Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam707
Toplam Ziyaret1686140

Ahmet Özen yaptığı kısa konuşmada kendisine destek veren herkese teşekkür etti ve Adana Kent Konseyi'nin, geçmişte olduğu gibi bugünden sonra da önemli işlere imza atacağını söyledi

Adana Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu, Seyhan Oteli'nde gerçekleştirildi.

Karaisalı ilçesine bağlı Çatalan beldesinde iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Özen ile Adana Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Şimşir'in aday olduğu genel kurulda sürpriz yaşandı. 
Adana Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Cüneyt Erginkaya, konseyin bu zamana kadar önemli işlere imza attığını söyledi. Bunun en bariz örneğinin 5 Ocak Stadı'nın AVM yapılmasının önlenmesi olarak gösterdi. Erginkaya, konunun mahkemeye taşınmasında emeği olan meslek odalarına da teşekkür etti. 
Ahmet Özen'de yaptığı kısa konuşmada kendisine destek veren herkese teşekkür etti ve Adana Kent Konseyi'nin, geçmişte olduğu gibi bugünden sonra da önemli işlere imza atacağını söyledi. 
Yaklaşık 430 genel kurul üyesinin büyük bir bölümünün oy kullanmasıyla Ahmet Özen, Kent Konseyi'nin yeni Başkanı oldu.



721 kez okundu

Yorumlar

Kongre      13/11/2014 13:55

Ünal IŞık Yarın Kongreye Giriyor .Karaisalı Ak Parti İlçe Başkanlıgında İpler Kopuyor Yarin sabah 09:30 da Film Başlıyor.Ünal Işık Tekrar İlçe Başkanı olarak Secilecekmi merak konusu oldu Vahit Abi Allah Rızasi icin bu yorumu haber yaparmisin.
Misafir - Ak Parti Haber Gerçek

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231