Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam993
Toplam Ziyaret1669379

“Kapıkaya Kanyonu, doğa yürüyüşlerinin parlayan yıldızı olmalı

 

 Adana Valisi Mustafa Büyük hafta sonu, sağlıklı yaşam ve alternatif turizm kavramlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Karaisalı Kapıkaya Kanyon Yürüyüşüne katıldı. 
Vali Büyük, etkinlikte yaptığı açıklamada Adana'nın sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel zenginliklere dikkat çekti. 
Etkinlik sırasında yaptığı açıklamalarda, özellikle doğada periyodik olarak yapılan fiziksel aktivitelerin, sağlıklı yaşam açısından büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Vali Büyük, kronik hastalıkların önlenmesi ve toplum sağlığının iyileştirilmesinde, bu tür etkinliklerin sıkça yapılmasının gerekli olduğunu belirtti. 

Kamu kurumlarınca ortaklaşa düzenlenen yürüyüşe Vali Büyük un yanı sıra 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy, Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile kamu ve sivil toplum temsilcilerinin katıldı. 



536 kez okundu

Yorumlar

     13/11/2014 19:47

bu doğa harikası yerleri karaisalımıza kazandırılmasında çok büyük emeği olan Karaisalı nın medarı iftiharı Fatoş Gürkan Zopcuk a teşekkürler.
Misafir - deli dumrul

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173