Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam414
Toplam Ziyaret1668800

KADASTRO ÇALIŞMALARINDA EKİBE YARDIMCI OLMAK İÇİN 21 MAHALLEDE 6’ŞAR KİŞİLİK BİLİRKİŞİ TESPİTİNE BAŞLANDI

 Karaisalı’da 21 köyde kadastro çalışması başlatılıyor.

  Kadastro İl Müdürü Halil İbrahim Şimşek tarafından Karaisalı Belediyesi’ne gönderilen yazıda, 21 köyde (mahallede) kadastro çalışması yapılacağını ve bu yerlerde ekibe yardımcı olmak için her köyden en az 6 kişiden oluşan bilirkişi tayininin yapılması istendi.

  Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu da Belediyeye bağlı Selampınar, Karakuyu, Emelcik, Demirçit, Çakallı, Altınova, Aktaş, Bucak, Çocuklar, Hacılı, Gökhasanlı, Kapıkaya, Karapınar, Saypınar, Yenimahalle Körüklü, Beydemir, Eğlence ve Kuyucu Köyü (mahalle) muhtarları ile bir toplantı yaptı. Köroğlu, her köyden belirlenecek 6 bilirkişinin 40 yaşını aşmış olması, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olması, en az 10 yıldan beri orada ikamet etmiş olması, okuma yazma bilmiş olması veya okuma yazma bilmeyenleri de Kadastro Müdürlüğü’ne bildirmek gerektiğini ve yüz kızartıcı suçlardan kesinleşmiş bir hüküm giymemiş olmamasının istendiğini söyledi.

  Köroğlu, muhtarlar tarafından belirlenecek bilirkişilerle ilgili Belediye Meclisi’nden salt çoğunlukla karar alacaklarını da belirterek, 1 Aralık 2014 Pazartesi gününe kadar Belediyeye bildirilmesini istedi.

 



897 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339