Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam77
Toplam Ziyaret1684174

Gürkan, “Yüzde 100 oy oranı için çalışacağız” derken il Başkanı Fikret Yeni de yüzde 75’te karar kıldı

AK Parti İl Basın Bürosundan medyaya geçilen Karaisalı KOngresindeki konuşmalarda Fatoş Gürkan, muhalefeti yok sayarken, İl Başkanı biraz daha insaflı davrandı.
İşte o konuşmalardan bir bölüm:

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, siyasetin bir yarış olduğunu belirterek 'Biz yüzde 100 oy oranı için yarışacağız. İnşallah önümüzdeki 2015´de, Karaisalı´mız şampiyonluğunu yine devam ettirir ve Adana´nın en iyi ilçesi olur. Bundan hiçbir endişem yok' dedi.

 AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de,  'Karaisalı, Adana´nın ilçeleri arasında teşekkürü en fazla hak eden ilçemizdir. Alnının teriyle teşekkürü hak etmiştir. Ben de genel başkanım adına, teşkilatlarım adına, Karaisalı ilçemize, siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum' dedi.

 Yeni, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde, yeni Türkiye´nin inşasında, yeni Türkiye´nin ayak seslerinin duyulduğu, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak denilecek Türkiyenin inşasında Karaisalı Adanamızın yüz akı olmuştur. Karaisalı ortaya koymuş olduğu yüzde 65 oy oranıyla mensubu bulunmaktan gurur duyduğumuz bu davanın liderine hak ettiği desteği vermiştir. Allah hepinizden razı olsun. Karaisalı, Adana´mızın en yüksek oyunu vermiş bir ilçemiz olmanın yanında Türkiye ortalamasının da oldukça üstünde oy almış olan bir ilçemiz. Fakat bunun daha da iyisi yok mu? Ben inanıyorum ki Karaisalı da bunun daha iyisi, daha da yükseği var. 2014´de, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ortaya koyduğunuz yüzde 65 oy oranı bence artık Karaisalı için asgari yüzde 75 olacak. Karaisalı´ya yüzde 75 yakışır. Ben inanıyorum ki bugün tazelenen ve yenilenen yönetimle ilçe başkanımızın enerjisi birleştiğinde Karaisalı teşkilatımızın ortaya koyacağı çalışma ve çapa Karaisalılı hemşerilerimizin teveccühüyle ve Allah´ın izniyle 2015 Genel Seçimleri´nde bu ilçe yine birinci olacak. Ama bu defa yüzde 75´le birinci olacak.'



714 kez okundu

Yorumlar

LİSELİ ÇOCUKLAR GİBİ     19/11/2014 18:41

küçükken okula giderken yazılılardan sonra düşük alan çocukların bi sözü var İKİNCİ YAZILIDA YÜKSEK ALIRIM der sizde bu sözle gidiyorsunuz ama her seferinde yazılıdan düşük alıyorsuzunuz :)))))
İÇİNİZDEN BİRİ

BASİRETSİZ     19/11/2014 15:05

BİR İNSAN ANCA BU KADAR OLUR SİZİ TEBRİK EDİYORUM VE SİZE İNANIYORUZ SAYIN VEKİLİM. BİZLER SİZE İNANDIK VE GÜVENDİK. MİLLİYETCİLİK OKUYUP YARDIMCISINI KOZAN DAN ATIYANLARIDA GÖRDÜK MİLLİYETCİLİK OKUYUP KÖY MUHTARLARINA TAŞ İŞLERİNİ VERİP VE DOĞULU İŞÇİ ÇALIŞTIRANLARIDA GÖRDÜK. HİÇ KARAİSALIDA BU İŞLERİ YAPACAK YOKMU AMA ADAMLAR BELEDİYEDEN İÇERİ ALINMIYOR NEDENİ İSE MİLLİYETCİ OLMAMALARI EVET DAHA DÜNE KADAR BENDE MHP BİR VATANDAŞTIM KARAİSALI DA YAPILAN YANLIŞ MHP SİYAYETİNDEN DOLAYI ARTIK TİKSİNTİ GELDİ SAYIN BELEDİYE BAŞKANINA BİR UYARIDA BULUNMAK İSTİYORUM AŞIK SEFAYİ HOCANIN SÖZÜ KENDİNE GEL KENDİNE GEL .
Misafir - BOZKURT DERLER

     19/11/2014 15:01

Sayin vekilim sen hiç üzülme vekil olamazsanız biz sizi Karaisalı ya yönetici olarak getirecegiz
Misafir - akpartili

...     18/11/2014 19:45

Sayın vekilin yüzdelik iddiasını matematikçiler bile çözemez.Çünkü yüzdelik soruda verilenleri yerine koymak ve işlem yapmak için formül lazım.AKP formülü bulmadan seçenekleri bulmuş.AKP'nin yüzlük savı diğer partilerin beceriksizliğinde,bir başka ifadeyle MHP ve CHP'in işini bilmeyen muhalefet faktöründen kaynaklanır.Aslında millet AKP'yi istemiyor ama gidecek kaliteli,milli bir parti bulamadığından kötünün iyisi AKP deyip kerhen veriyor oyunu.Bu gidişle sandığa gidenler daha da azalır.
Misafir - Viva Zapata...

     18/11/2014 15:32

yağbasan teknesine yazı yazanlar.kardşeim bu ilçede akp değil 3800 tane 9800 tane de partiye üye kaydı yapsalar.aha buraya tükürüyorum bu ilçede belediyeyi bu zihniyetle kaznamazlar.kazanamazlar.kazanamazlarrrrr.Önce meclis üyelerine bakınız.daha dünkü çocuk Hasan KÖYLÜ,İLçede sandıkçı mustafa ile takma gözün bahçesinin yerini bilmeyen Karabulut,Sakarya,Abdulcelil SAK ve yüz gülme nedir bilmeyen bir EKİCİ ve ilçede dahi oy kullanmayan meclis üyeleri ile sizce bu AKP belediyeyi kazanabilir mi?Bakın MHP Şekerci ile Babacan ile seçimi alamayacagını anlayınca nasıl onlara hadi evinize gidin çayınızı için dinlenin torunlarınızı sevi,n dedi.Bunu AKP neden yapamadı.Yapamadığı müddetçede Recep AK olayı Sadettini epeyi br hırpalada da burun farkı ile bu işi tekrar tekrar önde bitirir.SÖylemedi demeyin.
Misafir - Ayakkıf ve Çakallı Hattından seçmen

küçük atta civcivlerde yesin     18/11/2014 11:50

lisede iken rahmetli annem ve babam nur içinde yatsınlarben şöyle yüksek not alacam felan dediklerinde bana yüksek atta civcvlerde yesin derlerdi hep.bu sözün ne anlama geldiğini hiç bilemezdim.şimdi anlıyorum ki ne kadar haklıymış.Vekilimiizin sözü aklıma geldi de.hatırlatayım dedim.
Misafir - öksüz seçmen hacı

Akp Seçmeni Bilinçli     18/11/2014 08:28

Yüzdeyüz oy için çalışacağız sözü nekadar gerçekçi.DİĞER PARTİ KEMİK ÜYELERİ ÖLDÜMÜ?Hanımefendi birde seçim kimin Tayyibin mi Davutoğlunun mu? Yoksa Ünal Yusuf Sizin mi ? Seçmen ona göre oy veriyor.Örneğin ünal Yusuf sevmezlerin inadına Akpyi sevmesede Cumhurda verdiği iddia ediliyor.
Misafir - YSSK

%85 olsun bu iş bitsin.     18/11/2014 08:39

madem ki birisi %100 diğerisi de %75 diyorsa ortasını bulmak lazım gelin %85 olsun bu iş bitsin.
Misafir - Çömelekli

     18/11/2014 08:32

Sayın milletvekilim iyi güzel de bu ilçede sizin döneminiz de 2 kez belediye başkanlığı kaybedlldi üstelik 3000 oy önce iken bunun sebeplerini masya yatırdınınız mı yoksa tüm gerçekleri ben tek tek yazayım mı?
Misafir - İLçe seçmenlerinden

gene gülesim geldi     18/11/2014 08:59

sabah sabah gene hiç gülesim yoktu.%100-75 lafı beni güldürmeye yetti gene.
Misafir - sebahattin

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351