Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam262
Toplam Ziyaret1667904

HEP BÖYLE OLUN

 Karaisalı Belediye Meclisi Belediye Meclisi Kasım ayı birinci olağan toplantısını Meclis 1. Başkan Vekili Osman Kurdak başkanlığında gerçekleştirdi.

  Meclis Katip üyesi Hasbi Özenir,  ülkemizde meydana gelen maden ve trafik kazalarında hayatını kaybedenlere rahmet geride kalanlara sabır dileyerek yoklama yaptı. Meclis üyelerinin tamamının katıldığı toplantıda gündem dışı söz alan üyelerden İlyas Karabulut, “Ülkemizde meydana gelen maden kazalarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet geriye kalanlara sabır diliyorum. Başımız sağ olsun” dedi.

 Başka söz almak isteyen olmayınca gündem maddesinin görüşülmesine geçildi.  Karaisalı Belediyesi’ne Çukurova Belediye Başkanlığından 1 adet cenaze nakil aracının hibe olarak istemi ile ilgili teklifi okundu. Üyelerden Rifat Köroğlu, “Belediyemizde bulunan cenaze nakil aracı yetersiz geldiğinden Belediyemizin sınırlarının çoğalması nedeniyle cenaze hizmetleri artmıştır. Şu anki bütçemizle de cenaze aracının alınamayacağı kanaatindeyim. 1 adet cenaze aracının Çukurova Belediyesinden hibe edinilmesi uygun olacaktır”  dedi.

  Üyelerden İlyas Karabulut,  cenaze hizmetlerinde kullanmak üzere 1 adet cenaze aracının Çukurova Belediyesi’nden hibe olarak edinilmesini teklif etti. Yapılan oylama neticesinde teklif oy birliği ile kabul edildi.

  Gündemde başka madde bulunmadığından bir sonraki toplantının 7 Kasım 2014 Cuma günü saat 10.00’da yapılmasına karar verildi.     

 

                       

 



1010 kez okundu

Yorumlar

inadına günay yüce     05/11/2014 14:25

inadına günay yüce inadına günay yüce diyeceğiz.çünkü bu ilçenin imarında ve yeniden kurıulmasında sadece günay yücenin imzası var.unutttunn mu geçen yıl bu zamanlar babacan durak ve ahmet şekerci ikilisi memur ve işçilerin maaşlarını ödeyebilmek için 48 takla atıyorlardı.peki şimd durum ne.ne diyor günay yüce bu belediyede işçi ve memurlar maaş günü maaşlarını almadan ne ben ne de başkan maaş alamaz diyor ver saati saatine maaşlar ödeniyor.neden günay yüce dediğimizi anladın mı?bu anlattıgımız sadece olayın binde biri.
Misafir - çay bahçesi tercümanı

     05/11/2014 08:37

onu bunu bilmem hasanim yarin ankaradan bakanliklardan cenaze araci ile cop toplama araci hibe olarak alip gelirse ve gece de kornaya basa basa ilceyi gumbur gumbur inletirse siz gorursunuz beyler.hadi hasanim yap ve bitir bu isi.yap ve tarihe gec.sana iinanan biz gencleri husrana ugratmma..sen istersen. yaparsin.
Misafir - mr cumalli

sıktın ama     05/11/2014 00:43

günay yüceci arkadaşım cidden sıkıldık senden günay yüce kurtarma aracını sabah belediyenin önünde görünce hayırdır kimin aracı bozulmuş kim çağırdı kurtarmayı dedi sen belediyeye kazandıran diyorsun sabah haberi oldu böyle bir araçtan
Misafir - mrt01

     04/11/2014 17:38

ekici abimizde kurdak benden de cok kazaniiyor hemde dwgirmeni. var o da birgun o arabaya binecek cenaze aracini osman kurdak alsin derse ne yapaxaksin.sakrya ben bu meclis uyeligini ruyamda da gorsem inanmazdim bu araci ben alacam ve ilxeye borcumu odeyecegim derse de sasirmayiz
Misafir - merkezden

Cenaze aracı     04/11/2014 09:27

çay bahçesinden yazan kardeşim ilyas karabulut meclis üyemiz demez mi ben neden çek yazayım,mobilya sektörü ölü beyaz eşya desen herkes medya marketen alıyor işlerim bozuk mustafa ekici günde kumdan çakıldan dünyanın parasını kazanıyor.nasılsa birgün kendisi de (ALLAH GECİNDEN VERSİN) o cenaze aracına binecek Mustafa EKİCİ ilçeye b ir tane cenaze aracı hediye etsin derse ne cevap vereceksin?
Misafir - Söğütlü kahve seçmeni

SAĞ VE SOL     03/11/2014 23:19

Mefhumların kah gülünç, kah korkunç maskelerle raksa çıktığı bir karnaval balosu, fikir hayatımız. Tanımıyoruz onları, nereden geliyorlar bilen yok. Fir’avunlara benziyorlar, kalabalığa çehrelerini göstermeyen fir’avunlara. Ve aydınlarımız, o meçhul heyülalar için ehramlara taş taşıyan birer köle.C.M
Misafir - Cemil Ağa

kim     03/11/2014 20:16

bu nasıl iştir arkadaş haber 125 kez okunmuş tek yorum yok nazar değmesin diye yazayım dedim demesinede başkan nerde ki yerine vekil bıraktı haber eksik gibi geldi biraz sahi vekil hasanımdan küçük göstermiş yaşta sahi öylemi yoksa bizi en küçük hasan diye kandırdılarmı
Misafir - kimene

Vahit Bey      03/11/2014 17:03

Köşe Yazilarinizi Degiştirirmisinuz .
Misafir - Yeter Artik

TŞK.GÜNAY YÜCE.     03/11/2014 14:15

KARAİSALI BELEDİYESİNE KURTARMA ARACI KAZANDIRAN MUHASEBE MÜDÜRÜ GÜNAY YÜCE BEYE BU İLÇE HALKI OLARAK NE KADAR TŞK ETSEK AZDIR.
Misafir - MERKEZ SEÇMENLERİ

varan 3     03/11/2014 12:09

-Sabancı ailesinin Adana'dan kaçmalarına sebep olan Aytaç Durak'a inat, Hüseyin Sözlü'nün Güler Sabancı'yı yatırım için davet ettiğini biliyor musunuz?
Misafir - takipçi

varan 3     03/11/2014 12:04

-Sabancı ailesinin Adana'dan kaçmalarına sebep olan Aytaç Durak'a inat, Hüseyin Sözlü'nün Güler Sabancı'yı yatırım için davet ettiğini biliyor musunuz?
Misafir - takipçi

gerçek başkan     03/11/2014 12:32

başkanlık koltuğu ilk defa asaletli olmuş.seni her zaman böyle görmek isteriz başkanım
Misafir - çukur, ilçe hattı vatandaşı

Karabulut abimiz bir çek yazsaydı keşke     03/11/2014 11:54

gene mi ona buna yalvarma dönemi başladı?gene mi dilenilme dönemi başlandı.İlyas Karabulut abimizin hya kardeşim neden ona buna yalvarıyporuz bir cenaze aracı kaç para alın ben hediye ediyrum bir cenaze aracı deyip bir çek yazmasını ne çok isterdim.
Misafir - çay bahçesi eşrafı

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339