Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam191
Toplam Ziyaret1667833

“Gün bu gün diyen” Ünal Işık, herkesi ilçe kongresine davet etti

 

Ak PartiKaraisalı İlÇe Başkanı Ünal Işık : “Kongremiz birlik beraberlik içinde çok düzeyli ve güzel geçecek, amacımız kongreden önce partimizi yeniden, yeni baştan iktidara taşımaktır. Bizim hedefimiz 2023 yılı. Bu nedenle herkesi kongreye davet ediyorum” diye konuştu.

Işık partililere seslenerek, “Gün bugün. Ak Partinin gücü ve hizmetleri ortada. Hayatın her alanında ekonomiden, sağlığa, turizmden, eğitime, sosyal güvenlikten işsizliğe, hayatın bir Çok alanında Türk halkının hayatına kolaylıklar getirdi. Demokrasi paketinde ilerlemeler kaydetti. Ak Parti Türk siyasi hayatında alternatifsizdir. Kongremizde gücümüz tüm Adana görecektir” dedi.

 Başkan Ünal Işık, Ak Parti iktidarının Karaisalı ilçesine Toki konutlarını yaptığını, Rehabilitasyon Merkezi, Sağlık Meslek Lisesi, Anaokulu ve daha bir çok yatırımlar yapıldığını, köylere KÖYDES projesi altında yol, elektrik ve su sorunlarını Çözdüklerini, Orman Bölge Müdürlüğünde bir çok Karaisalı’ya iş bulduklarını kaydetti.

Ak Partinin Türk siyasi hayatında tek alternatif olduğunu olmaya devam ettiğini,belirterek, “Türk siyasetinde Ak Parti ve diğerleri diye ayırmakta mümkün. Partililerimizi Karaisalıda yapılacak olan kongreye davet ediyoruz, herkes gelsin” diye konuştu.

“Biz yeniden iktidara talibiz. Bu yolda yürürken bize her zaman destek olup, dualarını esirgemeyenKaraisalı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Yol arkadaşlarım ve Karaisalılardan bilmeden kırdığım biri varsa hakkını helal etsin. Bu yolda hep birlikte ilerleyeceğiz. Partimize hep birlikte hizmet vereceğiz. Kapımız herkese 24 saat açıktır. Bana herkes çok rahatlıkla ulaşabilir sorunlarını çözebiliriz.  AK Parti olarak hizmet yarışında hep önde gideceğiz. Türkiye artık Dünyada denge kuran bir ülke konumunda. Üzerinde oyunlar oynanan bir ülkeyken, Dünyada denge unsuru olan bir ülke olduk. Sizler de, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve bize dualarınızı esirgemeyiz. Bu kongremiz yeniden şahlanışın bir sembolü olacak. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.



756 kez okundu

Yorumlar

saçlar     14/11/2014 09:45

bu adamın saçları aynı sözleri gibi çok saçma...
Misafir - ünalcı

     14/11/2014 07:29

sabah sabah neden bilmiyirum gulme krizzine girdimmmmm
Misafir - cuma

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339