Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam629
Toplam Ziyaret1684726

“Murtçular Ankara’da buluştu” başlıklı haberimize yorum yapanlara karşı bir açıklama yapan Mustafa Aslan, “Mütevazi ölçekteki yemeğimizin Ermenek’teki madencilerle irtibatlandırılmasına anlayamamaktayım” dedi.

Aslan açıklamasında aynen şunları söyledi:

“Tüm yorumcu hemşerilerime;

Ankara’da bulunan Karaisalı’lılar Yemeği 2000 Yılı’ndan bu yana tarafımca düzenlenmektedir.

Bu yemeğin amacı; Ankara’daki Karaisalı’lıların belli zaman aralıklarında bir araya getirilerek aralarındaki dayanışmanın güçlendirilmesi, bunun sonucunda evlilik, nişan gibi mutlu zamanlarda mutluluğun arttırılması, hastalık cenaze gibi zor zamanlarda da hüzün ve sıkıntının azaltılmasıdır.

Tabii ki yemek esnasında ikili ilişkiler kurulması suretiyle özel yardımlaşmalar da olmaktadır.

Yemeklerimize Milletvekili, Yargıtay Üyesi, Hakim, Savcı, Müfettiş, Subay, Astsubay, Mühendis, Emekli, Serbest Meslek, İşçi, Memur ve şu an tamamını sayamayacağım çeşitlilikte ünvanı bulunan Karaisalı’lı hemşerilerimiz iştirak etmektedir. Bizim için ünvanı ne olursa olsun tüm Karaisalı’lılar aynı değerdedir.

19.11.2014 Tarihinde yaptığımız son Yemeğimizi İlçe Belediye Başkanı, İlçe Parti Başkanları ve Siyasi görev yapan hemşerilerimiz de Ankara’ya gelerek onurlandırmışlardır. Çok da güzel yapmışlardır. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Mütevazi ölçekteki yemeğimizin Ermenek’teki madencilerle irtibatlandırılmasına anlayamamaktayım.

Yorumlarını “Saadet Partili” “halil” “chp li” “MR CUMALİ” “Neriman” “ÇAKALLI-KUYUCU HATTI” “sögütlü kahveden” “Merkezden” “gençlik” “Merkez Seçmeni söğütlü gayfe” “SAĞDUYULU SEÇMEN” “SONUÇ BEKLEYEN SEÇMENLER” “01-NASA” “galali” “Emekli Öğretmen” ve benzeri rumuzlarla yapan tüm hemşerilerimi eğer gerçek kimlikleriyle yorumlarını kendilerinin yaptığını ispatlamak suretiyle şahsımıza ulaşırlar ise masrafları karşılayarak Ankara’da yemekte ağırlamaktan onur duyarız.

Bu vesile ile tüm hemşerilerime selam hürmetlerimi sunuyorum.

Saygılarımla.

Mustafa ASLAN”

 



1042 kez okundu

Yorumlar

Recep AK ne olacak?     24/11/2014 08:11

Sayın Mustafa Bey herşey güzel peki Recep AK olayını ne yapacağız.Recep AK olayını hala çözememiş bir Saadettin Başkana biz nasıl güveneceğiz.Bizler Recep AK beyi hazmedemedik.Sİzler hazmetmiş olabilirsiniz.Ama bizler için sanıldığı gibi kolay değil.Başkan önce bu sorunu çözmeli.
Misafir - ÇAKALLI GENÇLİĞİ

Eleştiriler yapıcı olsun.     23/11/2014 17:57

Arkadaşlar gün birlik olma günü.Dosta ve düşmana karşı kenetlenme günü.OLumsuz eleştirileri kenara bırakalım.İlçe için kim ne yapabilir onları tartışalım.Ellerin ilçesi almış başını gitmiş.Bizim ilçemiz ise kısır çekişmelerden ve yıllardır yapılan ayrıştırmacıcılıktan dolayı hala yerinde bile saymıyor geriye gidiyor.Tüm eleştirilerimiz yapıcı olsun lütfen.İlçe için çabalayanlara da köstek değil destek olalım lütfen
Misafir - Abdullah KÜÇÜYÜCEL

varan 4     23/11/2014 16:40

gelelim mustafa aslanın milletvekıilliği gibi bir niyeti varmı yok mu?şayet var ise kartlarını açık oynasın.her ne kadar ilçeye yılda 2 kez gelse de.her ne kadar ilçede cenazeye düğüne nişana katılmamış birisi de olsa herkesten önce gençlik olarak kendisine biz destek oluruz.olsa fena mı olur.keşke olsa.inşallah olur.lakin ankaranın havası ile çay bahçesindeki ve sögütlü kahvedeki hava çok farklı
Misafir - SÖGÜTLÜ KAHVE GFENÇLİĞİ

varan2     23/11/2014 16:20

sayın mustafa asla abi siz gelseniz başkan yardımcısı olsanız sizi ilçe gençliği olarak yanıkdeğirmenden ilçeye kadsar omuzlarımızda getirmeza isek namerdiz.Başkanımızın eşi sosyal işler başkanı olarak belediyede işe başlasa alkışlamazsak gene namerdiz.abdullah dinçer yada onun gibi diğer kurumlardaa çalışan onlarca üniv.mezunu başka n yardımcılığı yapabilecek ,insanlar neden degerlendirilmiyor
Misafir - SÖGÜTLÜ KAHVE GFENÇLİĞİ

BURADA KLASIK KARAISALILI TARTIŞMASI BAŞLAMIŞ YİNE     22/11/2014 21:16

Biz neden Karaisalılar olarak birbirimizle uğraşmayı nezaman bırakacağız anlamıyorum. Mustafa Arslan yemeği yok şunun için düzenlemiş yok bunun için düzenlemiş bırakın düzenlesin destek olalım milletvekili olacakmış, olmak isteği varmış arkadaş olsun, elin Kadirlisi, Kozanlısı, Ceyhanlısı ve en kötüsü Adana dışından birileri milletvekili oluncaya kadar hemşerimiz Mustafa Aslan olsun kötümü olur. Inşallah olurda. Arkadaşlar biz bu yüzden Karaisalılar olarak kaybediyoruz. Başkaları Kozanlısı, Ceyhanlısı vs. Birbirini nasıl kolluyor bir makama geldiği zaman Karaisalılı varmı işe alayım, yanıma yardımcı yapayım, kurumun işlerini KarAisalılara vereyim demiyor, adam kendi hemşerisini gözetiyor, hemşerisini destekliyor. Biz Karaisalılar ne zaman uyanacağız birbirimize ne zaman sahip çıkacağız. Mustafa bey niyeti ne olursa olsun her zaman hemşerilerine destek olmuştur, kendisini alkışlıyorum.
Misafir - Karaisalılı

BiRAZ SABIR     22/11/2014 17:40

İLÇEDE DEPREM ETKİSİ YARATACAK YORUMLARIMIZI BEKLEYİNİZ.ÇOK ACİL İŞLERİMİZ VAR BİRAZ MÜSADE.ÖZÜR.
Misafir - SÖGÜTLÜ KAHVE GFENÇLİĞİ

BiRAZ SABIR     22/11/2014 17:40

İLÇEDE DEPREM ETKİSİ YARATACAK YORUMLARIMIZI BEKLEYİNİZ.ÇOK ACİL İŞLERİMİZ VAR BİRAZ MÜSADE.ÖZÜR.
Misafir - SÖGÜTLÜ KAHVE GFENÇLİĞİ

BiRAZ SABIR     22/11/2014 17:30

İLÇEDE DEPREM ETKİSİ YARATACAK YORUMLARIMIZI BEKLEYİNİZ.ÇOK ACİL İŞLERİMİZ VAR BİRAZ MÜSADE.ÖZÜR.
Misafir - SÖGÜTLÜ KAHVE GFENÇLİĞİ

senaryo     22/11/2014 14:28

Yorumcu süha, bu kadar saçma fikirleri bir senarist, milletvekili, eski milletvekili veya onların ayakçılar üretebilirdi.
Misafir - murtçu

süha     22/11/2014 14:03

Yorumcu süha, senden iyi senarist olurmuş. Tebrikler.
Misafir - murtçu

     22/11/2014 12:19

senaryo hic yabanci gelmiyor bizlere
Misafir - mustafa

     22/11/2014 12:54

biz bu fimi daha once de izlemistik.degisen sadece aktorler
Misafir - merkezden

     22/11/2014 09:20

sayom mustafaa abi bugum cenazemiz var hem babamda rahatsiiz degerlendemizi. sonra yapaxagiz.saygilarimla
Misafir - cay bahcesi

     22/11/2014 08:33

vallagi hic degillse mustafa abiimiz sandikci mustafanin bahcesinde kaybolmaz ilxeyi bilir
Misafir - cuma

     22/11/2014 08:55

meselmin milletvekilligi oldugu asikardir.
Misafir - hakan

     22/11/2014 08:53

suha meseleyi benden daha iyi ozetlemissin tebrik ederim.
Misafir - ilce secmeni

AMAÇ MİLLETVEKİLLİĞİ     22/11/2014 07:29

Ankara'daki yemeğin asıl amacını sizlere anlatıyorum. Sayın Mustafa Aslan Karaisalılıdır ama Ankara'da yaşar. Ankara'nın havasını soluklar İşi gereği. .Karaisalı'ya sende bir kaç kez gelir. Ailesinden dolayı. Sandıkçı Mustafa dediklerini belki bilir belki bilmez.2000 yılından beri Ankaradaki yemeği o düzenler. O yıldan beri de MHP'de aday adayı olur ama listeye giremez. Son Aytaç Durak döneminde büyükşehirde genel sek,kreter olma rüyasında yatmıştır. Olmayınca kardeşini (şimdiki başkanı) AKP'nin ilçe başkanı olması için çaba sağlamıştır. Reddedilmişlerdir. Şansları yaver gitti ve Aslan'ın biri belediye Başkanı olmuştur. Abi Aslanın 2000 yılından berir devam eden milletvekilliği rüyasını gerçekleştirmeye sıra gelmiştir. Aslan Mustafam Ankara'dan işi bağlamaya çaılışacak, küçük Aslanımda yerelden. Bir Veli Andaç Durak-Aytaç Durak dönemi daha yaşanacaktır. Allah rüyalarını gerçekleştirme imkanı sağlar inşallah. Yolunuz ve bahtınız açık olsun Aslan Mustafam. Allah gönlüne göre versin.
Misafir - süha

tebrik     22/11/2014 02:10

Karaisalımizin en kırılgan özelliği birlik ve beraberlik konusu... memleketimiz icin birlik çok önemli... kutuplaşmaya hayır diyelim tüm karaisali lar olarak... partizanlik önemli değil çünkü seçimlerde açık oylama yapılmıyor! her vatandaş hür iradesi ile seçimde oy kullanıyor. Dolayısı ile yorumcu kardeşlerimiz bunun altından birseyler aramak yerine daha çok enerjiler ini karaisali nin gelişimine tanıtımına birlik ve beraberliğin e katkı yapacak konularda harcamaları daha yararlı olacaktır... karaisali mız herseyin iyisini layık olmalıdır. Bu organizasyonu düzenleyen mustafa aslan ağabeyimiz ve organizasyona katılım yapan ve katılmak isteyip de mazeretler inden dolayi katılamayan tüm hemşehrilerimiz e sonsuz teşekkürler... saygılarımla, mustafa bozkurt
Misafir - mustafa bozkurt

Karaisalılı olmak budur arkadaş.     21/11/2014 22:23

Mustafa Abi'm doğrusunu yapmışsınız sizi seviyor ve saygılarımızı sunuyoruz. Karaisalılar olarak birbirimizle didişmeyi, kavgayı ve ayak almayı bırakıp birbirimize destek olmalıyız. Karaisalı ve Karaisalılı için ne yapabiliriz diye çaba harcamalıyız. Yaptığınız çok önemli sizi bu konuda alkışlıyor bir hemşerimiz olarak sizinle gurur duyuyorum. Kimin ne dediğinin değil kimin Karaisalı ve Karaisalılı için ne yaptığı önemli. Sayın Abi'm sen Karaisalılar için elinden gelen hertürlü yardımı hiçbir zaman esirgemedin Allah razı olsun senden. Umarım tüm hemşerilerimiz sizin gibi olur. Siz doğru yoldasınız.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351