Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam156
Toplam Ziyaret1684253

ÇKA PROJE DEĞERLENDİRME BİRİM BAŞKANI TÜRKER DÖLEKOĞLU’NUN DA BULUNDUĞU ZİYARETTE BAŞKAN SAADETTİN ASLAN, SEZGİLİ’YE ALMAN (VARDA) KÖPRÜSÜ TABLOSU HEDİYE ETTİ

 Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Konuralp Sezgili, Karaisalı’yı ziyaret etti.

  Önce Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç’u ziyaret eden Sezgili daha sonra Kaymakam Tunç ile birlikte Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’a ziyarette bulundu.

  ÇKA Proje Değerlendirme Birim Başkanı Türker Dölekoğlu’nun da bulunduğu ziyarette Başkan Saadettin Aslan, Sezgili’ye Alman (Varda) Köprüsü tablosu hediye etti. Aslan, Sezgili, Kaymakam Tunç ve Dölekoğlu’na Kızıldağ Kitabı ile Kızıldağ Güreşleri Fotoğraf Albümü verdi.

  Karaisalı Belediye Başkan Yardımcıları Rifat Köroğlu ve Recep AK’ın da bulunduğu ziyarette hatıra fotoğrafı çektirildi.

 



672 kez okundu

Yorumlar

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Etyen Mahçupyan     27/11/2014 23:19

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başdanışmanı Etyen Mahçupyan'ın "AKP tabanının AKP içinde yolsuzluklara bulaşmış insanlar olduğuna inandığını, yolsuzlukların tamamen palavra olmadığını, ancak hükümetin tehdidin büyüklüğü karşısında hukuk dışına çıkmak zorunda kaldığını" açıklamış AKP'li Mehmet Metiner'den tepki gelmiş.
Misafir - MHP GELİYOR

TBMM TÜŞVET YOLSUZLUK     27/11/2014 16:04

Komisyon, dün eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın ifadesine başvurdu. Bakanlığı süresince yapılan işlemlerde usulsüzlük ve kişisel menfaat olmadığını savunan Bayraktar, tüm işlemler için dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan’dan onay alındığını söylediği iddia edilmiş.
Misafir - BAHÇELİ

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351