Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam632
Toplam Ziyaret1681717

Tunç, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşın daha da refah ve mutluluk içerisinde hayatlarını sürdürebilmeleri için ilçeyi adım adım gezerek, sorun, talep ve istekleri yerinde vatandaşlarla beraber dinledi

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç mahalle gezileri programına Emelcik, Ayakkıf, Çakallı mahalleleri ile devam ediyor. Tunç, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşın daha da refah ve mutluluk içerisinde hayatlarını sürdürebilmeleri için ilçeyi adım adım gezerek, sorun, talep ve istekleri yerinde vatandaşlarla beraber dinledi.

Geziler sırasında ilçeye bağlı mahalle ve bağlılarında bulunan yol, cami, okul ve diğer tesislerde incelemelerde bulundu, eksiklikleri yerinde tespit ederek mahalle muhtarları ve vatandaşların ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.

  Kaymakam Tunç yaptığı açıklamada, "Sorunu, sıkıntıyı, eksikliği yerinde görmek çok yararlı oluyor. Her vatandaşın bize ulaşamayacağını düşünerek mahalleleri ziyaret ediyoruz. Ziyaretler ayrıca devlet ile vatandaş işbirliğini de güçlendiriyor. Bu vesile ile bizler de mahallelerimiz ve bağlılarını daha yakından tanımış oluyoruz. Önümüzdeki günlerde diğer mahalle ve bağlılarında ziyaretleri devam ettirmeyi sürdüreceğiz’’ dedi.

 



574 kez okundu

Yorumlar

     05/12/2014 08:58

Yerinde bir davranış.Eskiden bazıları masa başında herşeyi çözeceğini zannederek yan gelip yatarlardı.Zaten bu ilçe ne çektiyse o yan gelip yatanlardan çekmedi mi?Sayın Kaymakam beyimizi çok seviyoruz ve yaptığı hizmetleri tadir ediyoruz.
Misafir - İLçe Seçmeni adına

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704