Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam199
Toplam Ziyaret1680406

Gürkan (ENÖ) isimli kuruluş tarafından düzenlenen fidan dikme yanşmasında Dünya 2. olanKaraisalı Anadolu Lisesini ziyaret ederek, kampanyaya katılan ve büyük bir bağan kazanan öğrencileri ve projeye destek verenleri tebrik etti

 AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ününe Çevre (ENÖ) isimli kumluş tarafından düzenlenen fidan dikme yanşmasında Dünya 2.si olan Karaisalı Anadolu Lisesini ziyaret ederek, kampanyaya katılan ve büyük bir başarı kazanan öğrencileri ve projeye destek verenleri tebrik etti. 
AK Parti Karaisalı İlçe Kongresi için Karaisalı İlçesine giden Fatoş Gürkan, kongrede partililer ile bir araya geldi. 
Şölen havasında geçen, ilçe Başkanı Ünal Işık'ın tekrar İlçe Başkanı seçildiği kongre sonrasında Milletvekili Giirkan ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. Giirkan, "Merkezi Finlandiya'da bulunan Online Çevre (ENO) isimli kuruluş tarafından21 Mart- 24 Ekim 2014 tarihleri arasında, dünya genelinde okullann katıldığı fidan dikme yanşmasında, dünya ikinci olan KaraisalıAnadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Dünya genelinde düzenlenen bu organizasyonda, internet üzerinden yânşmaya katılan okullarda ki 6-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerin diktikleri fidan sayılan ve dikimler sırasında çekilen fotoğraflar üzerinden değerlendirmeler yapılmıştı. 
Rekor düzeyde fidan dikerek elde etmiş oldukları bu büyük başan, benzer projeler içinde önemli bir örnek teşkil edecektir. Tabi burada kampanyaya destek veren Karaisalı Kaymakamlığını, Adana Orman Böige Müdürlüğünü.Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğünü ve Karaisalı Anadolu Lisesi Yöneticilerini de yürekten kutluyorum. Birkaç gün önce duyduğumda çok sevindiğim ve gururlandığım bu büyük başanyı elde eden öğrencilerimizin ve projeye destek veren yöneticilerimizin sevincine ortak olmak istedim. Hükümetimiz tarafından son yıllarda daha yeşil bir Türkiye için büyük bir seferberlik başlatılmıştır. Sadece son 10 yılda 2003-2013 yıllan sarasında ülke genelinde 2,8 Milyar adet fidan toprakla buluşturulmuştur. Adana ilimizde ise sadece 10 yılda 128 Milyon adet fidan dikilmiştir. Tabi ki bunlarla yetinmeyeceğiz, yeşili muhafaza edip, çok daha yeşil bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. Gençlerimizi ve emeği geçenleri tekrar tebrik ediyor, yeşile ve doğaya olan hassasiyetlerinin bir ömür boyu devam etmesini ve herkese örnek olmasını diliyorum" dedi. 
KARAİSALI DÜNYA İKİNCİSİ OLDU
Dünya genelinde 114 ülkeden 3 bin 541 okulun katıldığı. Dünya Okullar Arası Fidan Dikme Yanşmasf nda Türkiye,"Ülkeler" kategorisinde; yanşmaya 600 den fazla kayıt yaptıran okula sahip ülke olması nedeniyle 1. Oldu. "Okullar" kategorisinde ise Adana Karaisalı Anadolu Lisesi, yarışma süresince Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğünün desteğiyle 15 bin fidan dikerek, Dünya genelinde en çok fidan diken 2. okul oldu. 
  Karaisalı Anadolu Lisesi ziyaretinde Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Giirkan, bu büyük başarının elde edilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Milletvekili Giirkan, "Dünya çapında 114 ülkeden binlerce okulun katıldığı bu dev organizasyonda 15 bin adet fidan dikerek dünya ikincisi olan öğrencilerimizi ve öğretmenleri tebrik etti. 

ÖRNEK OLACAK
Gürkan burada yaptığı konuşmada: " Daha yeşil bir çevre ve gelecek için toplumsal hassasiyetimiz her geçen gün artmaktadır. Bunun en güzel örneklerinden birini deKaraisalı ilçemizde yaşadık" dedi.


530 kez okundu

Yorumlar

alınlarından öpülesi gençler.     17/11/2014 08:07

buna tek kelime ile ilçe öğrencilerimiz belediyeye nal toplattı denir.
Misafir - imam hatipli

AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407