Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam1122
Toplam Ziyaret1687631

"Karabulut farkı Karaisalı'nın ileri gelenlerinden İlyas Karabulut'u tanımayanınız yoktur"

Ekspres Gazetesi'nde Oktay Rıfat'ın köşesinde aynen şunlar yazıldı:
"Karabulut farkı Karaisalı'nın ileri gelenlerinden İlyas Karabulut'u tanımayanınız yoktur. 

Adını, sürekli spor sayfalarında görmeye alışkınsınız... 
Karaisalı'nın İlyas abisi, AK Parti'nin ilçede başkanlığı kaybetmesine rağmen, meclis üyelikleri seçimini kazanmasında en önemli etkenlerin başında geliyor. Karabulut, kontenjan adayı olmasına rağmen, Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğine seçilmeyi başardı. 
İlyas Karabulut, gerek işadamı, gerekse yardımsever kimliği ve babacan tavırlarıyla, hemşirelinin gönlünde taht kurmuş bir isim. 
Şimdilerde ise Karaisalı'ya hizmet götürmek için Büyükşehir Belediyesi'nde mücadele veriyor. 
İlyas Karabulut, iyi bir güreşçidir ama hiçbir zaman kavgaların içinde olmamıştır. 
Bu kimliği de Kalabulut'u, kendisine kavgalardan çıkar sağlayanlardan ayırıyor."

808 kez okundu

Yorumlar

     18/11/2014 10:41

of offffffffff deliirecem ya.Arkadaşlar çarşının ortasındaki Sandıkçı MUstafanın bahçesini bilmeyen Sayın KARABULUT abimiz ve diğer mecli,s üyelerimiz taaaaaaaaa uzun alandaki Takmagözün bahçesini nerden bilsinler.Arkadaşlara daha kolay soru soralım lütfen?Mesela Dın velinin değirmenini bilirler mi?tuzcu Cevdet bilirler mi?Rahmetli MUstiliyi bilirler mi?
Misafir - Yeni Mahalleden

Takmagözün Bahçesi     18/11/2014 08:00

arkadaşlar artık sandıkçı mustafanın bahçesinden vazgeçtik hiçbir yorumda sandıkçı mustafanın bahçesinden bahsetmeyeceğiz.BUndan sonra TAKMA GÖZÜN bahçesinden bahsedeceğiz.Evet İlyas Abi sen hiç Takmagözün bahçesinden mandalin yada portakal arşınladın mı?Sakın yerini bilmiyorum deme.
Misafir - MR_ŞİMŞEK

     17/11/2014 19:34

karabulut karabulut farki diyorsunuz da peki ilce vatandaslari olarak bizler neden o farki hissetmiyoruz neden neden neden
Misafir - ilce vatandasi

     17/11/2014 18:29

Arkadaş bundan sonra sandıkçı Mustafa nın bahçesinden bahsetmeyi sandikcı Mustafa ak partililer gelecek diye bahçe yı kestirmiş ben onları buralarda görürsem evi de yıkarım diyormuş yapmayın etmeyin adama evi de yıktırmayın İlyas kara bulut bilmiyorsa bilmesin saten az bir zamanları kaldı saten bir daha gelmez ler biz burda yaşayamak diyormuş doğru söylemiş töbe artık demiş.
Misafir - vatandaş

imza atıyoruz.     17/11/2014 15:51

GERÇEKCİ yazdıgın yorumun altına koca puntolu harflerle imza atıyoruz kardeş.
Misafir - ÇAY BAHÇESİ ANALİZCİSİ

BİR YERİ BULAMAZ.     17/11/2014 11:37

İLYAS KARABULUT SANDIKÇININ BAHÇEDEN EMİNİYETİ VE ÇARŞIYI BULUR,NEDEN SANDIKÇI MUSTAFA DAYANAMAMIŞ BU YORUMLARA AĞAÇLARI KESTİRMİŞ İLYAS AĞA İÇİN.KARAİSALI DA KAÇ MAHALLE VAR DESEN BİLMEZ KÖYLERİ DEĞİL MERKEZİ BİLMEZ,MENFAAT OLSUN HERYERDE AKRABASI VAR SORSAN KİMSE TANIMAZ,BARAKDAĞDAKİLER BİLE KAHIR EDİYOR KENDİNE YATSIN KALKSIN FATMA ZOPCUĞA DUA ETSİN YOKSA KENDİNE KARAİSALDAN BİLE YER BULAMAYACAKTI.SAYESİNDE KONUŞUYOR.İLYAS AĞAYA MERHUM ZOBU OSMANI,LAZOĞLU ŞEVKETİ,KAMBURU,GÜBBÜLÜYÜ SORACAN BUNLARI BİLMEYENLER KARAİSALIYA GELİP SİYASET YAPMASIN KARDEŞİM.KAÇ DEFA SÖĞÜTLÜ KAHVEDE ÇAY İÇTİLER,KAÇ DEFA ÇAY BAHÇESİNDE ÇAY İÇTİLER,YÜKSELİN ÇAY OCAĞINA GİRDİLER Mİ,HALIN İÇİNDEKİ HALİL AĞANIN ORDAN ÇAY İÇTİLERMİ BUNLARA BAKMAK LAZIM.
Misafir - GERÇEKÇİ

     17/11/2014 11:34

İlyas karabulut Karaisalı çarşıyı dolaşıp bir teşekkür etmiş mi acaba hal hatır sormuş mu çünkü üstünde birileri var ondan korkusundan Karaisalı da bırak Vatandaşı bırak esnafı hal hatır sormayı hiç bir işte yapamaz kusura bakmasın onlar emirle geldiler emirle giderler saten kimseyi tanımaz.
Misafir - akpartili

Recep AK olayı.     17/11/2014 08:50

Peki İLçe belediyesi meclis toplantısında Sadettin beye yegenim Saadetti Recep AK olayını bize bir anlatsan hele nerden çıktı bu olay diyebilmiş mi?
Misafir - AK_SEÇMEN

gene sandıkçı mustafa meselesi     17/11/2014 08:31

vallahi herşey iyi güzel de peki ilyas abimizi sandıkçı mustafanın bahçesine bıraksak ilçe merkezini polis 155 aramadan bulabilir mi ben ona bakarım????
Misafir - ağanın torunu

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406