Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam1056
Toplam Ziyaret1686489

Çelik,Karaisalı'da bulunan ve '007 James Bond' filminin bazı sahnelerinin de çekildiği Varda Köprüsü konusunda da tanıtım projesi yapılacağını söyledi

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye nin dünyanın en büyük antik kenti olma özelliği taşıyan memleketi Adana nın Kozan ilçesindeki 'Anavarza Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu.

Bakan Çelik, aynı zamanda antik kentte yer alan 34 metre genişliğinde  Adana'nın önümüzdeki günlerde turizmde atılım yapacağının sinyallerini de veren Çelik, Anavarza da 2013 yılında başlayan kazı çalışmalarının hangi aşamada olduğu hakkında da yetkililerden bilgi aldı. Anavarza Antik Kenti nin içindeki Ayşe Hoca Köyü nde yaşayan köylülere de müjde veren Bakan Çelik, antik kalıntıları evlerinin yapımında kullanan köylülerle ilgili çalışma yapılacağını, köylünün mağdur edilmeyeceği bilgisi verdi.

Bakan Çelik incelemelerinin ardından kentin girişinde yer alan 'Zafer Takı'nın önünde açıklamalarda bulundu. Çelik ayrıca 
Karaisalı ilçesinde bulunan ve '007 James Bond' filminin bazı sahnelerinin de çekildiği Varda Köprüsü konusunda da tanıtım projesi yapılacağını kaydetti.

671 kez okundu

Yorumlar

AKP’DEV KAVGA BÜYÜYOR MU?     17/11/2014 21:52

AKP’DEV KAVGA BÜYÜYOR…MU? AKP İl Başkanı Hamdi Uçar ile Çatalağzı Belde Başkanı Demirhan Demircioğlu arasındaki kavga karşılıklı düelloya mı dönüşmüş. Geçmişte bu tür olaylar parti içerisinde bir şekilde kamufle mi ediliyordu? Ama artık iş öyle değil mi?Çaycuma İlçe Başkanı Vedat Emeksiz’e yapılan istifa operasyonunda başarı sağlanamadı mı?Geçmişte İl Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli’ye atılan tokat mı var? Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık Mı var?
Misafir - MHP BİRLİK

Meclis üyeleri nerde oy kullandılar.     17/11/2014 15:50

Sayın Bakanım Ömer ÇELİK bey;bu ilçede 2 dönemdir belediye başkanlğı kaybediliyor.Emin ol k 2019 ylıındaki seçmde kaybedilecek.Peki size bişe soracam;Sayın bakanım Meclis üyelerinizden İlyas KARABULUT,ABD SAKARYA ve ABD CELİL SAK kardeşlerimize bir sorsanız bu belediye başkanlığı seçimleri için oylarını nerde kullanmıışlar Biz bilmiyoruz bizleri aydnlatsınlar.Adana da mı? Karaisalı da?Bu sorunun cevabında bin sorunun cevabı gizlidir.Bİlmem anlatabildim mi?
Misafir - Merkez İlçe Seçmeni

Belediyeyi konuşsak biraz     17/11/2014 10:05

Sayın Bakanım Alman malman köprüsünü bırakalım istersen bir kenara.Nasılsa onunla Sadettin bey ve Recep AK abimiz ilgileniyor.İsterseniz bu ilçede 3000 oy fark var iken belediyeyi yanlış tercihleriniz olan meclis üyelikleri sonucu nasıl kaybettiniz onu bir konuşsak nasıl olur?
Misafir - AK _SEÇMEN

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382