Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam486
Toplam Ziyaret1685241

400'ü asil, 23'ü 'doğal' toplam 423 delegenin kayıtlı olduğu MHP Seyhan İlçe Olağan Kongrede yapılan seçim sonucu şöyle: Bünyamin Kaya:286, Mustafa Eren:105

Bu sonuca göre MHP Seyhan'da yeni ilçe başkanı Bünyamin Kaya oldu.

MHP Seyhan ilçede yeni yönetim belirlendi. Büyükşehir belediyesi tiyatro salonunda yapılan seçim sonucunda adaylardan Bünyamin Kaya'nın listesi 286 delegenin, Mustafa Eren'in listesi ise 105 delegenin desteğini aldı. 
Bu sonuçla MHP Seyhan'da Bünyamin Kaya ve listesi kazanmış oldu.

Büyükşehir Belediyesi tiyatro salonunda yapılan MHP Seyhan İlçe Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra Divan seçimi gerçekleştirildi. Kongreyi MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut’un başkanlığında oluşan divan yönetti.  Eski Başkan Yusuf Kanlı’nın tekrar aday olmadığı kongrede iki ayrı listeyle seçime katılan adaylar Bünyamin Kaya ve Mustafa Eren’in birlik ve beraberlik görüntüsü yoğun alkış aldı. Bünyamin Kaya ve Mustafa Eren, birer konuşma yaparak delegelerin desteğini istediler.

İL BAŞKANI MUSTAFA İZGİOĞLU

Kongrenin açış konuşmasını iki adayı da yanına alarak yapan MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Türkiye genelinde 17 Kasım’da başlayıp 26 Şubat 2014 tarihinde, Adana’da ise bugün başlayan ve 8 Şubat 2015 tarihinde sona erecek kongre sürecine ilişkin olarak “Bu süreç sonunda tazelenen ve kuvvetlenen teşkilat yapımızla Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Milliyetçi Hareket’in kutlu iktidar yürüyüşünü hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bugün bu kongre salonunda demokrasinin ikiz kardeşi olarak kabul ettiğimiz milliyetçilik anlayışımızla ilçe kongremizi tamamlayarak Milliyetçi Hareket’in gücüne güç katacağız ve Aziz milletimizin umudu olmaya devam edeceğiz” dedi.

İzgioğlu devamla “Bu kongrelerimiz birlik ve bütünlüğümüzün perçinlendiği, 30 Mart seçimlerinde Adana’da partimizin kazandığı zaferin taçlandığı, kaybedenin asla olmadığı ama tek kazananın ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin olduğu kurultaylarımız olacaktır” diye konuştu.

YUSUF KANLI’YA PLAKET

Bu arada yeniden aday olmayan MHP Seyhan İlçe eski Başkanı Yusuf Kanlı’ya hizmetlerinden ötürü yönetim kurulu adına plaket verildi.

Kongreye MHP MDK Başkanı Fatin Özdemir, MHP MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu, Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Salih Gökçe, Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman, Partinin ak saçlılarından Nurettin Pakyürek, yanı sıra ilçe başkaları, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, kadın kolları yöneticileri, meclis üyeleri katıldı.



780 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231