize hizmet yarışının vizesi niteliğindeki, 2015 genel seçimlerini büyük bir başarıyla neticelendirecektir.

Tüm halkımızı Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız, Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek olan 5. Olağan Adana İl Kongremize bekliyoruz.”



    441 kez okundu

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
    AlışSatış
    Dolar32.429932.5599
    Euro34.801134.9406