Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam606
Toplam Ziyaret1668992

KARAİSALI’DA 5 BİN ADET GÜL FİDANI DİKİMİNE BAŞLANDI

 Karaisalı ve Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Karaisalı’ya 5 bin gül fidanı dikildi.

  Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi’nin ortak projesi olarak planlanan ve İlçenin tamamına 5 bin adet gül fidanı dikimine 10 Kasım Gazi "Mustafa Kemal Atatürk'ün 76.ncı Ölüm yıl dönümünde İlçe Kaymakamlık bahçesinde başlamıştı.

İlk gül, Karaisalı Kaymakam Mehmet Tunç, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Adana Büyükşehir Belediyesi 2.nci Bölge Koordinasyon Müdürü Bekir Durukan, İlçe Jandarma Komutanlığı adına Jan. Başçavuş Aydın Öztürk, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, Karaisalı AK Parti Belediye Meclis Üyesi Osman Kurdak'ın katılımıyla dikildi.

  Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Hz.Adem ile Havva’dan İbrahim Peygamber’e, ondan da Hz. Muhammed’e kadar uzanan zengin bir sembol birikimine sahip olan gülün, insanlık tarihi kadar eski bir kültürel geçmişi olduğunu belirterek, “Gül, aynı zamanda aşkın da sembolüdür. Edebiyattan, sanata konu olan gül ile, çam kokulu ilçemizi gül kokulu şehir haline getireceğiz. Adana Büyükşehir Belediyesi’nden temin ettiğimiz gülleri önce Kaymakamlık bahçesine diktik. Daha sonra da diğer kamu kurumlarına ve ilçenin her tarafında dikeceğiz” dedi.

 

            

 

 



655 kez okundu

Yorumlar

     15/11/2014 15:39

Daha önce Adana orman müdürlüğü emrinde olup Kara isalı orman müdürü olarak çalışan sayın Mustafa Turpcu bey Karaisalı ya çok güzel hizmetleriniz vardı ne yapalım Karaisalı Hasan dedeye 1 Kazino yapacak tiniz önüne bir yüzme havuzu yapacaktınız Karaisalı Belemedik Pozantı yolu siz ve devletin gücüyle ben öyle biliyom ki yolu açtıracak tınız olmuş olsaydınız şu an Çok hizmetler olacaktı yolların kenarına tesisler kurulacaktı her yer güzel olacaktı ben öyle ümüt ediyorum ki şimdi de eliniz biliyorum Belediye dede güçlüsünüz boş ladıgınız yerden başlar sanın daha güzel olur bilmiyorum o zaman hep önünüzü kesmişlerdi şimdi inşallah önünüzü kimse kesmez eseriniz olur siz buranın taşını toprağını bilen birisiniz biliyorum ki cicek lerle başladınız sonu güzel olur tekrar başarılar dileri Allah güc kuvvet versin sağlık ve mutluluk dilerim....
Misafir - vatandaş

Yusuf iyi Yuvaya Dönüyor     13/11/2014 23:46

Yusuf iyi 17 kasim 2014 pazartesi qunu karaisali Engelsiz yasam mùdürü olarak qörevine Başlıyor. Karaisalılı Hemşerilerimin Dikkatine HOSGELDİNİZ YUSUF BEY VAHİT BEY HABER YAPARMİSİN ALLAH SENDE RAZİ OLSUN .
Misafir - İlce secmeninden

Yusuf iyi Yuvaya Dönüyor     13/11/2014 23:45

Yusuf iyi 17 kasim 2014 pazartesi qunu karaisali Engelsiz yasam mùdürü olarak qörevine Başlıyor. Karaisalılı Hemşerilerimin Dikkatine HOSGELDİNİZ YUSUF BEY VAHİT BEY HABER YAPARMİSİN ALLAH SENDE RAZİ OLSUN .
Misafir - İlce secmeninden

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339